Eylül dostluğumuza burada devam (:

sen kesin oğlan diyosun yani bizimkine hayırlısı bakalım

canım ben 2 li test yaptırmadım diğerlerini de yaptırmayacağım ama bu gidişimde zannedersem ayrıntılı ultrasona alıcak bakalım hayırlısı artık hemen haber veririm size pzt saat 3 te randevumuz

smillam sende mi brütüs birinizde kız deyin minnakıma yaaa

Smillaaaaa ne yazdım sana görmüyorsun beni

Özdn telefondaki KK bendede var çok dandirik dimi?
Çikoltalı olan güzelmiş yiyesim geldi

ben bebişime alışveriş yapmak için cinsiyetini biran önce öğrenmek istiyorum,

bizim hiç bişeyimiz yok daha, bebişim cıbıldak kalacak

Benim ikili test zamanım yeni geldi, haftaya yaptırıcam bende belki o zaman gösterir diyorum

Zaten benim haricimde herkes erkek diyor,

bence kız olacak gibi geliyor, içimdeki kokoş dışarı çıkmayı bekliyor

Eşim ne tahminde bulunuyor?
Benimki ben yaptığım şeyi bilmezmiyim kızım o benim diyip duruyordu en başından beri
Babanın tahminleri tutar

Gordum cnm.ama bole yapmak lazimmis die duydum bende.erkek kiz meselesinde iliskida kim daha istekliyse onun cinsiyeti die biliyrm
Bu adam bir kaç ay önceye kadar çocuk lafını bile etmiyordu Yumurtla artıkda adamın gönlü olsun

Ya sormuyosunuz neden adam bu gunu bekliyo die :)) bebis hatrina mi acaba.i gun rekora gitmeyi planliyor ondan )) 2-3 ....

meliscim bu sürüm bir öncekinden daha iyi ama buda öle iyi bir sürüm değil bir çok seyi göremiyorum

ben bebişime alışveriş yapmak için cinsiyetini biran önce öğrenmek istiyorum,

bizim hiç bişeyimiz yok daha, bebişim cıbıldak kalacak

kuzum bizimde yok merak etme ama cıbıldak kalmazlaaaaar o kadar çok insan cinsiyetini öğrenmeyi bekliyor ki alışveriş yapmak için

Eşim ne tahminde bulunuyor?
Benimki ben yaptığım şeyi bilmezmiyim kızım o benim diyip duruyordu en başından beri
Babanın tahminleri tutar

melis o zaman bizimki kesin kız benim koca diyor ki ben ayarladım da gönderdim kız olacak diyor hatta ismiyle bile sevmeye başladı bak diyorum erkekse çıkınca sana gününü gösterir

bu da güzel bi teoriymiş kuzum

o gün ilkinde tutma olasılığı yüksek canım 2. ve 3. de sperm sayısı yok denecek kadar azalıyormuş.ama tutturacaksınız inanıyorum size

Son düzenleme:

Bu konular çok karışık
Bakalım sonucunda ne olmuş görürüz bu sfer teoriler başlatırız bizde

Zaten yumurtlama günleri 5 gün sürüyor sanırım, önemli olan çatlayan yumurtaya spermin denk gelmesi spermlerde içerde 72 saate kadar dayanabiliyormuş, bu yzden tek ilişkide cansız olan y kromozomları hemen atak yapabiliyormuş, x kromozomları ise daha dayanıklı olanlarmış
O yüzden çatlamayada denk gelirse erkek ihtimali yüksek dedim

Ben bu konuda sanırım master yapabilirim ya onu farkettim

evet ya erkeklerde o konuda saçma bir gurur var, biz bi kere yaramazlık yapıp bebiş olunca, eşimde ben neymişim manyaklığı olmuştu

Bilmiyor ki tam yumurtlama günüme denk gelmiş..

Son düzenleme:
o erkek diyor, öylede istiyor

Onlarda erkek %90, bizdede tek kız benim, buna görede erkek büyük ihtimal..

Eşimin tarafındada erkek bolluğu var o yüzden kız istedi çok, gönlüne görede oldu
Benim tarafımdada amcalarımın hiç kızı yok zaten bu cnsiyette anne etki etmiyor anne hep x krmoznu veriyor

İnşallah gönlünüze göre sağlık sıhaatle olur minnoş
Ama baba ne diyorsa o

melis o zaman bizimki kesin kız benim koca diyor ki ben ayarladım da gönderdim kız olacak diyor hatta ismiyle bile sevmeye başladı bak diyorum erkekse çıkınca sana gününü gösterir

Vafiyede dediğim gibi o zaman baba ne diyorsa o
Sağlık sıhaatli olsunlarda
Ne koycakmış babası ismini?

AYDASUMMMM hoşgeldin canım nerelerdesin böbreklerin ağrıların nasıl oldu neden yazmıyorsun?

buna da cevap yazmazsan arayacağım artık kaç gündür merak ediyorum.

prensesin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…