Eylül dostluğumuza burada devam (:

özden evet ama bir bakıma borcumuzun olması daha iyi uyanık kpeder bizi bekliyo arsası var boş ona ev yaptıracak ama kendisi değil biz ödeyeceğiz. biz iki maaşı oraya bağlayıp 90mt evde yaşayacağız. ben herşeyini sordurdum arsaya kaçkat kaçmt ev düşüyor diye. 2+1 bile zor sığıyor. ben kendime ait birşeyin borcunu ödemeye razıyım valla bana bulaşmamaları için.

Siyah deniz ohh maşallah canım her işini halletmişsn bende uzattım ayakları lak lak yapıom burda evde yemek yok gelince kocam yardım eder artık tosun oldum idare etsin

Özdnnn sen nabıon ev noldu?? Pınar nasıl???

benim mblar bitiyormuş uyarı geldi az önce ben kaçayım. yarında kullanırım eretesi gün yenileniyor zaten öptüm hepinizi.iyi akşamlar

sorma bitti ilerim ama bende bittim kurabiye ve soğuk salatalarımı bu akşamdan yaparım gerisinide yarın misafirlerim gelmeden hallederim inşallah
herkese iyi akşamlar kızlarrrrr

günaydın

dün tekrar giremedim yanımdaki kız istifa etti o kurtuldu darısı başıma evet işi bilmiyodu ama yine de tek kalmaktan iyiydi şimdi yine birini bulmak uzun iş öğretmek daha da uzun patron uludağda 2 gün sonra gelecek konuşcam bilen birini alın ben artık öğretemem dicem bebek düşünüyoruz 6 ay beni idare etmesi lazım gelen kişinin dicem zaten bilen birini alırsa bana ihtiyaç duymaz sanırım ama bilen kişinin de maaşı çok geleceği için alır mı bilmem smmm ile konuşcam o ikna eder belki

Whatsapp ın olsa süper olacaktı. Belki yükleniyordur.

Allah tan bir aksilik çıkmazsa gidiyoruz tabi.

yok canım eşim bakmıştı onlar hep kullanıyo diye ama ben onlara katılamadım

aslında bu ay telin sözleşmesi bitti tel almayı düşünüyodum ama vazgeçtim kararsızım yine 24 ay taahhüt yapmak istemedim bitmiyo bi türlü çok fatura ödüyorum faturayı küçültmeyi düşünüyorum

bugün öyle bi gezesim var ki çok sıkıcı burası canım şimdiden sıkılmaya başladı

Benimde beşiktaşa inip oradan ortaköye doğru yürüyüp, ortaköyde kumpir ve lokma yedikten sonra sahilde Türk kahvesi içesim var

beraber yapalım

senin iş yerin güzel yerde iş çıkışı da yapabilirsin ya ben napiim rezil bi semt burası doğru dürüst yemek yiyecek yer bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…