- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.701
kereviz salatası ve havuç tarator yapmıştım onlar bana geldiğinde acaba patates salatası yapsam ne olur hem kolay hem de herkesin sevdiği bşy
Bunlari eylulgelinleri ne ekleyiniz please... bizde yararlanalim
kereviz salatası ve havuç tarator yapmıştım onlar bana geldiğinde acaba patates salatası yapsam ne olur hem kolay hem de herkesin sevdiği bşy
günaydın canım nice yıllara
günaydın nice senelere tatlım doğum günü bahane olmuş
akşam eşim facede sizin resminizi gördü tanımadığı için sordu kim diye. forumdan arkadaşlarımdan birisi dedim. eşinle resmine baktı. direk yaptığı yorum " bu adam şirin görünmeye çalışıyor ama maço dedi. öyle kalıplara filan girmez. bunalır. arkadaşın sevimli dedi ama sıkılır bunlardan dedi"ben şok
günaydın
smilla doğum günün kutlu olsun canım
gece 3,30 da yattım 7 de kalktım uykudan ölmek üzereyim bugün misafirim gelecekti gelmiyolarmış benim de günüm vardı zaten güne gidicem herkes bşy götürüyo ben bu ay salata yapıcam ama aklıma gelmiyo ne yapsam basit bşy ama güzel bşy iş çıkışı acil yapabileceğim bşy söyleyin bana
Merhaba hanımlar nasılsınız???
Smilla doğum günün kutlu olsun, bugünde babamın doğum günü biz dün akşam erken kutlama yaptık:)
Landfloves inşallah tatlım gönlüne göre bir iş bulursun zor bu işler ya
smillam kuzum doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
Happy Birthday to you - Ata Demirer - YouTube
smillacım doğum günün kutlu olsun canım atlamışım biraz önce, nice mutlu yıllar dilerim..
sorma zahter yaa dediğin gibi çok kurumsal firmalarda çalışmak lazım, en azından mesai saatleri bayramları seyranları belli.. benim eski çalıştığım yerde o konuda iyiydi, 2 yıl çalışmıştım, el değiştirmese kalırdım belki orda. maaşımda şartlarımda çok iyiydi. inşallah yine öyle biryer bulabilirim.
az önce işime son verildi sebebi muhasebe bilmediğim
bunu söylemiştim. biz sana öğretiriz dediler. kadın öğretmekten vazgeçmiş. vakti yokmuş. daha deneyimli birini bulmuş.
şoktayım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?