- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.681
walla benim eşimden ümidim yok cnm.dün nergis almıştı ama onuda getirmiş verdi masaya koyduk..öle güzel bi laf yok yani....
off ben eşimin vurdumduymazlığından sıkıldım..akışına bırakıyorum..
ben şimdi biraz süsleniyim
ay en güzelini eşim yapmış bana zamanında öyle süslü püslü laflar bilmem ben dedi. hediyede özel günler filan herşeyi kutlamam bekleme bana da alma dedi. bi kez doğum gününde aldım. gitti iğrenç bişeyle değiştirdi. dahada almadım.
bu yılda niyetlendim almaya işten çıkartıldığım döneme geldi. masraf etmek istemedim. ne güzel hiiiiç beklemiyorum. arada güzel söz aklına gelir söyler öper. ama ben gidip hep sırnaşırım. koklarım. kızar bazen. sanane kocam değilmisin derim.manyağım ben
oohh ne ala memleket, bu erkek millleti niye böyleki... ben sevmem istememem almam sende alma deyince bitiyor sanki iş. keşke sende o öyle söyleyince deseydin ben yemek yapmayı bilmem temizlik yapmayı sevmem sende benden bunları bekleme diye
Oda güzelmiş. Bizde cok opusup koklasiriz esim cok sever dokunsun öpsün sarılsın :) ama cok süpriz yapmaz. Surekli Yaparsa zaten anlamida olmaz. Neyse fıstıklar herkese iyi hafta sonları.he bide eşimin facesinde bunun erkek versiyonu var sürekli karısının adı raziye diyelim güzel karım raziyem diye etiketliyor karısını
ben erkek olsam bende coğunuz eşi gibi olurdum kesin
benim facebookta bir arkadaşım var kocası böle cicekli böcekli süprizler yapıyor mesela dün doğum günüydü balonlar falan şişirmiş üzerine seni seviyorum falan yazmış bunlarda çok komik bence ben öle bir kocam olsun istemem sürekli aşkım canımlı cicimli insanları sevmiyorum
aramızda öle insanlar yok sanırım
Gunaydin kizlarr..biz dogumgunmu bugun kutlucakmisiz..kocam ssbah sabah ustume atladi guya dogum gunumu kutluyo
Gunaydin kizlarr..biz dogumgunmu bugun kutlucakmisiz..kocam ssbah sabah ustume atladi guya dogum gunumu kutluyo
günaydın
smilla doğum günün kutlu olsun canım
gece 3,30 da yattım 7 de kalktım uykudan ölmek üzereyim bugün misafirim gelecekti gelmiyolarmış benim de günüm vardı zaten güne gidicem herkes bşy götürüyo ben bu ay salata yapıcam ama aklıma gelmiyo ne yapsam basit bşy ama güzel bşy iş çıkışı acil yapabileceğim bşy söyleyin bana
günaydın nice senelere tatlım doğum günü bahane olmuş
akşam eşim facede sizin resminizi gördü tanımadığı için sordu kim diye. forumdan arkadaşlarımdan birisi dedim. eşinle resmine baktı. direk yaptığı yorum " bu adam şirin görünmeye çalışıyor ama maço dedi. öyle kalıplara filan girmez. bunalır. arkadaşın sevimli dedi ama sıkılır bunlardan dedi"ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?