Eylül dostluğumuza burada devam (:

mlsvt ; arabanız çok güzel çok beğendim.. tabi ben dış görünüşüne baktım foksiyonları ile pek aram yok

Çok teşekkür ederim tatlım seviniyorum böyle çocuk gibi beğenenler oldukça
Darısı başınıza, Amin !

Bak bende öyleydim ama sonrasında bebekler ilk 6 ay o baston dediklerinde asla yatamıyorlar bir emniyeti olmuyor, daha kafalarını bile tutamazken biraz onlar büyük hakimiyetini sağlamış büyük bebekler içinmiş bunu bende yeni öğrendim
He bebeğin kışa geliyorsa nasılsa ilkte dışarda fink atmıcan sonrasında kullanırım diyorsan olabilirmiş
Ama bizim gibi yaz bebeklerinde en kçk halde dışarda olcaklrı için böyle terch etmek gerekiyormuş

Birde sen ne dion bebek ana kucaklarında öyle bir yatış varki anne karnında gibi hissediyor çocuk şekli falan
Daha bir ton ıvır zıvır

Şimdi yuhh diceksin hepsine bende ilk öğrendiğimde birine anlattığımda uzaylı gibi bakıyordu bana

Son düzenleme:
titreşimli ana kucaklaı var bebekler çok seviyo hem de işin olunca tepesinde beklemek zorunda değilsin titreşim ona yetiyo oyalıyo onları
pille çalışıyo ve uzun süre bitmiyo pili çok kullanışlı

Son düzenleme:
Speddy sen baya bak bilgilisin görmek yaşamak en güzel deneyim işte

Evet canım oto kotluğunda bebeği kavraması, rahatlığı ve hafifliğini düşündük

Ebebekten geçen gün haziran annelerinden bir arkadaş aldı
Araba 1099 dan 839 tl ye düşmüş
Oto koltuk 329 dan 249 tl ye düşmüş
Birde oto koltuğunu arabaya monte için aparat var oda 39 tl ye
Toplam 1120 tl ye aldı

Biz ise hepsini kocamın yoğun baskı ve taktikleriyle 900 tl ye aldık canım

Kraft ve graco gerçekten hem kaliteli hemde tavsiye edilenler arasında

Ahh ahh kızlar bi gitti gelemediki

Ama doğcağı ayı hesapla tatlım ne zamana ne kadarlık olur, dışarda çok gezebilirmiyiz vs

Birazda benim bu arabayı almam diğerlerine göre şekli tipi daha klasik ve asıl öenmli olan 3 4 yaşında bile sapasağlam kullanblr gövdesi oturağı fln geniş, birebir alışveriş merkznde gördüm koca cocuk kullanıyordu

Speddy sen baya bak bilgilisin görmek yaşamak en güzel deneyim işte

çok okuyorum bide hep söylüyorum bizde öyle çok çocuk var ki 9 çocuk var en büyüğü 10 yaşında en küçüğü 3 yaşında şuanda hepsinde de tanıklık ettim. iyi oldu
bilmediklerimi de aklımda tutmaya çalışıyorum kraft ve graco aklımda olsun

Son düzenleme:
titreşimli ana kucaklaı var bebekler çok seviyo hem de işin olunca tepesinde beklemek zorunda değilsin titreşim ona yetiyo oyalıyo onları
pille çalışıyo ve uzun süre bitmiyo pili çok kullanışlı

Onuda bebeğin severmi sevmezmi annesi ona göre alırsın artık
Birde titreşimliler gaz çıkartmaya yardımcı oluyormuş

siz çook uyguna almışsınız canım .o fiyata alabilsek bizde alırız

ah ah ben daha yeni bırakmıştım araştırmayı yine başlattın bak beni araştırdıkça hemen gidip alıveresim geliyor

eşimde acele etmek istemiyor.ben yine videoları izlemeye devam o zaman ama sizin araba mantıklı geldi hatta hemen resmini eşime gösterdim araştıracakmış

Deneyimli olmak bu işlerde çok önemli ben hiç görmedim görsemde yaşım kçktü bende onlrla oynardım
Sonrasında öğrenmiş olduk annemden destek alıyım dedm oda eskimiş artık
Yeni doğum yapanlar yeni anne kuzenlerime soruyordum onlar yuh melis sen nerden biliın ben bilmiyordum diyorlar
Öyle kendi işimi kendim götürüyorum

haklısın canım bende küçük yaşta hep onlarlaydım çok bebek baktım. yedirdim içirdim bi emzirmedim o kadar yani
çocuk olduğum için çok düşürdüm ama yine de çevremdekiler güveniyordu bana 10/12 yaşındayken yengem ana kucağına takardı anneme babannesine falan götürürdüm.
demek bakabiliyormuşum diyorum şimdi ben güvenemem herhalde
artık internet falan olunca daha da rahat alıyor.
ben eski model arabaları çok seviyorum nostaljik

Çok kötüyüm
Ama sanki bu araba durumu öyle birşey oluyorki dvlet meselesi haline geliyor anlamadan
Bizimki gerçekten piyasaya göre uygun oldu o tarafı ayrı bir sevindiriciydi
Eğer istanbula gelirsnz veya sipariş olursa haşim işcan aklında bulunsun tabi sıkı bir pazarlık lazım
Benim seçimimde diğerlrine göre hem hantal durmuyor hemde şık o yüzden beni cezbetti zaten
Sen yinede araştır bakalım içşne en sineni en güzelleri sizin olsun:)

Bunlarıda tesdf iyi oldu tablette varmış

Son düzenleme:

Maşallah o zaman ne güzel anne olur senden
Birde şimdiden kitap araştırmaları fln çok güzel birşey bu
Artık senden deneyimler fikir alırız gibime geliyor

Maşallah o zaman ne güzel anne olur senden
Birde şimdiden kitap araştırmaları fln çok güzel birşey bu
Artık senden deneyimler fikir alırız gibime geliyor

inşallah yine de onlara bakıyordum ama kendime oldu mu nasıl olurum bilmiyorum
aklıma gelen güzel şeyleri paylaşıyorum bazen yazıyorum yardımcı olabilirsem ne mutlu benimki kitapta tv den
siz yaşayın öyle anlatın bize

bebek arabasını bizde olduğunda eminönünden alırız havuzlu handa bebek mağazası olan akrabamız var

Nisan ayında havuzluhana çıkartma yapıcam
Çok fena ama orası insan kendini kaybediyor

Nisan ayında havuzluhana çıkartma yapıcam
Çok fena ama orası insan kendini kaybediyor

Adını tam öğreniyim istersen oraya da gidip bakabilirsin kısmet bebeydi en son ama değişmiş olabilir diye de düşünüyorum.
harika şeyler var valla

bende nisan ayında doğurmak istiyorum ya yaza denk gelsin

Ben şimdilik pusudayım, eğer kız olursa başlıycam eşime ben sana demiştim demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…