Eylül dostluğumuza burada devam (:

Zahter bak şimdi sinirlerimi zıplattı eşinde anneside. Madem böyle bir sıkıntı olacaktı evlenmeden önce gitseydi askere. İş konusu tamamen şanstır. Sana seçme şansı bile bırakmıyor ki eşin karşına çıkan her işi kabul etmek zorunda kalıyorsun şartlar yüzünden. Olmayıncada sen sorunlu oluyorsun. Ayrıca evin sorumluluğu erkektedir. Tabiki sende çalışıp katkıda bulunabiliyorsan ne kadar güzel ama bu yüzden seni suçlaması kabul edilir bir durum değil. Sende istersin güzel bir işin olsun eşine destek ol ama işlerin istediğin gibi gitmesi zor. İnşallah banka işi olurda kayınvalidenle aynı evde yaşamak zorunda kalmazsın.

Zahtercim ya eşinin umudum kalmadı demesine ben bile bozuldum... Senin suçun değil ki... Karşıdaki insanların ne istediklerini bilmemesi... Ama gerçekten en azından o kimyasallardan kurtuldun ya ona seviniyorum... Ümitsizliğe kapılacak bişey yok dediğin gibi bikaç iş daha bakarsın... Belki daha güzel daha sağlıklı şartları olur... Bi kapı kapanır diğeri açılır... Eşin de herhalde üzüldüğünden öyle söyledi...

Kv ne de noluyormuş... Senin hayatına karar vermeye çalışıyor resmen... Çok sinir oluyorum öyle tiplere... Daha önce anlattıklarına bakınca genel huyu ama galiba herkesi yönlendirmeye çalışıyor... Gelinini yanına alıp napıcak yanında mı çalıştıracak ev işleri filan... aynı apartmanda yaşayanlar bile ne sıkıntılar çekiyor aynı evde düşünemiyorum bile... Dediğin gibi ya evliliğinin ya da senin hayatının sonu olur... Baksana şimdiden herşeyi kararlamış... Allah kolaylık versin sana... Bi de bunları düşünüp de canını sıkma boşver... Sen iş bulmaya bak... Allah da fırsat vermesin ona... Öyle herşey onun istediği gibi olmaz...

Son düzenleme:
inş dapnem ya zaten diyorum ya bu mümkün olmaz çünkü annem biliyorsunuz yalnız yaşıyor evlenmeden önce eşime şakayla karışık sen askere gidip gelene kadar dubleks ev kiralayalım siz bi katında ben bi katında yaşayım hem iki kira fatura filan ödemezsiniz demişti. eşim şiddetle asla dedi. şimdi o lafın üstüne ne ben gitmek isterim nede ailem izin vermez.

Ne zaman açıklanacak sınav sonuçları?

Ooo burdaki hanımların çoğu çalışıyor ben onları her zaman taktir edşyorum özellikle hanzade herbşye yetişyr maşallah o zaman seni çocukla düşünemyrum ben daha yaşamadan çalışmadğm halde planlar kurmaya başladım
Benimde aynı göbek büyütüyoruz brde bebişe hazırlık durumları çok şükr odasınında şiparşni verdik çoğu bitti azı kaldı bakalım

Zahter şu anda eşine inanılmaz uyuz oldum kusura bkma ne demek umudu kalmamış? O niye umut ediyor sonuçta çalışcak olanda sensin asıl sıkıntıyı çekicek olanda nasıl bir tavır bu, eşin askere gidicekmiş peki bu durumda maaş olmucak sanırım sen ona kalkıp bak snn yüzünden askerliği yapmamışsın ben kalıcam bir başıma annen ne diyor parada gelmicek bana kalıcak yük diyormusun? Snn söylenmeye daha hakkın var

Piştt görmüyorum sanıyorsunuz ozdn ve chitlenbik hanımlar sesiniz çıksın

canım aslında eşim böyle düşünen hesaplar yapan birisi değildi. ama zamanla anne babası doldura doldura böyle oldu. evlilğimize karşı çıktıkları zaman biz herşeyi yaparız diye oda rest çekmişti. şimdi onların karşısında çok zor durumdayım diyor. ama bende böye olsun istemiyorum. işe girmek bir yana saçma bahanelerle işten çıkartılıyorum. ve sanırım bunları bahane olarak görüyor. allah herşeyin hayırlsını güzelini verir elbet sabrediyorum. şükrediyorum yinede. isyan etmiyorum. hakkımda hayırlı kapılar açılır inşallah tez zamanda. amiiiiiiiiinnnnn

Hanzade bambaşka bi hatun zaten canım Ben de hamaratlanıyorum tabi de sürekli özel yemekler filan yapmaya çalışıyorum benimki kendi çapımızda

Bebeğin odasını aldınız mı? Çok merak ederiz ama şimdi biz... Varsa fotosu filan eklersen... Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullansın prenses ...

Günaydın kızlar
hafta sonu sıkıcıydı paazar günü bütüün gün evdeydik hiç bi iş yapmadım bir kahvaltı bir de akşam yemeği hazırladım okadar.hiç canım istemiyor birşey yapmak dağ gibi ütülerim var yapılcak daha yıkancaklarda var nasıl bitircem bilmiyorum
smillacım doğum günün kutlu olsun nice nice güzel yıllar yaşa sevdiklerinle inş.
zahtercim hayırlısı olsun senin içinde inşşş çok çok güzel bir iş bulursun artık bundan sonra.ama eşini anlamak biraz zor ya sonuçta maddi açıdan zor durumdaysak elbetteki eşlerimize yardımcı olucaz ama seni bu şekilde mecbur etmesi biraz düşüncesizlik olmuş.yani nasıl bir iş olursa olsun illa çalış diyo.mutlaka ki sende istiyorsun devamlı çalışcağın bir işi ama ne yapıcaksın herşey nasip kısmet olmadı mı olmaz.eşinin askerlik durumunun olması çok kötü olmuş keşke yaptıktan sonra evlenseydiniz snuçta nasıl bir kayınvalideye sahip olcağını biliyorsun asker olduğunda yanına çağırcağı muhtemel surette belli ettirir.hoş hiçte gitme zorunluluğun yok ama tatsızlık olmasın diye düşünüp gidersen hayat iyice zorlaşır tahminimce.
meliiss şeker annee livacık kocaman olmuş maşallah size..

Son düzenleme:
Mrhaba bayanlar ofis disindayim

Zahter denek hayirli degilmis uzme kendini

Hanzade senin ki o zaman fazla mesaiyede parasini versin sakin ezdirme kendini o cakala

Bende tum haftasonu evdeydim pazar esimde evdeydi yatip film izledik hep keyifli keyifli aksamda disarida mac izleyip yemek yedik

Melis ozluyorum seni gel surekli optum herkesleri

Uurbocei evet tatlım aldık sonunda atlattık bunudaçok zor iş sanki çeyiz düzüyorsun burda yok ama çekebildiköerşmden bi ayar çekip koymaya çalışıcam teyzeciklerimiz görsün

Chitlenbk bnmde pazar gnüm oturmakla geçti akşamı bi amcamlara gittik havalar buz gibi insan bulamıyor artık birşey, bizimkide koca kız oldu artık tepikleri karşıdan görünüyor çok yaramaz

işim yoğun pek katılamıyorum teşekkürler kızlar o sizin hamaratlığınız kızların bana geldiği gün aklıma geldi bir sürü aksilikler olmuştu sinir olmuştum yetiştiremicem diye halimi görmeniz lazım hatta yatak odamın perdesini onlar geldkten sonra asmıştım bi perde krizi yaşamıştım ki sormayın o h.sonu

özdn fazla mesai diye bşy yok işi bitirmem gerekirmiş bitirmiyosam bitirene kadar çalışıcam

ne demişler etme cahille muhabbet küstürürsün,silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin...

merhaba hanımlarr..

nasılsınız?

hanzade senin şu müdür bizim kızların eline bi geçse de saçını başını yolsak.

zahter hayırlısı olsun ama hiiç üzme kendini.söylediklerinden eşin ve annesi utansın.daphnenin de dediği gibi evin geçimi erkeğin sorumluluğudur ama ihtiyaç halinde kadında tabii destek olmalıdır.eşin sana ve senin kazanacağın paraya güvenerek mi askere gitmeden evlenmiş acaba boşver sakın cevap verip ne eşinle ne de kv ile yüzgöz olma ama lütfen kendini de üzme çünkü doğru dürüst bi iş çıkmadı karşına inş şu banka olurda rahat edersin canım.

mlsvt özledik kuzu sizi sık sık gel artık bu arada liva nın odası harikaaaaaaa bayıldımm.

yahu insan ota b..ka ağlar mı?livanın odasını görmek bile duygusallaştırıp gözlerimin dolmasına sebeb oluyo ya hu

citlenbikim daha iyisin demi?haftasonuda dinlenmişsin iyi olmuş cnm

uurböcegi bebek olunca da hamaratlığa devam edersiiiiin merak etme sen.

ben imtihan gibi başlayan bi haftasonu geçirdim cmt kv de de kaldık ama o gece kocam çok pişman olmuşmuş özürler diledi ağladı sözler verdi psikiyatra gidecekmiş öfkesini kontrol edemiyormuş.ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç ödün vermedim.ama işte her zamanki gibi bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi olacak sıkıldım bu kısır döngüden.

dün dedim ki bi sonraki doktor muayenesine sen gelmeyeceksin neden dedi sen bizi ömür boyu görmemeyi göze almıştın bundan sonra da ultrasonda da görmeyeceksin dedim deliye döndü özürler diliyo ağladı falan ama kararlıyım bizim kızlarla gidip cinsiyetini öğreneceğim minnağımın

dünde kv kp hepberaber pikniğe gittik anlayacağınız tüm haftasonum tahmin edebileceğiniz gibi geçti ama kv bir iyi bir iyi yere göğe sığdıramıyo beni nedense artık

aman bizde günler böyle geçti işte

Son düzenleme:
Miracle cım senin duygulanmanı yerim ben o duygusallık varya geçer zannediyordum bende dün sabah bende eşime sen beni sevmiyorsun ilgi göstermiyorsun diye hüngür hüngür ağladım sebebi yok sanki kesmişler beni adam şoka girdi kafayımı yedin sen diyor aptala döndü bi anda 9 ay malesef bu durumlarımıza alışıcaklar
Rşinle tam olarak ne oldu bilmiyorum ama yaşadıklarımdan yola çıkarak hamileliğin ilk zamanları hem senin hem eşin için farkında olmasınızda birşeylerşn değiştiğinin psikoljsnde oluyorsunuz ağır geliyor ve pervasızca bağrışlar olabiliyor ki biz 3 4 hafta önce baya büyük atıştık sebebi ise kapıda bekledim hadi çabuk ordan tabi ooo baya alevlenmişti patlamalar sonucu aslında farkında olmadan ne kadar getildiğimiz anladık ve son verdik böyle şeylere
Seninde umarım sinirin geçer eşinde pişmanmış belliki bu dönemlerinizi en tatlı haliyle geçirin savaşmayın sevişin valla

Son düzenleme:

Sağol canım bakarız bakalım bebiş olursa duruma göre Hamaratlanabilcez mi değil mi Desteğin çok hoşuma gitti sağol...

Bu ara biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorsun galiba... Detaylarını göremedim telden girip okuduğum için... Konuyu tam olarak bilmesem de... Hayırlısı olsun canım yaa... Bu erkeklerin önce adam olup sonra evlenmeleri lazım... Biz adam etmeye çalışınca zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…