Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bizde sizdeniz o zaman
Şimdi anladım canım artık alıştım sanırım ben
Ayakları kaldrma sende beline bir yastık koy öyle uzanabilirsin

Son düzenleme:
hamile kalmak için bunların hepsini yapmak mı lazım. ben hayatıma normal devam etmeyi nasıl yapıyorsam öyle devam etmeyi düşünüyordum ne cahilim ya sanırım kk buluşmasında ozdn ile çok dalga geçtim ovulasyon günü hesaplayamıyor diye
şimdi beteri oldum

kuzum bebek arabasını hangi marka hangi model aldınız sen iyice araştırmışsındır onu

hoşbulduk canım...çok şükür iyi gidiyor az kaldı,heyecan arttı..

rabbim hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sık sık gel buraya

Evet canım bol su ıle devam edıcez bakalım...
Kız valla sen arada kaynadın he bızım kızların son zamanları bızım ılk zamanlarımız derken lıva kocaman oldu, bebeklerın tam vaktınde de gelmedıgını goz onune alırsak 12 hafta bıle kalmıs olabılır doğuma, azcık heyecanlandırayım senı
Cogunu halletmıssınız, en zevklı alısverıs sanırım...

AYDASUM benim bile bebek magazalarina girince alasim geliyor..corap badi alsammi die dusunuyrm sonra vazgeciyorum

sımıllam evet ıkıledık elıflerı. Elıf teyzesı gıbı tatlı bı kız olsun ınsallah...
Bızım soy ısmımız uzun oldugu ıcın babası sıkıntı olmasın ıstıyor aslında elıf melek tı dusuncemız ama sanırım melegı cıkarmak uzereyız lısteden...
Sorma ya kendımden gectım hatta magazaya nasıl gırdım onu bıle bılmıyorum...

mıraclem...
Doktor kontrolunden sonra mutlaka yaz bakalım gostercek mı senın bıdık cınsıyetını?
Ne heyecanlısındır sen sımdı

Aynen spedy.insan kendini acayip cahil hissediyo..hamileliktede bu cehaleti devam ettirmeyi hic dusunmuyorum..kitap okucam.ins kizlarda tavsiye ederlerse..

Bu arada dun ben kizlara msj atmistim.size selamlari var.jelonun cok misafiri oluyomus..sofisinde bebisinde gaz problemi oluyormus

kuzum bebek arabasını hangi marka hangi model aldınız sen iyice araştırmışsındır onu

rabbim hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sık sık gel buraya

İşte benim konum
Üzerine tez bile hazırlayabilirm

Benim için en zor olanıydı diyebilirim, öncesinde ne var sanki alt tarafı bir araba diyebilirdim ama bir başlayınca insanın kafası çok karışıyor
İlk olarak Travel sistem olmasına karar verdim

Mamas & Papas Urbo modelini aldım
birde ana kucağını yani oto koltuğuda olan oda Cybex Aton

Kolay katlansın, hafif olsun, gövdeleri kolay çıkartılsın, tam yatsın, çift yönlü olsun, 5 noktalı emnyet kemeri olsun, koruyucu ön barı olsun

Aradıklarım bunlardı birkaç eleme sonrası karar verdim aldık, halada çok memnunum

Senin aklında nasıl birşey var canım?
Yardım edebilirsem ne mutlu bana
Haziran annelerinde baya tecrübe edndim:)

Son düzenleme:

kendimi çok fazla cahil hissettim şuanda .......

ben aldım kitap okuyorum bir tanesi de yolda kargoda gelecek bakalım. ama hiç hamileliğe odaklanmadım o sanki kendiliğinden olacak gibi.. hamilelik sonrasını okuyorum.
dün ilk kitabıma başladım. anlatımı çok hoş. şuanda doğumdayım. 1 yaşına kadar anlatıyor diğer gelecek kitap 420 sayfa ansiklopedi gibi.

Anne Babaların El kitabı 14 TL diğeri de Bebeiğinizi beklerken sizi neler bekler 27 TL

folik asit sonrası 1 saat süt ve süt ürünleri yiyip içmemek lazımmış. vitaminin değerini düşürüyormuş..

Son düzenleme:

Bende tam bunu düşündüm geçen gün sizin bebişlerin arasında tam geçiş olduk kaynadık arada
Ben hergün heycan içersindeyim zaten rşime kalda erken doğurcakmışım ben şaka maka kızlar 40 hafta bekleyemiyor
Dediğin gibi tam 3 ay kaldı sayılabilir

Senin Elifte koca abla oldu artık sende 18 20 den sonrasını anlamıcaksın
Tam hareketlenmeye başlıcak çünkü

Sonrasında zaten alışveriş çılgını olabilirsin gözün başka şey görmicek

Son düzenleme:
ayy nasıl heveslendiriyosunuz yahu çok pis gaza getiriyosunuz ama yemezlerrrrr

ayy nasıl heveslendiriyosunuz yahu çok pis gaza getiriyosunuz ama yemezlerrrrr

Yaşasın kötülükkkkkkk :118:

Miracle tatlım birde almaya karar verdiğin arabayı veya seçenekleri mutlaka yakından gör kendin dene sürüşünü,kumaşının kalitesine, kolaylığına bak youtube dan falan bulablirsen videolarda çok faydalı oluyor

Son düzenleme:

tamam kuzum hemncik yazarım buraya hemde ne heyecan ne heyecan

aleykümselam canım iyi olmalarına çok sevindim.

oleyyyy bu çok iyi oldu tatlım bende sürekli araştırma halindeyim ama senin aldığın model biraz pahalı galiba bende aynı senin istediğin özellikleri istiyorum ama fiyatlar hep yüksek ee daha birsürü şey alınacak bütçeyi ayarlamak gerekiyor.ama bayıldım senin aldığın modele videosunu izledim de tam istediğim model

Kiz biz istanbula gittigimizde bebisi ilk defa cikardik.yarim saat bebek arabasiyla ugrastik.cok teknolojikte ii diil..mutlaka deneyin gerekirse videosunu cekin..ugrasmayin sizde kucaginizda bebekle :)

Bak hemen izlemişsin bile videoyu, hamişlik herhalde böyle birşey hemen araştırma içşnde oluyor insan google amca en büyük kankan
Biz arabayı Eminönü Haşim İşcan geçidinden aldım internettekinden daha uyguna geldi, bazen ebebek fln kampanya yapabiliyor geçen gün concord neo da indirim yapmıştı baya alan oldu bu sayede, indirimleri takip etmek lazım
Bu özelliklerde tavsiye edebilceğim graco ve kraft ilk aklıma gelenler oldu

walla bence günlük çarşıya markete giderken en kullanışlı olanı şu baston dedikleri
burda 40 yıllık tecrübe konuşuyo dikkate alın
ama komşularla çok çıkardık yazları yürüyüşe filan bekarken normal arbaları vardı ama baston almışlardı daha rahat diye bakkala pazara giderken büyük araba zor oluyo ben de hepsini kullandım onlarla yani daha hafif ve rahat gidiyo

Kiz biz istanbula gittigimizde bebisi ilk defa cikardik.yarim saat bebek arabasiyla ugrastik.cok teknolojikte ii diil..mutlaka deneyin gerekirse videosunu cekin..ugrasmayin sizde kucaginizda bebekle :)

öyle olması gayet normal artık uzay mekiğine çevrilmiş arabalar jeep gibi ya
Ben artık o kadar video izlemişimki almaya gittiğimde satıcı göstermeden işte burdan diyordum benimki kafayı yemişti ne inatsın ne taktın arabaya diye ama sonra kendide anladı farkları

İnsan kafayı yiyor gerçekten insan olmaktan çıkıyorsun diyorum ya önceden banane araba işte tırt çıkta önemli sanki derdim
Şimdi alışveriş merkezlerinde bebek arabalarını kesiyiorum resmen

çok kolay özellikle şeyi dene pazar poşetlerini tak tutma yerlerine sonra önce çocuğu indir bak nasıl poşetler yerle bir oluoyor. teyzemin kızında bunu denedim de ondan biliyorum kızımız tosun gibiydi poşetleri taşıyordu o derece..

şaka bir yana en güzeli rahat olanı ama taşıyan için bebek içinde öyle mi bilmiyorum bana o biraz sağlıksız gibi geliyor ancak büyüdüğünde 2*3 yaşından sonra istenirse.

iki tecrubeli konuştu

Son düzenleme:
sürekli izliyorum zaten videolarını kaza anında oto koltuğunun korumasını falan filan.

siz ne kadar aldınız canım nette tam bi bilgi yok fiyatıyla ilgili graco ve kraft benimde aklıma yatan modellerden ah bizim kızlar kullansalarda bize tecrübelerini anlatsalar ona göre alsak bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…