- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.741
inşallah kızlar. eşime hemen söylemek istemedim. ama dün sabah kahvaltıya kv deye gittik akşamada senin annene yemeğe gidelim dedi ikiside birgünde çıkar aradan dedi. kardeşim işten ayrıldığımı biliyordu ona mesaj attım annemede eşimede söyleme diye. ama aksilik mesaj gitmemiş ekranda kalmış. eşiminde telefonuma bakacağı tuttu. sen işten mi çıktın dedi. hayır dedim çıkardı müdür. sen üzülme diye hemen söylemedim pazartesi birikaç yerle konuşup sana öyle söylecektim dedim. hiçbirşey demedi. benim artık senin çalışabileceğin bana destek olabileceğin konusunda umudum kalmadı dedi. üzülme filan dedim ama hiç artık duymuyor bile beni.
kv de artık işinde otur kal oğlum askere gitsin dedi dün. iyiki işten çıktığımı ona söylemedim sabah. aynı evde gelinle oturmak nasıl birşey merak ediyorum hevesleniyorum diyip durdu kalhvaltıda ikinici geline ayrı ev açmam yanıma gelecek ille diyordu. bunu duyarsa eşim zaten niyetli evimi onlara taşımak zorunda kalmaktan korkuyorum. ki öyle birşeye benim ailemde izin vermez. evliliğimin sonu olur mazallah. of of
inşallah kızlar. eşime hemen söylemek istemedim. ama dün sabah kahvaltıya kv deye gittik akşamada senin annene yemeğe gidelim dedi ikiside birgünde çıkar aradan dedi. kardeşim işten ayrıldığımı biliyordu ona mesaj attım annemede eşimede söyleme diye. ama aksilik mesaj gitmemiş ekranda kalmış. eşiminde telefonuma bakacağı tuttu. sen işten mi çıktın dedi. hayır dedim çıkardı müdür. sen üzülme diye hemen söylemedim pazartesi birikaç yerle konuşup sana öyle söylecektim dedim. hiçbirşey demedi. benim artık senin çalışabileceğin bana destek olabileceğin konusunda umudum kalmadı dedi. üzülme filan dedim ama hiç artık duymuyor bile beni.
kv de artık işinde otur kal oğlum askere gitsin dedi dün. iyiki işten çıktığımı ona söylemedim sabah. aynı evde gelinle oturmak nasıl birşey merak ediyorum hevesleniyorum diyip durdu kalhvaltıda ikinici geline ayrı ev açmam yanıma gelecek ille diyordu. bunu duyarsa eşim zaten niyetli evimi onlara taşımak zorunda kalmaktan korkuyorum. ki öyle birşeye benim ailemde izin vermez. evliliğimin sonu olur mazallah. of of
inş dapnem ya zaten diyorum ya bu mümkün olmaz çünkü annem biliyorsunuz yalnız yaşıyor evlenmeden önce eşime şakayla karışık sen askere gidip gelene kadar dubleks ev kiralayalım siz bi katında ben bi katında yaşayım hem iki kira fatura filan ödemezsiniz demişti. eşim şiddetle asla dedi. şimdi o lafın üstüne ne ben gitmek isterim nede ailem izin vermez.
nisan sonu canım
Hoşgeldin Melis... Ne yapayım kuşum evet çalışıyorum, bunun yanında ev işleri ; temizlikti, yemekti, ütüydü,... v.s. v.s.Şey gibi oldu bi çocuk vardı ya benim annem hem doktor, hem öğretmen, hem hizmetçi, hem aşçı,.... filan diyordu ya Hepsine birden yetmeye çalışıyorum iş-ev... Şimdilik anca bunlara zaman bulabiliyorum... Kaç haftadır kocamla gezmeye bile gidemedik Bi anne olmadım onu da olursam hayatta yetişemem gibi geliyor... Sen neler yapıyorsun?
canım aslında eşim böyle düşünen hesaplar yapan birisi değildi. ama zamanla anne babası doldura doldura böyle oldu. evlilğimize karşı çıktıkları zaman biz herşeyi yaparız diye oda rest çekmişti. şimdi onların karşısında çok zor durumdayım diyor. ama bende böye olsun istemiyorum. işe girmek bir yana saçma bahanelerle işten çıkartılıyorum. ve sanırım bunları bahane olarak görüyor. allah herşeyin hayırlsını güzelini verir elbet sabrediyorum. şükrediyorum yinede. isyan etmiyorum. hakkımda hayırlı kapılar açılır inşallah tez zamanda. amiiiiiiiiinnnnnZahter şu anda eşine inanılmaz uyuz oldum kusura bkma ne demek umudu kalmamış? O niye umut ediyor sonuçta çalışcak olanda sensin asıl sıkıntıyı çekicek olanda nasıl bir tavır bu, eşin askere gidicekmiş peki bu durumda maaş olmucak sanırım sen ona kalkıp bak snn yüzünden askerliği yapmamışsın ben kalıcam bir başıma annen ne diyor parada gelmicek bana kalıcak yük diyormusun? Snn söylenmeye daha hakkın var
:
Ooo burdaki hanımların çoğu çalışıyor ben onları her zaman taktir edşyorum özellikle hanzade herbşye yetişyr maşallah o zaman seni çocukla düşünemyrum ben daha yaşamadan çalışmadğm halde planlar kurmaya başladım
Benimde aynı göbek büyütüyoruz brde bebişe hazırlık durumları çok şükr odasınında şiparşni verdik çoğu bitti azı kaldı bakalım
Zahter şu anda eşine inanılmaz uyuz oldum kusura bkma ne demek umudu kalmamış? O niye umut ediyor sonuçta çalışcak olanda sensin asıl sıkıntıyı çekicek olanda nasıl bir tavır bu, eşin askere gidicekmiş peki bu durumda maaş olmucak sanırım sen ona kalkıp bak snn yüzünden askerliği yapmamışsın ben kalıcam bir başıma annen ne diyor parada gelmicek bana kalıcak yük diyormusun? Snn söylenmeye daha hakkın var
Piştt görmüyorum sanıyorsunuz ozdn ve chitlenbik hanımlar sesiniz çıksın
merhaba hanımlarr..
nasılsınız?
hanzade senin şu müdür bizim kızların eline bi geçse de saçını başını yolsak.
zahter hayırlısı olsun ama hiiç üzme kendini.söylediklerinden eşin ve annesi utansın.daphnenin de dediği gibi evin geçimi erkeğin sorumluluğudur ama ihtiyaç halinde kadında tabii destek olmalıdır.eşin sana ve senin kazanacağın paraya güvenerek mi askere gitmeden evlenmiş acaba boşver sakın cevap verip ne eşinle ne de kv ile yüzgöz olma ama lütfen kendini de üzme çünkü doğru dürüst bi iş çıkmadı karşına inş şu banka olurda rahat edersin canım.
mlsvt özledik kuzu sizi sık sık gel artık bu arada liva nın odası harikaaaaaaa bayıldımm.
yahu insan ota b..ka ağlar mı?livanın odasını görmek bile duygusallaştırıp gözlerimin dolmasına sebeb oluyo ya hu
citlenbikim daha iyisin demi?haftasonuda dinlenmişsin iyi olmuş cnm
uurböcegi bebek olunca da hamaratlığa devam edersiiiiin merak etme sen.
ben imtihan gibi başlayan bi haftasonu geçirdim cmt kv de de kaldık ama o gece kocam çok pişman olmuşmuş özürler diledi ağladı sözler verdi psikiyatra gidecekmiş öfkesini kontrol edemiyormuş.ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç ödün vermedim.ama işte her zamanki gibi bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi olacak sıkıldım bu kısır döngüden.
dün dedim ki bi sonraki doktor muayenesine sen gelmeyeceksin neden dedi sen bizi ömür boyu görmemeyi göze almıştın bundan sonra da ultrasonda da görmeyeceksin dedim deliye döndü özürler diliyo ağladı falan ama kararlıyım bizim kızlarla gidip cinsiyetini öğreneceğim minnağımın
dünde kv kp hepberaber pikniğe gittik anlayacağınız tüm haftasonum tahmin edebileceğiniz gibi geçti ama kv bir iyi bir iyi yere göğe sığdıramıyo beni nedense artık
aman bizde günler böyle geçti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?