Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok kendisi biliyor bana çaktırmama istememe gibi durumlar yok tamamen sorumsuzluğundan vurdumduymazlığından kaynaklanan bir durum.. bende tam tersiyimdir, bir yere gideceksem nerde olduğunu kimle olduğunu herşeyi önceden bilmeliyim ona göre planımı yaparım. kavgalarımız bundan oluyor zaten. akşamın bu saatinde kalmasının nedeni adam dışardaymış 6'da dönermiş o zaman gelsin demiş, ama gitmedim zaten.. beyfendi 6ya 20 kala bana mesaj attı istersen adamın numarasını vereyimde sen konuş diye, saat olmuş 5.40 o saatten sonra adam gel yerim şurda dese banade gitmem zaten, bende istemiyorum diye msj attım, cvp olarak sadece "ok" demiş.. bu kadar.. niye gitmiyosun niye aramıyosun vs hiç birşey yok.. böyle işte bu kadar sorumsuz düşüncesiz birisi.

çok geçmez bikaç yıla ben kanser olurum sanırım

madem böyle sende fazla takma. bak sen hasta olurum diyorsun. biz hasta olursak yerimize hemen birini bulurlar
boşverrrrrrr. bende öyleydim. mideme kıramplar girerdi sinirden
bu ne yaw herkes küs kocasına bu 14 şubat bize yaramadı bu sene

görüşmeye gidecem diye saçlarımı yapmıştım şimdi kendine pay biçmesin sevgililer günüde ben hazırlanmışım sanmasın diye gidip saçlarımı yıkayıp bozasım geliyor

akşam yemeği de kuru fasulye ve pilav yapmıştım, kemikli etle.. bir numaralı yemeğidir.. gidip yemeği yakasım çöpe atasım var. keşke pırasa olsaydı evde, yapardım.

Günaydın ;

Hanzade ; alerji testinde ne çıktı.. yoksa bugünde mi evdesin. ne güzel 4 gün tatil yapardın 2 günde haftasonundan cumaya alsaydı izni testi yaptırır yatardın cumartesiye de rapor harika

çok alemsin ya acaba gece nasıl sonlandı

günaydın kızlar

alerjik bi durum ama yapılan testte çıkmadı bşy sonra 2 tane iğne şırınga etti koluma başka bi test yaptı onda da bşy çıkmadı ama dr. bulana kadar uğraşıcam dedi farklı bşye karşı alerjin var demek ki dedi kan tahlili verdim bugün öğrenicem sonucunu ama işteyim tel.le haberleşicez...merak etmişsiniz teşekkürler ama önemli bşy yok...
speedy im öyle izin kullanamam dün almasaydım bugün alacaktım aslında olmadı...

aydasu hadi hayırlı olsun kızın oluyomuş...cicili bicili süslersin artık..

düne gelirsek eşimi aradım öğlen meşgul yaptı dönmedi gün boyu aramadı ben de aramadım sinir oldum eve gittim yemek yaptım menü merimek çorbası,tas kebabı,pilav,(annemden etli barbunya,etli sarma),yoğurt...
neyse yemek yaparken eşim aradı sinirlendim aramadı diye teli yüzüne kapattım ama bilerek öyle davrandım bi haltlar karıştırınca dikkat çekiyo insan arar gün içerisinde dikkat çekmez dimi
eve geldi yemeğimizi yedik ama benim yüzüm asıktı biraz nazlandım bana taşçıdan mavi taş küpe kolye set almış sonra kapı çaldı kutuyla gül almış o geldi sürprizini bozduğum için bana kızdı ama çok eğlendik güldük tabi ben dün hastalandığım için devamı gelmedi eşim üzüldü ama bi önceki gün ön kutlama yapmıştık allahtan...

inşallah bir an önce çıkar canım.

güzel olurdu 2 gün tatil yapsan sende dinlenirdin.

sevgililer gününüzde güzel geçmiş

Günaydın kızlar,
Dün eve gittim eşim yatak odasında uyuyordu. Bende üzerimi çıkardım. Bir iki lokma bir şey attım ağzıma banyoya girip yemek yapmayı planlıyordum ki bir de baktım eşim mektuplar yazmış kartların arkasına. Açlıktan gözüm görmemiş hiçbirini meğerse Mektupları okuyup koşarak odaya girdim öptüm öptüm gerisi gelemezdi tabi hastayım Neyse duş aldım yemek yedik sonrada tv karşısında tembellik yaptık. Dolapların içini temizleyemedim tabi bu güne artık

Tatlıya bağlanmış ya önemli olan o. Ah biz kadınlar ne kadar çabuk kandırılmaya müsaitiz sevidiğimiz erkekler tarafından....

Son düzenleme:
zaten küsmemiştim nazlanıyodum bilerek çünkü dikkat çekiyo bşy yaptığını anlamamış gibi davrandım

hahaha hepinizin gecesi sonlanamamış benim gecem sonlandı

bundada hamile kalmazsam bilemiyeceğim artık

3 gündür üstüste

Son düzenleme:
hahaha hepisiniz gecesi sonlanamamış benim gecem sonlandı

3 gündür üstüste

topikçek hastalanmışız ne güzel planlar yapmıştım eşim de diyo ki sana 3.sürprizim var ne dedim........ dedi başka planları varmış bebek denicekmiş tabi dedim denersin hastalandım gülmekten öldük ikimizde o an çok komikti hevesi kursağında kaldı....

ya kızlar deneyin bence ters bir durum varsa önlem alırsınız

çokta zevkli bence

sen denemedin hiç bilmiyorsun ama

neyse niyetiniz varsa 14 gün sonra filan tam zamanı. kocan biliyormu böyle dönemleri. fırsatı kaçırmazlar çünkü.

3 gündür üstüste

hadi bakalım hayırlı haberler gelsin

bizdede sorun problem yoktu ben tv izlerken eşim huysuzlandı ben burda uyuyayım sen izle dedi. git yatağında uyu dedim. beraber gidelim dedi. yatarken birşeler mırıldandı. kızdım bende. sonra baktım eli kolu bişeler arıyor. yat uyu dedim bizdede bişi yok yani. benimki sevgililer gününü saçma buluyordu bende günün anlam ve öenmini sonlandırmadım

3 gündür üstüste

Ay özden senin genlerinden almış insanlara bu dünyanın ihtiyacı var kuzum. Çok çalışın çok çocuğunuz olsun

Ay yazık. Neyse bitince artık denersiniz ...

zahtercim bilmez mi her b.ku biliyo takip ediyo ama denemez öyle söyledi ben de gerçek mi diye sordum eğer sen istersen dedi sen hazır değilsen yapmam merak etme dedi yapamaz ben istemeden

yalnız özden çok fena bşy bilmiyorum anlamıyorum diyen kıza bakınçok güzel bi duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…