- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.621
Evet bende şimdi otel pansiyon bakıyorum ama kocama kabul ettirebilir miyim bilmiyorum
merhaba kızlaaaarr..
nasılsınız?
bizde 14 şubatı kavgalı geçirenlerdeniz..
uzun süredir ilk defa böyle kavga ettik ortada doğru dürüst konu bile yok ama sebebi belli neyse burda yazmayayım şimdi.
şimdi benimle konuşmuyor eşim ki emin olun suçum yok onun aklını başına getirmek için bişeyler yapmak istiyorum ki hamileyim böyle yapması çok büyük hata yardım edin kızlar
bu arada tatil için kesinlikle kaş kalkan fethiye gökova olimpos adrasan güzel bi plan yaparak gezin bence en sonunda da bizim burayaaaaaa landflovesle sizi karşılayaylım
14 şubat kimseye yaramadı galiba
merhaba kızlaaaarr..
nasılsınız?
bizde 14 şubatı kavgalı geçirenlerdeniz..
uzun süredir ilk defa böyle kavga ettik ortada doğru dürüst konu bile yok ama sebebi belli neyse burda yazmayayım şimdi.
şimdi benimle konuşmuyor eşim ki emin olun suçum yok onun aklını başına getirmek için bişeyler yapmak istiyorum ki hamileyim böyle yapması çok büyük hata yardım edin kızlar
bu arada tatil için kesinlikle kaş kalkan fethiye gökova olimpos adrasan güzel bi plan yaparak gezin bence en sonunda da bizim burayaaaaaa landflovesle sizi karşılayaylım
yaa ama nie herkes bir garip olmuş dün:26:kuzum bazen umursamaz olucaksın..salla..senin hormonların çok farklı şuan da anlamalı bunu eşin de..
sanırım ben sebebini anladım..eğer tahmin ettiğim şey se dediğini yap..sonra çok ağrın olduğunu söyle..ama asla yerinden kalkma ki inansın iyice..
ya da sebep bu değilse..o yokken çok kötü olduğunu annenle doktora gittiğini söyle.dinlenip stresten uzak kalması gerektiğini söylesin annen..
o zamn daha inanır aklı başına gelir..
çok mu kötüyüm acaba
terem konu aile ile alakalı dolduruşa getşrmiş birileri anlayacağın..
ama yapacağımı buldum önce senin dediğini düşündüm ama sonra korktum ya gerçekten bebeğime bişey olursa yalan söyledim diye dedim.
istersen özelden anlatayım çünkü burda bizi kimler takip ediyo bilemiyoruz ki eşim benim nicki biliyor.
neyse sizde harika bi akşam geçirmişsiniz maşallah çok sevindim hediyeni de iyi günlerde mutlu sofralarda kullan canım
ayrıca annende çıkmış hadi gelmiş geçmiş olsun.
senin ki de çok planlı oluyo canım...
E ben anlamadım ya bişey:26:
albüme yaz miracle ben de merak ettim ama aklıma fikir gelmediğinden yazamadım
bu arada eltim aradı bebeği 4 aylık oldu bugün kontrole gitti yine oturuyomuş göstermemiş
devasal birşey geldi.beklemiyordum biraz fazla almışım sanıırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?