Eylül dostluğumuza burada devam (:

O konuda eşimin huyuna hayranım.Birşeyi 2-3 ay aralıksız giydiyse,ne kadar severse sevsin sıkılıp ayırıyor kenara.Ve genelde de babası için ayırıyor tabii.Şimdi ayırdıklarımı önce kardeşime göstereceğim,giyecekleri varsa alsın,sonrada eşime gösteririm kardeşine ayırsın.Yıllardır giydiğim halde yeni gibi duranlar var.Çok iyi bakmışım heralde

bloga gir solda yeni yayın düğmesine tıkla hanzade

ordan yazdım zaten ama kAydet diyorum bakıyorum bşy çıkmıyo ayrıca blog bana karışık geldi ana sayfaya eklenmiş son şeyler tatlı hamur işi ...bölümleri ayrı ama

Son düzenleme:

O zaman baya incelemişlerdi birşey çıkmamıştı herşey temiz sonrasında doktor psklog fln gelmişti sormuşlr sanırım yakın zamanda ani büyük bir değişim geçirdimi diye yeni evli ne sıkıntısı olur demiş ablası doktor gdiğinde ayıp ama bide yeni evlisin neyi dert ettin bu kadar demişti sonrasındada çok şükür hiç birşey olmadı şimdiye kadar hiç takılmamıştım bak :44:

Eftelyaaa bende evlenirken dolap temizliği yaptın gerekli gereksiz ne varsa dağıttım herşeyi evlendikten sonrada kıyafet bulamıyordum anam benim birşeyim kalmamış diye ama yine hala öyleyimdir kendi kendime götürürüm al bu sana daha yakışır diye fazla böyle dağıtmakta iyi olmuyor kimi zaman var zannediyorum dolapta bakıyorum ki yok vermişim hangi ara becerdim diye şaşırıyorum

ben şu hafta hafta resim çekliyorlar ona bayılıyorum. beyaz atlet filan giyiyorlar iyice karınları belli oluyor.

Bende çok heveslenmiştim ona yapıcam diyordum sonra bulantılar halsizlik uykuya düşkünlülk olunca yat aşağı devir popoyu olduk

ya melis bende totomu devirip yapmak istiyorum

ben aten normaldede uyukucu bir insanın hamilelikte nasıl olurum bilmiyorum

bu arada erken konuşmak istemem ama bende regli belirtileri başladı

bir yerde bir yanlış yapıyoruz ama nerede

sizce normal mi bu kadar denemede olmaması

Son düzenleme:

İlahi özden. Koptum Bir yıla kadar olmamasının normal olduğunu bir yıldan sonrası için dr a gidilmesi gerektiğini söylüyorlar.

Günaydın güzel eylül dostları

Nasılsınız, yoğunum biraz geçmişe bakamadım, hepiniz iyisinizdir umarım..

Ben geçen hafta rahatsızdım 3 gün işe gidemedim, gelemedim buraya,

hamilelik bende aşırı yorgunluk yaptı sürekli uyku modundayım, onun haricinde iyiyiz şükür, bebişimde

iyi onunda size selamı var, biran önce yeni arkadaş istiyor sizden

Bugünde aranızda olamayabilirim,bi selam verim dedim

dur daha yeni başladınız

vaficim nbr bugün nasıl hissediyosun

O zaman yayarsın popoyu keyfini çıkartırsın, bak vafi geldi ne diyor devamlı uyku hali uyuşukluk
Hamilelik belirtileri reglle benzer bekle bakalım
Yanlış olan birşey yok dur Bismillah Daphne nin dediği gibi 1 yıl süre veriyor
Doktora gittin mi sen? Kontrol amaçlı

vaficim ben iyiyim ama çok yorgun ve uykusuzum dün misafir vardı koşturdum yabancı değiller gerçi ama
bugün kv.bekliyo hiç gidesim yok kırmak istemedim eltimlerde gidecekmiş yemek yer biraz oturur kalkarım artık inş.

ben de totomu yayıp oturmak yatmak istiyorum ama hamileyken de çalışcaz biz nasıl olcak meslicim??

vafi işyerindekileri tanımıyorum ama anlayışlı birileri mi izin al yorgun hissetikçe kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…