Eylül dostluğumuza burada devam (:

6 olsa da çıksak sıkıldım hem yol uzun trafik vardır millet caddesinde

bugün yemek konusunda rahatım, dün hazır döner aldım biraz öncede tırnak pide aldım akşama ev usulü iskender çorba ve salata yapacağım...

ne kadar bu zımbırtılar

50 adet 36 tl

kızlar selamm.
dün hediyeniz geldi çok tatlısınız yaa ne gerek vardı böyle bişeye. çok sağolun çok seviyorum sizleri. iyiki varsınız hepiniz.

güle güle kullan cnm..allah oğluna uzun hayırlı ömürler nasip etsin

ben bunu hayatımda ilk defa gördüm her gün mü yapacaksın ne kadar çok öyle ya
idrar testi değil mi bu

banada eltim söledi cnm.al aylarca uğraşma die..şimdi bu yumurtlama denen zımbırtı sadece 24 saat oluyormuş 1 ayda..şimdi biz 2 günde 1 yapsakta kaçırma ihtimalimiz var..ben 9.günü fln başlıcam bunu yapmaya..hergün idrar testi..gebelik testi ile aynı gibi...çok almışım zaten o günlerde günde 2 kere yaparım..eltimden tavsiyeler aldım zaten

biz ne yeriz acaba bilmiyorum arkadaşım aradı iç pilav harcı istedi ordaki markette bulamamış çocuklarıyla çıkamıyo tabi rahat 2 tane afacanı var acaba nasıl oluyo hiç hazır kullanmadım ben

vay be harikaymış bizimde aklımızda olsun bakalım
işe yarıyormuş yani çok zekice hadi bakalım martta alalım haberler

çocuk düşününce ben de belki alırım

smilla ayy önümüzdeki ay haberini alırız artık inş.ne güzel sonbahar da doğar bebişin

çok alemsin ya acaba gece nasıl sonlandı

merhaba kızlar ben geldim... dün ne kadar sinirliydim ya ben öyle, sinirimden evin içinde boş boş dönüyordum kuşum bile korkmuştu benden... akşam tv nin karşısında oturdum, kapı açıldı eşim geldi, hemen yanıma geldi geçti karşımda bana bakıyor, ben hiç yüzüne bile bakmadım hoşgeldin bile demedim.. oturdu önüme, aşkım benim çok mu sinirlendin sen dedi özür dileyip öptü sevgililer günümüz kutlu olsun dedi sarıldı, tabi hemen yumuşadım ben. seninde dedim. gülümsedim.. canım benim bide yemek yapmışsın dedi, önce mutfağa bakmış, ben yapmamışsındır sandım gelirken kızarmış tavuk alacaktım dedi teşekkür etti yemek için.. sevindim bütün sinirim geçti birden, hemen mutfağa gittim sofrayı hazırlamak için, mutfak tezgahında kırmızı güllerin olduğu bir vazo, ve vazonun içinde de balık var... çok mutlu oldum gittim teşekkür ettim hemen sarıldım öptüm.. sonra yemeğimizi hazırladık sohbet ede ede yedik. ve tv'de bir film vardı onu izledik sonra.. malum bende hastayım gecede sarıldık uyuduk :))

hoşgeldin kuzum.

bak sen kızıyorsun ama hatasını bilen gönlünü almayı bilen bi kocan var.

smilla senin eşinle benim eşim kardeş mi acaba? kardeş olsa bu kadar benzemez huyları gerçi.. önceleri çocuk istememe durumları, vurdumduymazlıkları falan aynı.. gerçi benim eşim dün beni şaşırttı, arada sırada yapıyor böyle süprizler.. inşallah seninkide bugün alır gönlünü.

bu ovulasyon testi gereklimidir acaba ya? bizde önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz. bakalım önce kendi imkanlarımızda deneriz olmazsa bende alırım tam gününü bilmek için güzel bişeymiş aslında.. benim foliğimde bitti, eşime de söylemiştim acaba aklına gelirde alır mı, neyse o kadar da doğa üstü şeyler beklemeyeyim ben kocamdan, hemende şımardım.. aklına gelse bile alacağını sanmıyorum..

miracle tam fotonu açtım konuyu okuyordum ki sitedeki link yapısı değiştiğinden vs yazdı kaboldu.. yorum yapacaktım canın, burda da yazmayayım ama 3sayfa yorum vardı kızlar yazmıştır inşallah orta yolu bulursunuz.

teşekkürler canım yeni işinde hayırlı olsun

sağol canım

6 olsa da çıksak sıkıldım hem yol uzun trafik vardır millet caddesinde

bizde çıksak inş burda hiç 6da iş bitmiyo yarım saat yürüme yolum var bide benim. akşam akşam hiç sevmiyorum dünden yemeğim var ama bulaşığım duruyor. yıkamam lazım.
dün topkek yaptım. içine ceviz koydum. azıcık bana dokunuyor ama yemem lazım diye. eşim hazır topkekleri süsledim sanmış. bi ara fırsat bulursam ekleyeceğim bloglara.

Çok sevindim Allah bozmasın ağzınızın tadını

walla benim eşimden ümidim yok cnm.dün nergis almıştı ama onuda getirmiş verdi masaya koyduk..öle güzel bi laf yok yani....

off ben eşimin vurdumduymazlığından sıkıldım..akışına bırakıyorum..

kuzum demekki ben albümü silmişim sen okuyormuşsun detayları da telde anlattığım gibi işte hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…