- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.221
Alistik biz dikkatliyiz.ilklerde carsafa geliyordu ama artik prof uz :)
Bebek yaparken diil tatlim oncesinden onu kullaniyirsaniz didim yani o hissi bilmemek
Ya ben utaniyormuyum neyim yada garip geliyor ayaklari kaldirmak.ama mecburi iste
AYDASUM tatlim elifimiz 2 lesti :) aslinda guzel isim bende severim ama bir huzun geliyor aklima bu isimde..belkide birilerinden etkilenmisim..kuzenimin bebisinin adi ELIF SARE..iki isim istersen
O Elif i yesin teyzeleri
Adı gibi kendiside tatlı prenses olucak o
Çok şükür sendende haber aldık habersiz bırakma bizi, idrar yolunda enfeksiyonda hamilelikte çok karşılaşılan ir durum bol suya devam canım inşallah biran önce geçer
Odamızı beğenmene çok sevindim canım
Artık yaval tavaş alışveriş çılgınlığı başlar en güzel zamanlar
Bizim bebek arabası, odası, hasır beşiği tamamdır çok şükür büyük işler bitti
Sıra kıyafetleri tamamlamaya, ıvır zıvırlarda bol biberon vs ve odanın hazırlanması
Az kaldı
hoşbulduk canım...çok şükür iyi gidiyor az kaldı,heyecan arttı..
O Elif i yesin teyzeleri
Adı gibi kendiside tatlı prenses olucak o
Çok şükür sendende haber aldık habersiz bırakma bizi, idrar yolunda enfeksiyonda hamilelikte çok karşılaşılan ir durum bol suya devam canım inşallah biran önce geçer
Odamızı beğenmene çok sevindim canım
Artık yavaş yavaş alışveriş çılgınlığı başlar en güzel zamanlar
Bizim bebek arabası, odası, hasır beşiği tamamdır çok şükür büyük işler bitti
Sıra kıyafetleri tamamlamaya, ıvır zıvırlarda bol biberon vs ve odanın hazırlanması
Az kaldı
AYDASUM benim bile bebek magazalarina girince alasim geliyor..corap badi alsammi die dusunuyrm sonra vazgeciyorum
kuzum bebek arabasını hangi marka hangi model aldınız sen iyice araştırmışsındır onu
rabbim hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sık sık gel buraya
Aynen spedy.insan kendini acayip cahil hissediyo..hamileliktede bu cehaleti devam ettirmeyi hic dusunmuyorum..kitap okucam.ins kizlarda tavsiye ederlerse..
Bu arada dun ben kizlara msj atmistim.size selamlari var.jelonun cok misafiri oluyomus..sofisinde bebisinde gaz problemi oluyormus
Evet canım bol su ıle devam edıcez bakalım...
Kız valla sen arada kaynadın he bızım kızların son zamanları bızım ılk zamanlarımız derken lıva kocaman oldu, bebeklerın tam vaktınde de gelmedıgını goz onune alırsak 12 hafta bıle kalmıs olabılır doğuma, azcık heyecanlandırayım senı
Cogunu halletmıssınız, en zevklı alısverıs sanırım...
sımıllam evet ıkıledık elıflerı. Elıf teyzesı gıbı tatlı bı kız olsun ınsallah...
Bızım soy ısmımız uzun oldugu ıcın babası sıkıntı olmasın ıstıyor aslında elıf melek tı dusuncemız ama sanırım melegı cıkarmak uzereyız lısteden...
Sorma ya kendımden gectım hatta magazaya nasıl gırdım onu bıle bılmıyorum...
mıraclem...
Doktor kontrolunden sonra mutlaka yaz bakalım gostercek mı senın bıdık cınsıyetını?
Ne heyecanlısındır sen sımdı
ayy nasıl heveslendiriyosunuz yahu çok pis gaza getiriyosunuz ama yemezlerrrrr
Evet canım bol su ıle devam edıcez bakalım...
Kız valla sen arada kaynadın he bızım kızların son zamanları bızım ılk zamanlarımız derken lıva kocaman oldu, bebeklerın tam vaktınde de gelmedıgını goz onune alırsak 12 hafta bıle kalmıs olabılır doğuma, azcık heyecanlandırayım senı
Cogunu halletmıssınız, en zevklı alısverıs sanırım...
sımıllam evet ıkıledık elıflerı. Elıf teyzesı gıbı tatlı bı kız olsun ınsallah...
Bızım soy ısmımız uzun oldugu ıcın babası sıkıntı olmasın ıstıyor aslında elıf melek tı dusuncemız ama sanırım melegı cıkarmak uzereyız lısteden...
Sorma ya kendımden gectım hatta magazaya nasıl gırdım onu bıle bılmıyorum...
mıraclem...
Doktor kontrolunden sonra mutlaka yaz bakalım gostercek mı senın bıdık cınsıyetını?
Ne heyecanlısındır sen sımdı
Aynen spedy.insan kendini acayip cahil hissediyo..hamileliktede bu cehaleti devam ettirmeyi hic dusunmuyorum..kitap okucam.ins kizlarda tavsiye ederlerse..
Bu arada dun ben kizlara msj atmistim.size selamlari var.jelonun cok misafiri oluyomus..sofisinde bebisinde gaz problemi oluyormus
İşte benim konum
Üzerine tez bile hazırlayabilirm
Benim için en zor olanıydı diyebilirim, öncesinde ne var sanki alt tarafı bir araba diyebilirdim ama bir başlayınca insanın kafası çok karışıyor
İlk olarak Travel sistem olmasına karar verdim
Mamas & Papas Urbo modelini aldım
birde ana kucağını yani oto koltuğuda olan oda Cybex Aton
Kolay katlansın, hafif olsun, gövdeleri kolay çıkartılsın, tam yatsın, çift yönlü olsun, 5 noktalı emnyet kemeri olsun, koruyucu ön barı olsun
Aradıklarım bunlardı birkaç eleme sonrası karar verdim aldık, halada çok memnunum
Senin aklında nasıl birşey var canım?
Yardım edebilirsem ne mutlu bana
Haziran annelerinde baya tecrübe edndim:)
ayy nasıl heveslendiriyosunuz yahu çok pis gaza getiriyosunuz ama yemezlerrrrr
Yaşasın kötülükkkkkkk :118:
Miracle tatlım birde almaya karar verdiğin arabayı veya seçenekleri mutlaka yakından gör kendin dene sürüşünü,kumaşının kalitesine, kolaylığına bak youtube dan falan bulablirsen videolarda çok faydalı oluyor
tamam kuzum hemncik yazarım buraya hemde ne heyecan ne heyecan
aleykümselam canım iyi olmalarına çok sevindim.
oleyyyy bu çok iyi oldu tatlım bende sürekli araştırma halindeyim ama senin aldığın model biraz pahalı galiba bende aynı senin istediğin özellikleri istiyorum ama fiyatlar hep yüksek ee daha birsürü şey alınacak bütçeyi ayarlamak gerekiyor.ama bayıldım senin aldığın modele videosunu izledim de tam istediğim model
Kiz biz istanbula gittigimizde bebisi ilk defa cikardik.yarim saat bebek arabasiyla ugrastik.cok teknolojikte ii diil..mutlaka deneyin gerekirse videosunu cekin..ugrasmayin sizde kucaginizda bebekle :)
walla bence günlük çarşıya markete giderken en kullanışlı olanı şu baston dedikleri
burda 40 yıllık tecrübe konuşuyo dikkate alın
ama komşularla çok çıkardık yazları yürüyüşe filan bekarken normal arbaları vardı ama baston almışlardı daha rahat diye bakkala pazara giderken büyük araba zor oluyo ben de hepsini kullandım onlarla yani daha hafif ve rahat gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?