Eylül dostluğumuza burada devam (:

yüzde yüz değil ama çoğunluk hep doğrudur dediklerinin çoğu çıkar
iş yerinde filan olanları insanları anlatırım karakterlerini biraz tahmin eder ona göre davranmamı ister.

kereviz salatası ve havuç tarator yapmıştım onlar bana geldiğinde acaba patates salatası yapsam ne olur hem kolay hem de herkesin sevdiği bşy

özdn için şişmedi mi dert topiclerinden kızımmmm yamacımıza gel

Son düzenleme:
ben kendi bloguma topkek ekledim ama kaçamak giriyorum nete. diğer bloga eklemeye fırsatım olmadı henüz. bi gün resim ekledim bi gün yazıyı

merhaba cumartesi çalışan güzeller nasılsınız? bende yakında sizin kervana katılırım, işe girmeyi düşünüyorum haftaya falan inşallah.. cumarteside çalışacağım..

bugün hava günlük güneşlik şu an salonumdayım üstümde incecik bi bluz var ama sırtım güneşte yandım resmen.. kuşumuda yıkadım, bi tatlı görseniz, fısfısla su fışkırtıyorum üstüne bi sağa dönüyor kanatlarını açıyor bi sola dönüyor bi eğiliyor, döne döne yıkandı :)) kafesinde de değildi kaçmıyor suyun üstüne üstüne geliyor çok seviyor yıkanmayı..

birazdan anneme gidecem kardeşim yarın gidiyormuş, üni tatili bitti.. eşiminde akşam bjk maçı varmış arkadaşlarıyla maç izlemeye gidecek zaten, akşamda annemlerde yerim ben..

zahter bugün tam gün mü çalışıyorsun?

ya ben iş için bi yerle görüştüm ama o kadar yoğunlar ki akşam 9 a kadar çalışıyorlarmış, en erken çıktıkları zaman 7.30muş, hiç bana göre değil, sonuçta maaşlı çalışacam kendi işim değil banane akşamın 9una kadar onların işinde mi koşturacam. yanlış meslek seçmişim yada oturup adam gibi kpss çalışıp memur olmalıymışım.. bizim meslek maalesef hep böyle ya dışarlarda ya arazilerde koşturyorsun.

Merhaba hanımlar nasılsınız???
Smilla doğum günün kutlu olsun, bugünde babamın doğum günü biz dün akşam erken kutlama yaptık:)
Landfloves inşallah tatlım gönlüne göre bir iş bulursun zor bu işler ya

landflowes canım benim işim 8 18 arası ama akşam hiç altıda çıkamıyoruz burda olduğumuz yerde üretimde yapıyorlar son dk müşteri geliyo. mal alıyo yükleme yaplıyor öyle bir iki çuval değil. tonlarla alıyorlar koca tır yükleniyor yeri gelince. servis tek sefer benzin yaksın diye bekliyoruz. cumartesi 14 30 a kadar ama oda aynı şekilde. müdürde bekar çalışmayı seviyo bizide tutuyor.
ama bütün işyerleri öyle. ben ramazanda sabah 8 akşam 22 çalışmıştım cumartesi pazar ful sadece hafta içi 1 gün izin

ancak çok kurumsal firmalar düzgün mesai saatlerine sahip. haklısın ama çalışmak zorunda olunca insan mecbur kabul ediyor.

kereviz salatası ve havuç tarator yapmıştım onlar bana geldiğinde acaba patates salatası yapsam ne olur hem kolay hem de herkesin sevdiği bşy

günaydın canım nice yıllara

Tesekkurler kizlar..28 oldummmm ..cokta sevindirici bi haber diil acikcasi :))

Melis ve sniperelit nerdesiniz yahuuuuu kac zamandir..

Sniperelik ne kursmus anacim 24 saat kurstamisin yaw...lemanda kursa gidiyordu ama aksamlari yaziyordu en azindannnn

Melis senin kotan halaaaaa yenilenmedimi acabasi? Bide bizim sitenin basligini yapacaktinnnnnnnnn

:)))))))))))))))))

smillacım doğum günün kutlu olsun canım atlamışım biraz önce, nice mutlu yıllar dilerim..

sorma zahter yaa dediğin gibi çok kurumsal firmalarda çalışmak lazım, en azından mesai saatleri bayramları seyranları belli.. benim eski çalıştığım yerde o konuda iyiydi, 2 yıl çalışmıştım, el değiştirmese kalırdım belki orda. maaşımda şartlarımda çok iyiydi. inşallah yine öyle biryer bulabilirim.

smillam kuzum doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere

Happy Birthday to you - Ata Demirer - YouTube

Cookk tesekkur ederimmm.video supermis miracle im saol :)

Landfloves cnm biz muhendis olduk ama kizim olursa hic dusunmuyorum onuda yapmayi..guzel bi is bile olsa fabrika oldugu icin malum sehre uzak oluyo.ogle arasi cikip yemek yiyebilcegin nezih yerler yok.sanayi ortami oluyo..bayanlar icin kotu..kizim olursa ingilizce ve bir dil daha ogrenmesi icin elimden geleni yaparim ins allah o gunleri gosterir imkanimizda olursa..

az önce işime son verildi sebebi muhasebe bilmediğim
bunu söylemiştim. biz sana öğretiriz dediler. kadın öğretmekten vazgeçmiş. vakti yokmuş. daha deneyimli birini bulmuş.
şoktayım resmen.

Ayyy fena yakalandım
Smillacım anam babam, laptop artık evde değil photoshop grafik programlarım hep orda, vınnımda ona bağlı evde olmadığı için onu kullanamıyorum
İpada gelince 1gb 2 günde bitti anlamadan şimdi açılmasını bekliyoruz eli kulağında :)
Telefonuma gelince 500mb iki face i aç size bak oda finito, yani anlıcağınz wifi şart ama bunların faturlarndan eşim hayatta almaz öyle saçma bi haldeyim yani internet fakiriyim
Bloga gelince bi gün sırf pc bendeyken araştrdım buldum birşeyler bloga koyamadım tam kara cahil sonra ztn bu kıtlığa girdim:)
Yoksa ben istemezmiyim fink atıyım buralarda

Selam kızlar... Bi kaç gündür yoktum hiç arayanım soranım olmamış İşlerim biraz yoğun bu aralar akşamları filan bazen okuyabiliyorum... Bana çok dua edin kızlar bu aralar daha çok ihtiyacım var...

Smillacım doğum günün kutlu olsun... Nice sağlıklı, mutlu, bebişli yıllara Ve tabi Miracle'cım senin de geçmiş doğum gününü kutlarım...

Zahter böyle olacağı belliydi zaten hal ve hareketlerinden boşver hayırlısı olsun canım... Bunda da vardır mutlak bi hayır....

Dediğiniz gibi kızlar bu mühendislik, mimarlık çok zor bayan için... Bazen ben de düşünüyorum başka bi meslek mi seçseydim diye de... Hayırlısı böyleymiş... yine de seviyorum ben meslekimi

Son düzenleme:
az önce işime son verildi sebebi muhasebe bilmediğim
bunu söylemiştim. biz sana öğretiriz dediler. kadın öğretmekten vazgeçmiş. vakti yokmuş. daha deneyimli birini bulmuş.
şoktayım resmen.

Ay inanmıyorum cddimisin?? Hyırlısı buymuş de geç boşver canım üzme kendini:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…