- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.841
ben alix avien kullanıyodum şeftali rengi eşim bana pembeli tonlarda doğal bi allık almış carmina markası benim arkadaşım süvari kozmetikte çalışıyo o önermiş ilk defa kullanıyorum ama memnun kaldım doğal duruyo birde çekmeceli set almış 5-6 farklı ton var onda makyajıma uygun olanı yapıyorum bazen ama genelde bunu kullanıyorum
Eki Görüntüle 636736
Daphne 85 allık deyince bobbi brown u tek geçerim..yalnız pahalı biraz 80 TL civarı ama indirimleri oluyo 2.si %50 oluyo biz o zaman arkadaşlarla ortak alıyoruz 60a falan geliyo ama verdiğin paraya değiyor..Bi kere çok doğal ve hiçççç bitmiyo çünkü tozlanmıyo..öle fırçayı sürdüğünde dağılmıyo etrafa..çokta güzel renkleri var ben bi simli bide mat pembesini kullanıyorum çoookk memnunum..arkadaşlarımdan da şeftalisini ve toprak tonunu kullananlar var..benim de yeni hedefim simli şeftalisi..ben geçen sene yılbaşı indiriminde almıştım hiççç bitmedi..bu arada amerikada da 25 USD giden olursa getirtirsin=)) bu arada Türkiye'de YKM ve Haevy Nichols ta satılıyo..=)) pahalı demezsen al..tam makyaj delisi olarak direk daldım konuya..bu arada çok güzel rimelde önerebilirim=))
carminanın fiyatı uygundur ama fiyatı önemli değil diyosan mac ürünlerini tavsiye ederim herşeyde ama günlük kullanım için gerek yok
ben olsam almazdım eşim de arkadşım söyledi diye almış zaten nerden bilecek
mesela flormar golden rose gibi markalara ön yargılıyım kaliteli bulmuyorum almam ama arkadaşım flormarın fondotenini hediye etti yeni çıkmış çok güzel dedi gerçekten çok beğendim ne zaman sürsem birileri cildine ne sürdün çok canlı parlak güzel duruyo diyo doğal duruyo hani makyaj yapmış gibi değil işte bu şişe artık hep alırım sana da tavsiye ederim herkesin cildi farklıdır tabi ama ben memnun kaldım
Eki Görüntüle 636746
Allık konusunda çoğu zaman kullanmadığım için pek bi bilgim yok... Evde 2-3 tane var ne varsa o.. Hatırlamıyorum markalarını filan... flormar deyince aklıma geldi bu fondotenleri güzel ama bi kere indirimde rujları vardı indirimli hali bile 7-8 lira vardı farklı renklerde 4-5 tane almıştım kimi sürerken kırıldı kimi durduğu yerde kırıldı... Çok kalitesiz çıktılar
ben de avonun ürünlerini beğenmiyorum bir sürü ruj aldım çoğu 0 duruyo evde
Avonu rujları dışında bende beğenmiyorum. Burada bir arkadaş satıyor ürünlerini. El kremini aldım ballı iğrenç elim yapış yapış oluyor. Vücut losyonuyla ayak kremini almıştım onlar fena değil ama diğer ürünleri iğrenç özellik rımelleri. Parfümleri hiç kalıcı değil.
Tskler cnm ins hayirlisi yaaSimilla nice mutlu yıllara kuşum. İnşallah bir dahaki seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
Kadin seni calistirip keyif yapacak heralde.gelinle yasamak nasi olur baska.su ziraat ins oluraynı evde gelinle oturmak nasıl birşey diyip durdu
Sal cnm benim
smillacım doğum günün
Hanzade mesaj kutun dolu kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?