Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de totomu yayıp oturmak yatmak istiyorum ama hamileyken de çalışcaz biz nasıl olcak meslicim??

Bırakın aman çalışmayın nereye yığcaksınız bu paraları
Şaka maka bünyden bünyeye değişiyor bizim komşunun gelini martın sonunda doğurcak hala işe gidiyor araba kullanıyor deli tam ya inat etmiş hani niye bu azim anlamış değilim
Sanada belki iş aşkı gelir

yok gitmedim ne bilim tembellik benimki bu seferde olmazsa giderim artık çok cahillik yapıyorum gitmem lazım aslında

Canım senin enerjine oldum olası hayranım zaten inşallah planladığın gibi olurda bu akşam dinlenirsin..

İzin almak konusu iş olmayınca çok problem olmuyorda, bende yüzsüzlük yapmak istemiyorum.. Normalde c.tesi mesai ben gitmiyorum, sabahlarıda 1 saate yakın geç geliyorum,

o yüzden hasta olmayınca h.içide izin almak istemiyorum..

Hoş geldin vafi. Özledik vallahi. İyi olmanıza sevindim. Allah tan anlayışlı çalıştığın firma.

selam kızlaaar.

komşuma kahvaltıya gittim yeni geldim evim hala bana kötü kokuyo heryeri açtım sprey kokulardan sıktım perdelerime

buancım okurken öyle kötü oldum ki çok şükür eşin iyiyimiş rabbim bir daha yaşatmasın kısa sürede kırıkları iyileşir inş.dualarımız sizinle herzaman.

vafimmmm hoşgeldin nerelerdesin özledik kuzuşunla senii ah seni en iyi ben anlarım heralde bende hala o moddayım çünkü.

hanzadem ellerine sağlık her zamanki gibi bunlarda harika görünüyor..

yok gitmedim ne bilim tembellik benimki bu seferde olmazsa giderim artık çok cahillik yapıyorum gitmem lazım aslında

folikasit alman gerek biliyorsun dimi? ve hamilelikten 8 hafta önce başlamak gerekirmiş, bende geç başladım, bir dr. önce başlaman gerekirdi filan diyince kendimi çok kötü hissetmiştim..

Annelik onun içinde olduğunu bildiğin andan beri endişeyle başlıyor, sürekli ona daha iyisini vermek istiyorsun.

O yüzden özdencim bebiş olmaması gibi problem yok ama hamilelikten önce bebişin daha iyi gelişmesi için önlem almakta fayda var..

şöyle bi enerji toplasam evimi dip köşe temizlemem lazım kızlar çok iş var mutfak dolaplarımın ve fayansların silinmesi lazım banyo duvarları rahat oluyo sürekli cif çamaşır suyu sprey sıkıp fırçalayıp duşu heryerine gezdirip duruluyorup ama mutfağın silme işi yoruyo su gideri olsa orayı da yıkarım

daphne siz tam olarak başladınız mı anlayamadım deneme yaptınız mı hiç

Son düzenleme:

Canım ya benim 3 aydan sonra geçer umudum vardı, demek senin ki hala devam ediyor.. H.içi bende hiçbirşey yapamıyorum yemekleri bile eşim ısıtıyor.. H.sonuda annem geldi, 2 gün mutfaktan çıkmadı, stok yaptık onlarla idare ediyoruz şimdi

Bu arada senin kuzucukta büyümüş cinsiyeti belli oldumu?

Gitmelisin ama en azından rutin kontrol hamilelik öncesi hemde doktorunu seçmiş görmüş olursun bir takibe başlanır yumurtlaman düzgnmü ne zaman çatlıyor vs

Vafinin dediği çok doğru öncesinde önlemini almak çok önemli, ilk haftasından itibareniç güdüsel olarak artık o iyi olsun diye çabalıyorsun en basiti belki yapmadığın kahvaltıyı bile düzenli şekilde bir iştahla yapıyorsun

meliscim kuzucuğun kocaman olmuş

Bu arada odası çok şık olacak küçük hanımın

Büyüdü artık abla bile oldu benim kızım berrayla ablalık yapıcak sizinkilere
Aldık odayıda çok şükür atlattık darısı başına artık, merak ettik senide çok şükür herşey yolunda habersiz bırakma böyle bizi
Senin minnoşta büyümüş maşşallah bir kaç haftaya kızımızmı oğluşumuz mu geliyor belli olur

buan buan ; canım çok geçmiş olsun kendimi çok kötü hissettim ben işten dolayı gelemeyceksin diye hiç aramadım da seni kusura bakma
yazdıkların çok kötü şeyler inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz omzu da hemen iyileşir normale döner canım tekrar çok geçmiş olsun

ocwmnys ;
çok güzel maşalllaj resimler o elindeki hava makinesini görünce içim bir tuhaf oldu aynısını bende tıkandığımda kullanıyorum. Rabbim yaşatmasın bir daha öyle günler sağlıkla büyüsün prenses

ozdn ;
blog hevesi bende de var ama internet ortamı diye güvenemedim şimdi de world sayfasında arafa bir yazıyorum güzel oluyıor ama hamile olursam kesinlikke tek 1 kıyafet ile her ay resim çekileceğim..

vafi ; bugün gelmene sevindim. artık çatlamak üzereydim çünkü. dinlen bol bol arada iyiyim yaz gitsin göbek büyümedi mi daha ....

evet sizin tecrübelerinizden yaralanıcaz artık, bizi unutmayın.. Bende enerjimi bir toplayayım çok sonlara kalmadan, alınacakları çoğunu bir kaç seferde alim diyorum..

evet sizin tecrübelerinizden yaralanıcaz artık, bizi unutmayın.. Bende enerjimi bir toplayayım çok sonlara kalmadan, alınacakları çoğunu bir kaç seferde alim diyorum..

Canım hiç kasma şurda bir 6 hafta sonra kendine geliceksşn bu sefer enerji patlaması olucakmerak etme hamileliğin en rahat döneminde olucaksın, herşeyde çok çabuk hallediliyor ben yine bi posta alışverişi nisana bıraktım

inş senin hemencik sıkıntıların geçer vafim hiçbir hamilelik diğerine benzemiyor çünkü.

benim bulantılarım azaldı çok şükür ama hala evimden tiksiniyorum.

ama dün hem mlsvt hemde bi komşum 4. ay bitince geçiyor dediler kaldı 2 haftam bakalım. şaka maka 5. aya giriyoruz biz minnakımla.

cinsiyete gelince pzt kontrol var gösterirse sıpa öğreneceğiz inş.deliriyoruz babasıyla meraktan.

vafi ; bugün gelmene sevindim. artık çatlamak üzereydim çünkü. dinlen bol bol arada iyiyim yaz gitsin göbek büyümedi mi daha ....

Geldim canım, bu arada sen naptın?

Kilom hiç değişmedi, görünen bir göbekte yok ama çoğu pantolonumu giyemiyorum sıkıyor artık,

bebeğim rahatsız olduğunun sinyallerini veriyor Alışverişe çıkma vakti geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…