Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar allığım bitti yeni bir allık bakıyorum. Önerebileceğiniz hem kaliteli hemde pudrasız doğal görünen bir allık arıyorum. Şeftali tonları ya da nar çiceğine yakın bir renk te olabilir. Hangi markayı önerirsiniz. Pudra kullanmıyorum ben allığıda öyle çok sürmem hafif renk versin yeterli benim için ama güzel bir şey arıyorum.

ben alix avien kullanıyodum şeftali rengi eşim bana pembeli tonlarda doğal bi allık almış carmina markası benim arkadaşım süvari kozmetikte çalışıyo o önermiş ilk defa kullanıyorum ama memnun kaldım doğal duruyo birde çekmeceli set almış 5-6 farklı ton var onda makyajıma uygun olanı yapıyorum bazen ama genelde bunu kullanıyorum

Bu markayı hiç duymamıştım bunuda deneyebilirim. etude diye bir marka varmış çok iyi diyorlar ama Türkiye de yokmuş sanırım.

Daphne 85 allık deyince bobbi brown u tek geçerim..yalnız pahalı biraz 80 TL civarı ama indirimleri oluyo 2.si %50 oluyo biz o zaman arkadaşlarla ortak alıyoruz 60a falan geliyo ama verdiğin paraya değiyor..Bi kere çok doğal ve hiçççç bitmiyo çünkü tozlanmıyo..öle fırçayı sürdüğünde dağılmıyo etrafa..çokta güzel renkleri var ben bi simli bide mat pembesini kullanıyorum çoookk memnunum..arkadaşlarımdan da şeftalisini ve toprak tonunu kullananlar var..benim de yeni hedefim simli şeftalisi..ben geçen sene yılbaşı indiriminde almıştım hiççç bitmedi..bu arada amerikada da 25 USD giden olursa getirtirsin=)) bu arada Türkiye'de YKM ve Haevy Nichols ta satılıyo..=)) pahalı demezsen al..tam makyaj delisi olarak direk daldım konuya..bu arada çok güzel rimelde önerebilirim=))

carminanın fiyatı uygundur ama fiyatı önemli değil diyosan mac ürünlerini tavsiye ederim herşeyde ama günlük kullanım için gerek yok
ben olsam almazdım eşim de arkadşım söyledi diye almış zaten nerden bilecek
mesela flormar golden rose gibi markalara ön yargılıyım kaliteli bulmuyorum almam ama arkadaşım flormarın fondotenini hediye etti yeni çıkmış çok güzel dedi gerçekten çok beğendim ne zaman sürsem birileri cildine ne sürdün çok canlı parlak güzel duruyo diyo doğal duruyo hani makyaj yapmış gibi değil işte bu şişe artık hep alırım sana da tavsiye ederim herkesin cildi farklıdır tabi ama ben memnun kaldım

Merhaba

yine inanılmaz yoğun bir gün fenalık geldi müdür 2 de gidecek gitse de kurtulsam

16 martta inşallah görüşüyoruz dün size resim attım evin krokisini telefonla da tarif ederim gerçi arayıp kolay bi yerde..

Ben Allık Nişandan kalanı kullanıyorum hala boohçamda Flormar alınmıştı memnunum. ama BB krem kullanıyorum.. harika bir ürün çok beğeniyorum normalde pudra fondöten falan da kullanmam. ama canım isterse BB krem nıvea iyi oluyor

Allık konusunda çoğu zaman kullanmadığım için pek bi bilgim yok... Evde 2-3 tane var ne varsa o.. Hatırlamıyorum markalarını filan... flormar deyince aklıma geldi bu fondotenleri güzel ama bi kere indirimde rujları vardı indirimli hali bile 7-8 lira vardı farklı renklerde 4-5 tane almıştım kimi sürerken kırıldı kimi durduğu yerde kırıldı... Çok kalitesiz çıktılar

Yarın akşam maç seyretmeye dışarı gideceğiz. Alışveriş merkezinde bir kafeye gideceğiz. Ykm ye bakarım canım.

Güzel bir marka olsun istiyorum. Vallahi parasına bakmayacağım bu sefer.

Ben avonun rujlarını çok beğeniyorum. Zaten hep kırmızı tonları kullanıyorum. Tavsiye ederim.

ben de avonun ürünlerini beğenmiyorum bir sürü ruj aldım çoğu 0 duruyo evde

ben de avonun ürünlerini beğenmiyorum bir sürü ruj aldım çoğu 0 duruyo evde

Avonu rujları dışında bende beğenmiyorum. Burada bir arkadaş satıyor ürünlerini. El kremini aldım ballı iğrenç elim yapış yapış oluyor. Vücut losyonuyla ayak kremini almıştım onlar fena değil ama diğer ürünleri iğrenç özellik rımelleri. Parfümleri hiç kalıcı değil.

parfüm kokularını beğeniyorum ama hiç kalıcı değil aynen yine de alıyorum tek aldığım şey parfüm zaten bana yasak pek kullanmıyorum hafif olması yetiyo

Ben geçen farması diye bi markanın rujunu aldım... Çok beğendim şeftali pembe arası bi renk çok hoş... Aklıma geldi hatta sürdüm bile şimdi avonun bazı parfumleri güzel kokuyor ki zaten her koku herkese güzel gelmez belki ondandır ama dediğiniz gibi pek kalıcı değil...

Gunaydin kizlar..
Annecimle babacimi ugurladik. ins hayirlisiyla gelirler..

Similla nice mutlu yıllara kuşum. İnşallah bir dahaki seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
Tskler cnm ins hayirlisi yaa
aynı evde gelinle oturmak nasıl birşey diyip durdu
Kadin seni calistirip keyif yapacak heralde.gelinle yasamak nasi olur baska.su ziraat ins olur

smillacım doğum günün
Sal cnm benim

MIRACLE cim esini doktora gelmemekle cezalandirma.cunku cok onemli bir gun.omur boyu bole hatirlamayin bu gunu

Hemennn ben dalıyım o zaman konuya
Annem goldenrose da çalışıyor yapım aşaması fln herşyi görüyor bende kalitsz olarak blrdm ama asıl pazarları trkiye değilmiş zaten tamamen yurt dılı orda kaliteli olarak görülüyormuş:)
Golden rose un sadece göz kalemleri ve rujlarnı kullanıyorım fondotenleri ağır geliyor
Cild için daha sıvı açık tonlar olduğu için fondoten ve pudrada maybeline kullanıyorum yüzümde ağrlık vermiyor
Maybeline de allık önermem ama
Şu BB kremler bana uymadı hiç çok isteyerk aldım ama ya yüzünü kapamdı yada koyu geldi uyuz bir cilt tonum var her makyj malzmsi almaya gttiğmdr farklı brşeyle çıkarım bu sefer tutturcam tonumu diye
Allığıma gelince bir sürü parçaladm sanırm flormar ın var öylece duruyor en son hiç sevmediğim avondan top allık aldım idare ediyorum onla yani bende tam bulamadım istediğimi
Lorealin sıkmalı fondotni ve köpük olanıda cildmde maske varmş gbi hssettrdi hp birde toz pudrası var kuzenm önerdi onu kullanmyı düşnyoum şimdi
Rimelde kesinlikle maybeline ohh rengarnk habre yeni frça çıkıyor hepsinden sür karıştr
Göz farını pek sürmem ama beyaz kullanıyrum arada flormardan memnunnm kalıcı gerçkten

Makyaj deneyimlrmi yazdım sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…