Eylül dostluğumuza burada devam (:

Özden bana laf anlatmaya çalışıyor özelden

Kadınların orgazm olamamasına gelince bence bu birazda erkeklerin bencilliklerinden kaynaklanıyor. Ön sevişme olmadan direk olaya girersen o kadın tabiki orgazm olamaz. Sonrada isteksizlik olması çok doğal.

zaten özdnin özel msj ayarlarında olduğunu gördüm ama kime ne anlatıyo çözemedim burdan anlatın da biz de bilgilenelim

ayy 16 sı değilmiş gün kızlar değiştirmişler 1 hafta önce ya da sonra olacakmış
sizin için uygunsa 16 mart bana uygun speedy nerdesinnnnnnnnnnnnn

Teyzişkolar odamızı beğenmenize çok sevindim dahada hoşuma gitti şimdi siz beğenince ayrı içime sindi
ben biraz ayıcıklı mayıcıklı bebeksiden çok bu tarzlar hoşuma gidiyor diğer aksesuarlarla istediğim gibi şekle sokabilirim odayı daha duvar kağıdı kısmıda var, hemde kız olduğu için azcık büyüdüğünde barbie prenses havalarına grcek o zamanada uyum sağlasın istedik
aldığımz zman bizim hiç böyle odamız olmadıki tavrındaydık insanın ister istemez kçüklüğnden kalan içindeki şeyler ortaya çıkıyor bunu anladık hanımlar
Az daha bakında özenin bayadır söylemediğim şey ama Çocuk yapın

hımm kartaldan kalkan metroyla aktarma vardır galiba oraya yada kocama bi sorarım geçen ozdene gidince eve geç kaldım çok kızmıştı. bu kez daha dikkat etmek lazım

hımm kartaldan kalkan metroyla aktarma vardır galiba oraya yada kocama bi sorarım geçen ozdene gidince eve geç kaldım çok kızmıştı. bu kez daha dikkat etmek lazım

canım ben kroki çıkartacağım size aklımda oradan bakarsın..
deniz yolu ile de gelebilirsin metrobüs ile de hangisi kolay ise öyle gel

ah şu borçları bitirsek bi kocam bana araba alacak. karşılığında bebek istedi ama olsun. heryer gidip gez o zaman dedi.
önden kocamı ayarlamam lazım o sebeple yeri sordum. istanbulda sıkıntı değil. heryeri bulurum ben.

Ahahah benim işe benzemiş kız olursa araba alıcam demişti d demekki benzer durumları olabiliyormuş
Ama tatlım bende ilk bir heveslendim oley moley sonra olunca azcık durumu idrak edince alınsada o kçük bebekle nereye çıkıcam trafik canavarı olurum ben önceden çok deneyimim yok ağlasa panik yaparım dedim jeton düştü yani eşimde aaa yenimi çaktın dedi bana meğersem o düşünmüş zaten hepsini
Bende senmisn çakallık yapan azcık büyüsün sorun yok o zman alırım hemde yıl olarak modellerde atlamış olurum dedim bnmki vay seni uyanık diye söylendi e dedim kocama çektim azcık

selam kızlarrrrrr herkese güzel sağlıklı mutlu bir hafta dilerimmmmm
sabahtan beri temizlik yaptım cam çerçeve yer halı koltuk ne varsa sildim geçirdim elim kolum kırılıyuor şuanda:26:yarınada 10 kişilik misafirim var bu akşamdan hazırlığa başlamam lazım, daha yemek yapıcimmm
akşamki menü
közlenmiş biber çorbası
kremalı tavuk-mantar güveç
salata ayran

şu cinsellik bölümüne azcık bende bakim merak ettim

eşimin motorsikleti var askerden dönüşte modelini yükseltip onu kullanmak istiyor. sanada alırız demişti ama ben en fazla birkaç yıl kullanırım sonra çocuk olur birkenarda kalır dedim. sonra evet haklısın dedi.benden çok fazla çocuk lafı duymadığı için gaza geldi sanırım. sen bana çocuk yap sana araba alıyım ben dedi. bakalım. kısmet artık.parası olursa alır kocam. ama yinede sözünü sıksık hatırlatmak lazım
ben trafiğe çıkmadım hep eşim kullandı araba gerektiği zaman ama öğrenirim. cesaretim var. tek şartı otomatik vites olması lazım.

zahter yazık size valla bir borçtan cıkıp başka borca gireceksiniz

sonra onu öde dur yok benzini yok bakımı ,

bence almaması daha hayırlı

Çocuk olunca motosiklet varsa araba durumlatı şart olablr yani böyle bir düşüncniz varsa güzel olur senin adınada inşallah en kısa zamnda o zaman nasip olsun
Benim çakal kocam şimdi aa çocukla korkmazmısın fln yapıyor bende inanılmaz cesrtliyim ztn oyomtk vites bzm arabada o yzden sorun olmuyor, evdeki durum ben eşimin arabasına konmak istiyorum eşimde babasının arabasına ayak yapıyor dedesi torunun bunda daha güvenli fln veya bana yanaşıyor hayatım sanada banada iki ara parası yerşne gel benmkine ekleyelm tek alalım diyor yemezleeeeerr tabi avcunu yalasın zaten eşim değilde alırsa koderim alır bana eşim der baba bnde bu kadar var üzerini tamamla yani her şekilde bak yine eşim karda çok çakal bu adam boşuna laz aklı demşyorlar işte deli ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…