- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.581
görüşmeye gidecem diye saçlarımı yapmıştım şimdi kendine pay biçmesin sevgililer günüde ben hazırlanmışım sanmasın diye gidip saçlarımı yıkayıp bozasım geliyor
akşam yemeği de kuru fasulye ve pilav yapmıştım, kemikli etle.. bir numaralı yemeğidir.. gidip yemeği yakasım çöpe atasım var. keşke pırasa olsaydı evde, yapardım.
günaydın hatunlar
burda yağmurla uyandık hava buz gibi kapalı. uykumuz var
günaydın kızlar
alerjik bi durum ama yapılan testte çıkmadı bşy sonra 2 tane iğne şırınga etti koluma başka bi test yaptı onda da bşy çıkmadı ama dr. bulana kadar uğraşıcam dedi farklı bşye karşı alerjin var demek ki dedi kan tahlili verdim bugün öğrenicem sonucunu ama işteyim tel.le haberleşicez...merak etmişsiniz teşekkürler ama önemli bşy yok...
speedy im öyle izin kullanamam dün almasaydım bugün alacaktım aslında olmadı...
aydasu hadi hayırlı olsun kızın oluyomuş...cicili bicili süslersin artık..
düne gelirsek eşimi aradım öğlen meşgul yaptı dönmedi gün boyu aramadı ben de aramadım sinir oldum eve gittim yemek yaptım menü merimek çorbası,tas kebabı,pilav,(annemden etli barbunya,etli sarma),yoğurt...
neyse yemek yaparken eşim aradı sinirlendim aramadı diye teli yüzüne kapattım ama bilerek öyle davrandım bi haltlar karıştırınca dikkat çekiyo insan arar gün içerisinde dikkat çekmez dimi
eve geldi yemeğimizi yedik ama benim yüzüm asıktı biraz nazlandım bana taşçıdan mavi taş küpe kolye set almış sonra kapı çaldı kutuyla gül almış o geldi sürprizini bozduğum için bana kızdı ama çok eğlendik güldük tabi ben dün hastalandığım için devamı gelmedi eşim üzüldü ama bi önceki gün ön kutlama yapmıştık allahtan...
günaydın kızlar
alerjik bi durum ama yapılan testte çıkmadı bşy sonra 2 tane iğne şırınga etti koluma başka bi test yaptı onda da bşy çıkmadı ama dr. bulana kadar uğraşıcam dedi farklı bşye karşı alerjin var demek ki dedi kan tahlili verdim bugün öğrenicem sonucunu ama işteyim tel.le haberleşicez...merak etmişsiniz teşekkürler ama önemli bşy yok...
speedy im öyle izin kullanamam dün almasaydım bugün alacaktım aslında olmadı...
aydasu hadi hayırlı olsun kızın oluyomuş...cicili bicili süslersin artık..
düne gelirsek eşimi aradım öğlen meşgul yaptı dönmedi gün boyu aramadı ben de aramadım sinir oldum eve gittim yemek yaptım menü merimek çorbası,tas kebabı,pilav,(annemden etli barbunya,etli sarma),yoğurt...
neyse yemek yaparken eşim aradı sinirlendim aramadı diye teli yüzüne kapattım ama bilerek öyle davrandım bi haltlar karıştırınca dikkat çekiyo insan arar gün içerisinde dikkat çekmez dimi
eve geldi yemeğimizi yedik ama benim yüzüm asıktı biraz nazlandım bana taşçıdan mavi taş küpe kolye set almış sonra kapı çaldı kutuyla gül almış o geldi sürprizini bozduğum için bana kızdı ama çok eğlendik güldük tabi ben dün hastalandığım için devamı gelmedi eşim üzüldü ama bi önceki gün ön kutlama yapmıştık allahtan...
hahaha hepisiniz gecesi sonlanamamış benim gecem sonlandı
bundada hamile kalmazsam bilemiyeceğim artık
3 gündür üstüste
topikçek hastalanmışız ne güzel planlar yapmıştım eşim de diyo ki sana 3.sürprizim var ne dedim........ dedi başka planları varmış bebek denicekmiş tabi dedim denersin hastalandım gülmekten öldük ikimizde o an çok komikti hevesi kursağında kaldı....
topikçek hastalanmışız ne güzel planlar yapmıştım eşim de diyo ki sana 3.sürprizim var ne dedim........ dedi başka planları varmış bebek denicekmiş tabi dedim denersin hastalandım gülmekten öldük ikimizde o an çok komikti hevesi kursağında kaldı....
hahaha hepinizin gecesi sonlanamamış benim gecem sonlandı
3 gündür üstüste
hahaha hepinizin gecesi sonlanamamış benim gecem sonlandı
3 gündür üstüste
yalnız özden çok fena bşy bilmiyorum anlamıyorum diyen kıza bakınçok güzel bi duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?