Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu her kadında var ama herkes o noktayı yakalayamıyo maalesef özellikle türkiye de haydar amcaya hep soruyolar orgazm olamıyorum diye işte ondan

bu erkeğe de bağlı sadece kendini düşünmeyecek kadını mutlu etmek için erkeğin de bilinçli olması lazım bu konuda

bu her kadında var ama herkes o noktayı yakalayamıyo maalesef özellikle türkiye de haydar amcaya hep soruyolar orgazm olamıyorum diye işte ondan

Düzeltme; benimki geç düşta Bende vücudumuzda bir yere dokununca farklı bir şey oluyor diye algıladım niyeyse Cahillik işte

Son düzenleme:
daphne siz kesin yakalamışsınızdır canım açık açık yazamıyorum şimdi yaaaaaaa biz yakalıyoruz

o dediğiniz şeyi ben çok güzel yaşıyordum taki belimdeki daralma beni iyice rahatsız edene kadar. tam başlıyorum sonra kasılıp kalıyor belim. kocamda kızıyor sağlığınmı şeyinmi diye

bu arada zahter evin bizim yazlığın tıpkısının aynısı herşeyiyle kendimizi toparlayıp eşya koysak iyi olur ama ben işten çıkınca yoksa benden başka herkes kalır

özden nereye kayboldun konuyu mu arıyon bşy bilmeyen hatuna bak nasıl da çözmüş

ama kaç yıllık evli olupta orgazm olamayanlar var o duyguyu bilmeyenler var kadınlarda cinsel isteksizlik sanırım bundan kaynaklanıyo zevk almayınca o duyguyu yaşamayınca insan nasıl istesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…