- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.161
Geldim canım, bu arada sen naptın?
Kilom hiç değişmedi, görünen bir göbekte yok ama çoğu pantolonumu giyemiyorum sıkıyor artık,
bebeğim rahatsız olduğunun sinyallerini veriyorAlışverişe çıkma vakti geldi..
aman siz tırt çıktınızzzzz
bak özden bile başladı sen bi de geçen seneden diyodun bu sene başlayacaktın hani şubat bitti hiç istemeyenler bile yapmaya karar verdi siz bekleyin
aman siz tırt çıktınızzzzz
bak özden bile başladı sen bi de geçen seneden diyodun bu sene başlayacaktın hani şubat bitti hiç istemeyenler bile yapmaya karar verdi siz bekleyin
bende blog yapmak istiyorum hamile kalınca gözüme siyah bant yapıp gün gün yazmak istiyorum
Bende çok heveslenmiştim ona yapıcam diyordum sonra bulantılar halsizlik uykuya düşkünlülk olunca yat aşağı devir popoyu olduk
Canım hiç kasma şurda bir 6 hafta sonra kendine geliceksşn bu sefer enerji patlaması olucakmerak etme hamileliğin en rahat döneminde olucaksın, herşeyde çok çabuk hallediliyor ben yine bi posta alışverişi nisana bıraktım
Geldim canım, bu arada sen naptın?
Kilom hiç değişmedi, görünen bir göbekte yok ama çoğu pantolonumu giyemiyorum sıkıyor artık,
bebeğim rahatsız olduğunun sinyallerini veriyorAlışverişe çıkma vakti geldi..
çok zevki diyorum hala başlamıyor hanzade artık yapacak biseyim yok
hoş geldin similla reglin bitti mi ne zaman yumurtluyorsun o testleri yaptın mı :)
inş senin hemencik sıkıntıların geçer vafim hiçbir hamilelik diğerine benzemiyor çünkü.
benim bulantılarım azaldı çok şükür ama hala evimden tiksiniyorum.
ama dün hem mlsvt hemde bi komşum 4. ay bitince geçiyor dediler kaldı 2 haftam bakalım. şaka maka 5. aya giriyoruz biz minnakımla.
cinsiyete gelince pzt kontrol var gösterirse sıpa öğreneceğiz inş.deliriyoruz babasıyla meraktan.
Benim doğru dürüst bulantım olmadı, ağzımda ekşi bir tat vardı oda geçti şükür..
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil ama insan yinede merak ediyor
erkekse hemen gösteriyormuş kendini, bakalım kuzucuk napcak
hoş geldin similla reglin bitti mi ne zaman yumurtluyorsun o testleri yaptın mı :)
o enerji patlamasını bekliyorum biran öncehamileliğin tadını çıkarmak, bebeğimi biran önce hissetmek istiyorum
kuzucuğun babasına tekmelerini savurmaya başladımı ?
Hb ozden :) oncelikle kocam ovulasyona kadar yapmamayi kabul etmedi.malum zaten kustuk baya olmustu zaman..
Testleri yapmaya basladim.cok aldim die gunde 2 kere yapiyrm.2 cizgi var.ikisininde esit sekilde koyu renk olmasi lazim.su anda biri daha silik.daha yumurtlamadim bekliyorum :))
Benim doğru dürüst bulantım olmadı, ağzımda ekşi bir tat vardı oda geçti şükür..
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil ama insan yinede merak ediyor
çok şükür hiç bulantın olmasın inş vafim..
evet sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.
ayy öyle meraktayız kii vafim bide göstermezse sürekli giderim doktora göstertene kadar
smillam hoşgeldin bakalım ne zaman yumurtlayacaksın ayy sizde ciddi ciddi düşünmeye başladınız artık gelsin birinizden güzel bi haber
Ben cep telefonuna sağlık bölümünden bir program indirdim. Adet günlerini yazıyorsun, hatta şey yaptığınız günleri bile işaretliyorsun. Yumurtlama günlerini takviminden görebiliyorsun. Tabi ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
sen fazla kilo almazsın ince bi yapın var
Benimde aklimda var bu..kapatabiliyosun misafire kimse gormuyor..yalniz korkum blogun yok olmasi.ucretsiz oldugu icin arada gidiyor sanirim.yedek almak lazim
Vaficim hg cnm merak ettik seni
canım biraz geçiktim ama d.günün kutlu olsun
annenler gitti sanırım, Allah kavuştursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?