- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.261
Çok kötüyüm
Ama sanki bu araba durumu öyle birşey oluyorki dvlet meselesi haline geliyor anlamadan
Bizimki gerçekten piyasaya göre uygun oldu o tarafı ayrı bir sevindiriciydi
Eğer istanbula gelirsnz veya sipariş olursa haşim işcan aklında bulunsun tabi sıkı bir pazarlık lazım
Benim seçimimde diğerlrine göre hem hantal durmuyor hemde şık o yüzden beni cezbetti zaten
Sen yinede araştır bakalım içşne en sineni en güzelleri sizin olsun:)
Eki Görüntüle 638789 Eki Görüntüle 638795
Eki Görüntüle 638790 Eki Görüntüle 638791
Eki Görüntüle 638792
Bunlarıda tesdf iyi oldu tablette varmış
ayy eltim aradı cinsiyeti belli olmuş bebişin 4 ay doldu zaten göstermiyodu bu da kızmış hadi bakalım hayırlısı ama erkek olsaydı bi de iyi olurdu ikisinin de tadını alırdı
geçen sene erkek senesiydi bu sene kız senesi galiba
ben en iyisi biraz daha erteliyeyim yoksa pc nin başından kalkmayacağım.
gerçekten harika bi seçim olmuş güle güle kullansın liva hanım
inş. herkes herşeyi gönlüne göre alır kullanır.hiç birşey içimizde kalmasın inş. canım.
uff bugün çok tembellik yaptım yeter artık galiba biraz ütü yapayım ben hiçte canım istemiyorki
Ikiz olmasi icin varmi bi formul ?
Kızlar kaç kere girdim sayfaya yazamadım birtürlü açık kaldı öyle.dün dr.a gittik ultrasonda baktı sağ yumurtalığımda kist varmış adetime az kaldığı için belkide onla atılcak olabilir dedi.adetliyken gidip testler yapıcak tekrar ultrasonda bakıcak.bide pko olduğundan insülin seviyem yüksek olabilirmis ailemde de şeker hastalığı olduğu için yüksek şekilde risk altındaymışım.p.tesi dahiliyeden randevu aldım gidip şeker yüklemesi yaptırıcam.bakalım adetim de gelirse inş.hepsini halletmek istiyorum önümüzdeki hafta.
şeker yüklemesine tek gitme canım dönemeyebilirsin yanına mutlaka birisi olsun.
İnşallah sonuçların güzel çıkar
Kızlar kaç kere girdim sayfaya yazamadım birtürlü açık kaldı öyle.dün dr.a gittik ultrasonda baktı sağ yumurtalığımda kist varmış adetime az kaldığı için belkide onla atılcak olabilir dedi.adetliyken gidip testler yapıcak tekrar ultrasonda bakıcak.bide pko olduğundan insülin seviyem yüksek olabilirmis ailemde de şeker hastalığı olduğu için yüksek şekilde risk altındaymışım.p.tesi dahiliyeden randevu aldım gidip şeker yüklemesi yaptırıcam.bakalım adetim de gelirse inş.hepsini halletmek istiyorum önümüzdeki hafta.
Eşimle birlikte gitcem onsuz bi yere gitmeminş.hayırlısı artık canım
bende en çok mothercare beğeniyorum birde marks and spencer bebek bölümünü seviyorum her şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?