Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlaaaarr..

nasılsınız?

bizde 14 şubatı kavgalı geçirenlerdeniz..

uzun süredir ilk defa böyle kavga ettik ortada doğru dürüst konu bile yok ama sebebi belli neyse burda yazmayayım şimdi.

şimdi benimle konuşmuyor eşim ki emin olun suçum yok onun aklını başına getirmek için bişeyler yapmak istiyorum ki hamileyim böyle yapması çok büyük hata yardım edin kızlar

bu arada tatil için kesinlikle kaş kalkan fethiye gökova olimpos adrasan güzel bi plan yaparak gezin bence en sonunda da bizim burayaaaaaa landflovesle sizi karşılayaylım

14 şubat kimseye yaramadı galiba

neyse bizim kızlar yine çevrimdışı oldular

bende bi duşa girip bakım yapayım kendime

kızlar aklınıza bişey gelirse söyleyin ne yapabileceğim hakkında

yaa ama nie herkes bir garip olmuş dün:26:kuzum bazen umursamaz olucaksın..salla..senin hormonların çok farklı şuan da anlamalı bunu eşin de..
sanırım ben sebebini anladım..eğer tahmin ettiğim şey se dediğini yap..sonra çok ağrın olduğunu söyle..ama asla yerinden kalkma ki inansın iyice..
ya da sebep bu değilse..o yokken çok kötü olduğunu annenle doktora gittiğini söyle.dinlenip stresten uzak kalması gerektiğini söylesin annen..
o zamn daha inanır aklı başına gelir..
çok mu kötüyüm acaba

kızlar herkese merhabalar..hayırlı cumalar..
annem hastaneden çıktı çok şükür..şimdi annemdeyim ohh eve gelmesi bana bile moral oldu annemi düşünemiyorum..
Allah ailelerimizi korusun sağlık versin.başımızdan eksik etmesin..

bizim akşam çok güzel geçti..eşim gelmeden bakım yaptım.duş aldım..güzel bir balık sofrası hazırladım..mumlarımızı yaktım..
ben mutfaktayken eşim de hediyesini hazırlıyor duyuyorum salona bi geçtim şaşırmış numarası yapmaya çalıştım ama anladı..
sen bulmuşsun bunu dedi şimdi mi temzileyeceğin tuttu burayı die söylendigöbeğim çatladı onu sana çaktırmadan eve sokmaya çalışırken dedi..
bende eşime kot gömlek aldım birde bere aldım..çok beğendi..sonrası malum

terem konu aile ile alakalı

dolduruşa getşrmiş birileri anlayacağın..

ama yapacağımı buldum önce senin dediğini düşündüm ama sonra korktum ya gerçekten bebeğime bişey olursa yalan söyledim diye dedim.

istersen özelden anlatayım çünkü burda bizi kimler takip ediyo bilemiyoruz ki eşim benim nicki biliyor.

neyse sizde harika bi akşam geçirmişsiniz maşallah çok sevindim hediyeni de iyi günlerde mutlu sofralarda kullan canım

ayrıca annende çıkmış hadi gelmiş geçmiş olsun.

Son düzenleme:

E ben anlamadım ya bişey:26:

albüme yaz miracle ben de merak ettim ama aklıma fikir gelmediğinden yazamadım

bu arada eltim aradı bebeği 4 aylık oldu bugün kontrole gitti yine oturuyomuş göstermemiş

bende anladım anlamadım arası bişe. galiba hamilelikten dolayı olmayan tatile giren bişeler var özel.
ben banka hesaplarına bi daldım 1000 tl farkı bir saat aradım kafam şişti

simila bu koca paket ya ne cahilim bundan haberim yok. herşeyi öğrendim bunu atlamışım.
terem geçmiş olsun canım annene evde daha iyi bakarsın dinlenir annende.hastane bile olsa yoruyor hem yatanı hem bakanı.

bizim ta nişandan önce aldığımız tatil paketi vardı. 5 yıllık kullanım hakkı vardı. galiba buyaz yada öbür yaza btecek kullanmak kısmet olmadı. şu ziraat olsa keşke bir hafta başlamadan tatil yapar gelirdik. eşimde çok istiyor. onun izni yok ama bakalım artık.

kızlar selamm.
dün hediyeniz geldi çok tatlısınız yaa ne gerek vardı böyle bişeye. çok sağolun çok seviyorum sizleri. iyiki varsınız hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…