- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.181
ne güzel hamilesin sen öle mide bulantısı yok göbek yok aş erdin mi hiç vaficim
Kocam dalga geciyo
Tavuklar bile yumurtladi sen hala yumurtlatamadin :))
Ohh maşallahsende bendensin bünyeyle alakalı bu durumlar
Bi benim kız sanırım çok arsızdı herşeyi sermişti meydana 13. Haftaydık hemde
İnşallah senin minnoşta annesini uğraştırmaz
Tatlım göstermesede yinede erkek ihtimali yüksek benim haftalrıma kadar bile göstermeyen erkekler var
Birşey sorcam hanımlar 2li test ve ayrıntılı ultrasyon yaptırmadınız mı? Benim kız o zaman kesinleşmişti:44:
Özdende şndirdi sanırım benzerini beceremedimi ne bide açıklamıştık burda
çok şükür hiç bulantın olmasın inş vafim..
evet sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.
ayy öyle meraktayız kii vafim bide göstermezse sürekli giderim doktora göstertene kadar
smillam hoşgeldin bakalım ne zaman yumurtlayacaksın ayy sizde ciddi ciddi düşünmeye başladınız artık gelsin birinizden güzel bi haber
Kocam dalga geciyo
Tavuklar bile yumurtladi sen hala yumurtlatamadin :))
Saol cnm..
Senin oglan olcak benceeee..miracle inda oglan...:))))
Ohh maşallahsende bendensin bünyeyle alakalı bu durumlar
Bi benim kız sanırım çok arsızdı herşeyi sermişti meydana 13. Haftaydık hemde
İnşallah senin minnoşta annesini uğraştırmaz
Tatlım göstermesede yinede erkek ihtimali yüksek benim haftalrıma kadar bile göstermeyen erkekler var
Birşey sorcam hanımlar 2li test ve ayrıntılı ultrasyon yaptırmadınız mı? Benim kız o zaman kesinleşmişti:44:
Özdende şndirdi sanırım benzerini beceremedimi ne bide açıklamıştık burda
Zaten benim haricimde herkes erkek diyor,
bence kız olacak gibi geliyor, içimdeki kokoş dışarı çıkmayı bekliyor
Gordum cnm.ama bole yapmak lazimmis die duydum bende.erkek kiz meselesinde iliskida kim daha istekliyse onun cinsiyeti die biliyrmSmillaaaaa ne yazdım sana görmüyorsun beni
Özdn telefondaki KK bendede var çok dandirik dimi?
Çikoltalı olan güzelmiş yiyesim geldi
Bu adam bir kaç ay önceye kadar çocuk lafını bile etmiyorduYumurtla artıkda adamın gönlü olsun
Smillaaaaa ne yazdım sana görmüyorsun beni
Özdn telefondaki KK bendede var çok dandirik dimi?
Çikoltalı olan güzelmiş yiyesim geldi
Eşim ne tahminde bulunuyor?
Benimki ben yaptığım şeyi bilmezmiyim kızım o benim diyip duruyordu en başından beri
Babanın tahminleri tutar
ben bebişime alışveriş yapmak için cinsiyetini biran önce öğrenmek istiyorum,
bizim hiç bişeyimiz yok daha, bebişim cıbıldak kalacak
Eşim ne tahminde bulunuyor?
Benimki ben yaptığım şeyi bilmezmiyim kızım o benim diyip duruyordu en başından beri
Babanın tahminleri tutar
Gordum cnm.ama bole yapmak lazimmis die duydum bende.erkek kiz meselesinde iliskida kim daha istekliyse onun cinsiyeti die biliyrm
Ya sormuyosunuz neden adam bu gunu bekliyo die :)) bebis hatrina mi acaba.i gun rekora gitmeyi planliyor ondan)) 2-3 ....
Gordum cnm.ama bole yapmak lazimmis die duydum bende.erkek kiz meselesinde iliskida kim daha istekliyse onun cinsiyeti die biliyrm
Ya sormuyosunuz neden adam bu gunu bekliyo die :)) bebis hatrina mi acaba.i gun rekora gitmeyi planliyor ondan)) 2-3 ....
o erkek diyor, öylede istiyor
Onlarda erkek %90, bizdede tek kız benim, buna görede erkek büyük ihtimal..
melis o zaman bizimki kesin kız benim koca diyor ki ben ayarladım da gönderdim kız olacak diyor hatta ismiyle bile sevmeye başladı bak diyorum erkekse çıkınca sana gününü gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?