Eylül dostluğumuza burada devam (:

sen fazla kilo almazsın ince bi yapın var

aman siz tırt çıktınızzzzz

bak özden bile başladı sen bi de geçen seneden diyodun bu sene başlayacaktın hani şubat bitti hiç istemeyenler bile yapmaya karar verdi siz bekleyin

çok zevki diyorum hala başlamıyor hanzade artık yapacak biseyim yok

bende blog yapmak istiyorum hamile kalınca gözüme siyah bant yapıp gün gün yazmak istiyorum

Bende çok heveslenmiştim ona yapıcam diyordum sonra bulantılar halsizlik uykuya düşkünlülk olunca yat aşağı devir popoyu olduk

Benimde aklimda var bu..kapatabiliyosun misafire kimse gormuyor..yalniz korkum blogun yok olmasi.ucretsiz oldugu icin arada gidiyor sanirim.yedek almak lazim

Vaficim hg cnm merak ettik seni

o enerji patlamasını bekliyorum biran önce hamileliğin tadını çıkarmak, bebeğimi biran önce hissetmek istiyorum

kuzucuğun babasına tekmelerini savurmaya başladımı ?

İyiyim canım bende ayen devam bol rahat şeyler giy üzme kuzumu
sende rahat et oda

hoş geldin similla reglin bitti mi ne zaman yumurtluyorsun o testleri yaptın mı :)

Hb ozden :) oncelikle kocam ovulasyona kadar yapmamayi kabul etmedi.malum zaten kustuk baya olmustu zaman..
Testleri yapmaya basladim.cok aldim die gunde 2 kere yapiyrm.2 cizgi var.ikisininde esit sekilde koyu renk olmasi lazim.su anda biri daha silik.daha yumurtlamadim bekliyorum :))

Benim doğru dürüst bulantım olmadı, ağzımda ekşi bir tat vardı oda geçti şükür..

Sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil ama insan yinede merak ediyor

erkekse hemen gösteriyormuş kendini, bakalım kuzucuk napcak

ne güzel hamilesin sen öle mide bulantısı yok göbek yok aş erdin mi hiç vaficim

Son düzenleme:
hoş geldin similla reglin bitti mi ne zaman yumurtluyorsun o testleri yaptın mı :)

Ben cep telefonuna sağlık bölümünden bir program indirdim. Adet günlerini yazıyorsun, hatta şey yaptığınız günleri bile işaretliyorsun. Yumurtlama günlerini takviminden görebiliyorsun. Tabi ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

o enerji patlamasını bekliyorum biran önce hamileliğin tadını çıkarmak, bebeğimi biran önce hissetmek istiyorum

kuzucuğun babasına tekmelerini savurmaya başladımı ?

Unutucaksın bugünlerini nasıl geçti anlamadım diceksin heleki 18 den sonrası ciddi böyle oluyor, biraz bşraz başladımı hareketlerş onu takip etmekten günlerin geçicek
Benim kız tam kuduruk çıktı içimden çıkıcak sanki karnım yamuluyıo, zıplıyor babaya şov yapıyoruz artık

Soru yağmuruna tuttu kızı

Sen şimdi diyince aklıma geldi yumurtlma gününe kadar hiç ilişki olmayınca erkek spermleri güçleniyor gününde tek ilişki spermler güçlü olduğu için erkek olma ihtimalini arttıryor aklında bulunsun yani böyle bir varsayım atmışlar ortaya

çok şükür hiç bulantın olmasın inş vafim..

evet sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.

ayy öyle meraktayız kii vafim bide göstermezse sürekli giderim doktora göstertene kadar

smillam hoşgeldin bakalım ne zaman yumurtlayacaksın ayy sizde ciddi ciddi düşünmeye başladınız artık gelsin birinizden güzel bi haber

Ohh maşallah sende bendensin bünyeyle alakalı bu durumlar

Bi benim kız sanırım çok arsızdı herşeyi sermişti meydana 13. Haftaydık hemde
İnşallah senin minnoşta annesini uğraştırmaz

Tatlım göstermesede yinede erkek ihtimali yüksek benim haftalrıma kadar bile göstermeyen erkekler var

Birşey sorcam hanımlar 2li test ve ayrıntılı ultrasyon yaptırmadınız mı? Benim kız o zaman kesinleşmişti:44:

Özdende şndirdi sanırım benzerini beceremedimi ne bide açıklamıştık burda

Benimde aklimda var bu..kapatabiliyosun misafire kimse gormuyor..yalniz korkum blogun yok olmasi.ucretsiz oldugu icin arada gidiyor sanirim.yedek almak lazim

Vaficim hg cnm merak ettik seni

canım biraz geçiktim ama d.günün kutlu olsun

annenler gitti sanırım, Allah kavuştursun..

Valla benim telimde 2 program var gordugun gibi :)

Eklentiler

• $Screenshot_2013-02-21-12-14-19.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…