Eylül dostluğumuza burada devam (:

eve geldim duş aldım. o sinirle iyi temizlik yapardım da aklıma takılan birşey var. eşim daha bu sabah diyordu bu durumumuz ne zaman düzelecek diye. şükür diyordu karımda düzgün bi iş buldu çalışıyor. ben ona nasıl anlatacağım ya. artık kendimi geçtim. eşim artık maddi sıkıntılarda dayanamıyor. çok üzülüyor.
beni zaten gönderen tanıdığın hatırına işe almış müdür. banka işlerini yürütecektim ben. vazgeçmiş. zaten kendisi o işe bakıyormuş. ona muhasebe yapacak sekreterlik yapacak eleman lazımmış. ama o elemanında smmm belgesi filan olsun istiyor. kusura bakmayın amaben başlarken ne biliyorum bilmiyorum söyledim size dedim. şimdi bilmediklerim için beni suçlayamazsınız. öğretecektiniz dedim. vakti yokmuş.

Sağol canım hoşbuldum... İyiyim... Ama dediğim gibi işler yoğun biraz uğrayamıyorum bugün de haftasonu biraz kendime zaman ayırdım... Gerçi bugün de görüşmelerim vardı ama gelen giden yok bakalım şimdilik... Sen ve bebişin nasılsınız?
Birazdan dışarıya çıkıp çamaşır sepeti filan almayı düşünüyorum bende 1 tane var ben ilk evlendiğimde istemiştim eşim de gitmiş bi tane almış 1 tane de olmuyo dün gördüm bi yerde indirim yapmışlar 2 tane alıyım diyorum... Çelik bulaşıklık vardı ben de plastik var onu da eşim almıştı onu da sevmiyorum ... bi de sebzelik gördüm çelik ondan alıcam bakalım... Gelseler de ben de gitsem alsam gelsem

smilla haklısın canım valla da sabah 10.30 da çıkıyorum evden dersim akşam 6 da bitiyor eve anca 7 de geliyoruz eşimde beni bekliyo birlikte dönüyoruz yemek yiyoruz falan saat 8 oluyo sonrada tekrar ders çalışmak için oturuyorum bu aralar eşimde ders çalışıyo o da sınava gircek 1 ay sonra anlayacağın evde sadece mutfak ve yatak odasını kullanıyoruz sabah eşimle kalkıyorum saat 6 da o gittikten sonrada yemek filan ayarlıyorum akşama ancak oluyo canım durumum bundan ibaret evde boş oturduklarımın acısı çıkıyo temmuza kadar bu durumdayım.Valla çok özledim sohbetlerinizi aslında
citlenbikcim geçmiş olsun canım
özden inş güzel haber sırası sende hadi bakalım çalışmalara devam
daha bişiler yazcaktımdageçmişi bölük bölük okudum aklımda kalmadı öptüm hepinizi sevgiyle kalın...

az önce işime son verildi sebebi muhasebe bilmediğim
bunu söylemiştim. biz sana öğretiriz dediler. kadın öğretmekten vazgeçmiş. vakti yokmuş. daha deneyimli birini bulmuş.
şoktayım resmen.

zahtercim üzülme canım, demek ki eleman arıyolar dediğinde senin yerine arıyolarmış, ne demek öğretecektik ama vazgeçtik.. çok kızdım ya..

gerçi aslında her işte de bir hayır vardır, sürekli kimyasal kokuları içinde çalışmak zorundaydın, ilerde hamile falan olsan çok yazık olurdu bebeğine, senin de tabiki sağlığın için iyi olmuş.. boşver üzülme, inşallah çok daha güzel işler bulursun.. vardır bir hayır de sevin bile bence..

Sabahin korunden gunaydin

Suan bogaz koprusune dogru gidiyorum birazdan karga kardeslerle kahvalti yapacagim

zahtercim takma canım bu müdürler hep bi tuhaf olur zaten herşeyde bi hayır vardır daha iyi bi iş bulursun eminim

Kızlar cumartesi günü pazar, kurs derken hemencik geçiverdi. Dünde kursun son günüydü. Çıkışta kuaföre gittim sonra eşim geldi arkadaşlarla buluştuk yemeğe gittik oradan bilorda oynamaya gittik. İlk kez oynadım ama eşim çok yetenekli olduğumu söylüyor Daha sonrada hep birlikte arkadaşlara çaya gittik. Akşam 7 ye kadar orada takıldık. Akşam eve gittim annemlerde oturdum biraz. Eve çıkıp duş aldım, yemek, ütü derken uyku vakti geldi.

müdürün yine kafası terelelli bize çatıyo sabah 8,30 dan önce gelecekmişiz yoksa bi daha gelmeyelim miş bi de taa geçen hafta p.tesi kız gelmemişti raporu var ama neymiş h.içi gelmediğinin yerine pazar niye gelmemiş h.içi gelmezsek pazar çalışcakmışız artık kovsunlar beni çok pişmanım evlendiğimde çıkmadığıma bunlar herşeyin en beterini hak ediyo bize olan davranışlarını kaydetmeye karar verdim mahkemeye vericem eşim öyle dedi

günaydın kızlar...
inanılmaz yorgunum öyleki 1 saat önce uyandım ama yataktan kalkamıyorum hala
cumartesi şişlide birsınava girdim bi dünya yol zaten..sınavdan çıkışta kuzenlerim aradı
yarın sana gelicez kahvaltıya diye..ordan koştur koştur a.verişe gittik.ama benm berbat haldeydi..
sürekli hastaneydim diye..gece 3 e kadar evi dip köşe temizledim.sabah 7 de kalktım..
biz çok kalabalığız bide maşallah..kahvaltıda 13 kişiydik..mülteci kampı gb oldu..
anaanem teyzemler fln annemdeydi.akşm yemeğe onlarda geldi..toplam 25 kişiydik.2 masa kurduk..
eğlendik onlar tekrar Adapazarına döndüler..ama ben yorgunluktan yürüyemyordum bile...
bu h.sonu nu uzun süre unutmayacağım

Selamm....
Zahter ihtiyacın varken işten ayrılmak sana çok zor gelmiştir ama landfloves'ın da dediği gibi sürekli kimyasallar, tiner filan... Daha güzelini bulursun dua edicem sana...

Bu arda ben de haftasonu sadece iş ve zaman bulduğumda temizlik yapabildim... Millete uymaya kalksam evimi temizleyecek vaktim bile olmayacak nerdeyse... Herkesin işi acilll

Çok mantıklı tazminatını ikiye katlarsın. Emeklerini böyle bir kalemde nasıl silebiliyorlar anlamıyorum. Yazık günah o kadar sene çalışmışsın orada.

Günaydın hanımlar ben geldimmmm, hemde daha kahvaltı yapmadan bir bakıyım dedim

Hanzadecm müdürünn öyle davranmasına hiçbir şekilde hakkı yok insanı kışkırtıyor resmen çalışasın varsada iyice kafayı bozduruyor kaydetmen doğru keşke bilgim olsaydı şu çalışma şartları durumları hakkında hakkını aramalısın

Teremcimm ne kadar yorulmuşsun öyle maşallah sana hepsi bir arada öyle kalabalık deyince bi anda bizimkiler aklıma geldi bzde genelkkle pazar gnleri ananemlerde 17 den aşağı düşmüyoruz ama çok keyifli oluyor

Daphencm kursun btmiş hayırlı olsun bakalım

Uurboceği sen ne yapıyorsun bakalım temizlik dışında ksra bakma tatlım unuttum ben ya sende çalşıyordun dimi ?

Son düzenleme:
Hanzade tazminat olaylarını filan çok bilmiyorum ama ki zaten sen herkesten daha çok bilirsin... Mutlu olmadığın, sürekli abuk subuk tavırları olan insanların yanında çalışmak çok zordur... Hayırlısı olsun canım sana iş mi yok...

Selamm....
Zahter ihtiyacın varken işten ayrılmak sana çok zor gelmiştir ama landfloves'ın da dediği gibi sürekli kimyasallar, tiner filan... Daha güzelini bulursun dua edicem sana...
inşallah kızlar. eşime hemen söylemek istemedim. ama dün sabah kahvaltıya kv deye gittik akşamada senin annene yemeğe gidelim dedi ikiside birgünde çıkar aradan dedi. kardeşim işten ayrıldığımı biliyordu ona mesaj attım annemede eşimede söyleme diye. ama aksilik mesaj gitmemiş ekranda kalmış. eşiminde telefonuma bakacağı tuttu. sen işten mi çıktın dedi. hayır dedim çıkardı müdür. sen üzülme diye hemen söylemedim pazartesi birikaç yerle konuşup sana öyle söylecektim dedim. hiçbirşey demedi. benim artık senin çalışabileceğin bana destek olabileceğin konusunda umudum kalmadı dedi. üzülme filan dedim ama hiç artık duymuyor bile beni.
kv de artık işinde otur kal oğlum askere gitsin dedi dün. iyiki işten çıktığımı ona söylemedim sabah. aynı evde gelinle oturmak nasıl birşey merak ediyorum hevesleniyorum diyip durdu kalhvaltıda ikinici geline ayrı ev açmam yanıma gelecek ille diyordu. bunu duyarsa eşim zaten niyetli evimi onlara taşımak zorunda kalmaktan korkuyorum. ki öyle birşeye benim ailemde izin vermez. evliliğimin sonu olur mazallah. of of

Hoşgeldin Melis... Ne yapayım kuşum evet çalışıyorum, bunun yanında ev işleri ; temizlikti, yemekti, ütüydü,... v.s. v.s. Şey gibi oldu bi çocuk vardı ya benim annem hem doktor, hem öğretmen, hem hizmetçi, hem aşçı,.... filan diyordu ya Hepsine birden yetmeye çalışıyorum iş-ev... Şimdilik anca bunlara zaman bulabiliyorum... Kaç haftadır kocamla gezmeye bile gidemedik Bi anne olmadım onu da olursam hayatta yetişemem gibi geliyor... Sen neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…