- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.721
Tesekkurler kizlar..28 oldummmm ..cokta sevindirici bi haber diil acikcasi :))
Melis ve sniperelit nerdesiniz yahuuuuu kac zamandir..
Sniperelik ne kursmus anacim 24 saat kurstamisin yaw...lemanda kursa gidiyordu ama aksamlari yaziyordu en azindannnn
Melis senin kotan halaaaaa yenilenmedimi acabasi? Bide bizim sitenin basligini yapacaktinnnnnnnnn
:)))))))))))))))))
az önce işime son verildi sebebi muhasebe bilmediğim
bunu söylemiştim. biz sana öğretiriz dediler. kadın öğretmekten vazgeçmiş. vakti yokmuş. daha deneyimli birini bulmuş.
şoktayım resmen.
müdürün yine kafası terelelli bize çatıyo sabah 8,30 dan önce gelecekmişiz yoksa bi daha gelmeyelim miş bi de taa geçen hafta p.tesi kız gelmemişti raporu var ama neymiş h.içi gelmediğinin yerine pazar niye gelmemiş h.içi gelmezsek pazar çalışcakmışız artık kovsunlar beni çok pişmanım evlendiğimde çıkmadığıma bunlar herşeyin en beterini hak ediyo bize olan davranışlarını kaydetmeye karar verdim mahkemeye vericem eşim öyle dedi
inşallah kızlar. eşime hemen söylemek istemedim. ama dün sabah kahvaltıya kv deye gittik akşamada senin annene yemeğe gidelim dedi ikiside birgünde çıkar aradan dedi. kardeşim işten ayrıldığımı biliyordu ona mesaj attım annemede eşimede söyleme diye. ama aksilik mesaj gitmemiş ekranda kalmış. eşiminde telefonuma bakacağı tuttu. sen işten mi çıktın dedi. hayır dedim çıkardı müdür. sen üzülme diye hemen söylemedim pazartesi birikaç yerle konuşup sana öyle söylecektim dedim. hiçbirşey demedi. benim artık senin çalışabileceğin bana destek olabileceğin konusunda umudum kalmadı dedi. üzülme filan dedim ama hiç artık duymuyor bile beni.Selamm....
Zahter ihtiyacın varken işten ayrılmak sana çok zor gelmiştir ama landfloves'ın da dediği gibi sürekli kimyasallar, tiner filan... Daha güzelini bulursun dua edicem sana...
Günaydın hanımlar ben geldimmmm, hemde daha kahvaltı yapmadan bir bakıyım dedim
Hanzadecm müdürünn öyle davranmasına hiçbir şekilde hakkı yok insanı kışkırtıyor resmen çalışasın varsada iyice kafayı bozduruyor kaydetmen doğru keşke bilgim olsaydı şu çalışma şartları durumları hakkında hakkını aramalısın
Teremcimm ne kadar yorulmuşsun öyle maşallah sana hepsi bir arada öyle kalabalık deyince bi anda bizimkiler aklıma geldi bzde genelkkle pazar gnleri ananemlerde 17 den aşağı düşmüyoruz ama çok keyifli oluyor
Daphencm kursun btmiş hayırlı olsun bakalım
Uurboceği sen ne yapıyorsun bakalım temizlik dışında ksra bakma tatlım unuttum ben ya sende çalşıyordun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?