- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.141
ben de totomu yayıp oturmak yatmak istiyorum ama hamileyken de çalışcaz biz nasıl olcak meslicim??
O zaman yayarsın popoyu keyfini çıkartırsın, bak vafi geldi ne diyor devamlı uyku hali uyuşukluk
Hamilelik belirtileri reglle benzer bekle bakalım
Yanlış olan birşey yok dur Bismillah Daphne nin dediği gibi 1 yıl süre veriyor
Doktora gittin mi sen? Kontrol amaçlı
vaficim ben iyiyim ama çok yorgun ve uykusuzum dün misafir vardı koşturdum yabancı değiller gerçi ama
bugün kv.bekliyo hiç gidesim yok kırmak istemedim eltimlerde gidecekmiş yemek yer biraz oturur kalkarım artık inş.
Günaydın güzel eylül dostları
Nasılsınız, yoğunum biraz geçmişe bakamadım, hepiniz iyisinizdir umarım..
Ben geçen hafta rahatsızdım 3 gün işe gidemedim, gelemedim buraya,
hamilelik bende aşırı yorgunluk yaptı sürekli uyku modundayım, onun haricinde iyiyiz şükür, bebişimde
iyi onunda size selamı var, biran önce yeni arkadaş istiyor sizden
Bugünde aranızda olamayabilirim,bi selam verim dedim
yok gitmedim ne bilim tembellik benimki bu seferde olmazsa giderim artık çok cahillik yapıyorum gitmem lazım aslında
Hoş geldin vafi. Özledik vallahi. İyi olmanıza sevindim. Allah tan anlayışlı çalıştığın firma.
selam kızlaaar.
komşuma kahvaltıya gittim yeni geldim evim hala bana kötü kokuyo heryeri açtım sprey kokulardan sıktım perdelerime
buancım okurken öyle kötü oldum ki çok şükür eşin iyiyimiş rabbim bir daha yaşatmasın kısa sürede kırıkları iyileşir inş.dualarımız sizinle herzaman.
vafimmmm hoşgeldin nerelerdesin özledik kuzuşunla senii ah seni en iyi ben anlarım heralde bende hala o moddayım çünkü.
hanzadem ellerine sağlık her zamanki gibi bunlarda harika görünüyor..
yok gitmedim ne bilim tembellik benimki bu seferde olmazsa giderim artık çok cahillik yapıyorum gitmem lazım aslında
meliscim kuzucuğun kocaman olmuş
Bu arada odası çok şık olacak küçük hanımın
Gitmelisin ama en azından rutin kontrol hamilelik öncesi hemde doktorunu seçmiş görmüş olursun bir takibe başlanır yumurtlaman düzgnmü ne zaman çatlıyor vs
Vafinin dediği çok doğru öncesinde önlemini almak çok önemli, ilk haftasından itibareniç güdüsel olarak artık o iyi olsun diye çabalıyorsun en basiti belki yapmadığın kahvaltıyı bile düzenli şekilde bir iştahla yapıyorsun
Büyüdü artık abla bile oldu benim kızım berrayla ablalık yapıcak sizinkilere
Aldık odayıda çok şükür atlattık darısı başına artık, merak ettik senide çok şükür herşey yolunda habersiz bırakma böyle bizi
Senin minnoşta büyümüş maşşallahbir kaç haftaya kızımızmı oğluşumuz mu geliyor belli olur
evet sizin tecrübelerinizden yaralanıcaz artık, bizi unutmayın.. Bende enerjimi bir toplayayım çok sonlara kalmadan, alınacakları çoğunu bir kaç seferde alim diyorum..
daphne siz tam olarak başladınız mı anlayamadım deneme yaptınız mı hiç
Canım ya benim 3 aydan sonra geçer umudum vardı, demek senin ki hala devam ediyor.. H.içi bende hiçbirşey yapamıyorum yemekleri bile eşim ısıtıyor.. H.sonuda annem geldi, 2 gün mutfaktan çıkmadı, stok yaptık onlarla idare ediyoruz şimdi
Bu arada senin kuzucukta büyümüşcinsiyeti belli oldumu?
Yok canım ya. Bekliyoruz ikimizde bakalım.
vafi ; bugün gelmene sevindim. artık çatlamak üzereydim çünkü. dinlen bol bol arada iyiyim yaz gitsingöbek büyümedi mi daha ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?