Eylül dostluğumuza burada devam (:

benimkide çiçek aldığında falan güzel bir laf söylemez hayatta.. dün bir ilkti yani gelip özür dilemesi falan.. çiçeğin arasında kart falan aradım yok, dedim bende bir iki güzel cümle varmıdır diye bakıyorum ama bulamadım dedim, çok klasik şeyler onlar ben özellikle yazmadım dedi

ben şimdi biraz süsleniyim

hayrıdır nereye gideceksin çıkışta niye süsleniyorsun akşam akşam

ben yemek yapmadım bugün, dünden kalan pilav var, kalınca hiç sevmem ama eşim yer belki yanına yemek yapsam iyi olurdu.. hiç canım istemiyor, ay ben hamile falan olsam halimiz nice olur acaba? ne yemek yaparım ne temizlik heralde

arkadaşıma gidiyoruz canım akşam yemeğe belki orda kalırız bu gece uzak çünkü araba olmuyo o saatte taksiyle dönüyoruz genelde

ay en güzelini eşim yapmış bana zamanında öyle süslü püslü laflar bilmem ben dedi. hediyede özel günler filan herşeyi kutlamam bekleme bana da alma dedi. bi kez doğum gününde aldım. gitti iğrenç bişeyle değiştirdi. dahada almadım.
bu yılda niyetlendim almaya işten çıkartıldığım döneme geldi. masraf etmek istemedim. ne güzel hiiiiç beklemiyorum. arada güzel söz aklına gelir söyler öper. ama ben gidip hep sırnaşırım. koklarım. kızar bazen. sanane kocam değilmisin derim. manyağım ben

oohh ne ala memleket, bu erkek millleti niye böyleki... ben sevmem istememem almam sende alma deyince bitiyor sanki iş. keşke sende o öyle söyleyince deseydin ben yemek yapmayı bilmem temizlik yapmayı sevmem sende benden bunları bekleme diye

ben erkek olsam bende coğunuz eşi gibi olurdum kesin

benim facebookta bir arkadaşım var kocası böle cicekli böcekli süprizler yapıyor mesela dün doğum günüydü balonlar falan şişirmiş üzerine seni seviyorum falan yazmış bunlarda çok komik bence ben öle bir kocam olsun istemem sürekli aşkım canımlı cicimli insanları sevmiyorum

aramızda öle insanlar yok sanırım

he bide eşimin facesinde bunun erkek versiyonu var sürekli karısının adı raziye diyelim güzel karım raziyem diye etiketliyor karısını

onları benim yerime annem söyledi ilk evleneceğiz dediğimizde. canı isterse yemek yapar istemezse kılı kımıldamaz. dağınıktır. filan neler söylemişti. eşim herşeyiyşe kabul dedi. şimdi şikayet ediyor ama ben kabul ettin diyorum.

neyse kızlar bi aksilik olmazsa kaçarız birazdan öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
he bide eşimin facesinde bunun erkek versiyonu var sürekli karısının adı raziye diyelim güzel karım raziyem diye etiketliyor karısını
Oda güzelmiş. Bizde cok opusup koklasiriz esim cok sever dokunsun öpsün sarılsın :) ama cok süpriz yapmaz. Surekli Yaparsa zaten anlamida olmaz. Neyse fıstıklar herkese iyi hafta sonları.

bende başkalarının yanındayken sevmem gösterişi, sadece başbaşayken yapsın söylesin isterim, ama başbaşaykende çok severim. dün faceye koymuş fotomu o kadar ısrar ettim kaldırmadı kızdım lütfen canım kaldır dedim dedim kaldırmadı.

Gunaydin kizlarr..biz dogumgunmu bugun kutlucakmisiz..kocam ssbah sabah ustume atladi guya dogum gunumu kutluyo

günaydın nice senelere tatlım doğum günü bahane olmuş
akşam eşim facede sizin resminizi gördü tanımadığı için sordu kim diye. forumdan arkadaşlarımdan birisi dedim. eşinle resmine baktı. direk yaptığı yorum " bu adam şirin görünmeye çalışıyor ama maço dedi. öyle kalıplara filan girmez. bunalır. arkadaşın sevimli dedi ama sıkılır bunlardan dedi" ben şok

günaydın
smilla doğum günün kutlu olsun canım
gece 3,30 da yattım 7 de kalktım uykudan ölmek üzereyim bugün misafirim gelecekti gelmiyolarmış benim de günüm vardı zaten güne gidicem herkes bşy götürüyo ben bu ay salata yapıcam ama aklıma gelmiyo ne yapsam basit bşy ama güzel bşy iş çıkışı acil yapabileceğim bşy söyleyin bana

börülce salatası yap yada kereviz salatası ikisi de çok vasit

günaydın bu arada tabiki

Yuh diyorum.esine bak karakter analizi yapiyormu fotodan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…