- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.801
özden nereye kayboldun konuyu mu arıyon bşy bilmeyen hatuna bak nasıl da çözmüş
ama kaç yıllık evli olupta orgazm olamayanlar var o duyguyu bilmeyenler var kadınlarda cinsel isteksizlik sanırım bundan kaynaklanıyo zevk almayınca o duyguyu yaşamayınca insan nasıl istesin ki
çok alakasız olacak ama bizim buluşma planı ne oldu
ayy 16 sı değilmiş gün kızlar değiştirmişler 1 hafta önce ya da sonra olacakmış
sizin için uygunsa 16 mart bana uygun speedy nerdesinnnnnnnnnnnnn
spedy evin nerdeydi canım tarih bana uyar ama yer tersmı ki bana
hımm kartaldan kalkan metroyla aktarma vardır galiba oraya yada kocama bi sorarım geçen ozdene gidince eve geç kaldım çok kızmıştı. bu kez daha dikkat etmek lazım
özdn yine kayboldu neler öğrendin daphne anlat bakalım
ah şu borçları bitirsek bi kocam bana araba alacak. karşılığında bebek istedi ama olsun. heryer gidip gez o zaman dedi.
önden kocamı ayarlamam lazım o sebeple yeri sordum. istanbulda sıkıntı değil. heryeri bulurum ben.
eşimin motorsikleti var askerden dönüşte modelini yükseltip onu kullanmak istiyor. sanada alırız demişti ama ben en fazla birkaç yıl kullanırım sonra çocuk olur birkenarda kalır dedim. sonra evet haklısın dedi.benden çok fazla çocuk lafı duymadığı için gaza geldi sanırım. sen bana çocuk yap sana araba alıyım ben dedi. bakalım. kısmet artık.parası olursa alır kocam. ama yinede sözünü sıksık hatırlatmak lazım
ben trafiğe çıkmadım hep eşim kullandı araba gerektiği zaman ama öğrenirim. cesaretim var. tek şartı otomatik vites olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?