Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben en iyisi biraz daha erteliyeyim yoksa pc nin başından kalkmayacağım.

gerçekten harika bi seçim olmuş güle güle kullansın liva hanım

inş. herkes herşeyi gönlüne göre alır kullanır.hiç birşey içimizde kalmasın inş. canım.

uff bugün çok tembellik yaptım yeter artık galiba biraz ütü yapayım ben hiçte canım istemiyorki

ayy eltim aradı cinsiyeti belli olmuş bebişin 4 ay doldu zaten göstermiyodu bu da kızmış hadi bakalım hayırlısı ama erkek olsaydı bi de iyi olurdu ikisinin de tadını alırdı

Buancım; şimcik okudum eşine çok geçmiş olsun, çok büyük bir badire atlatmışsınız, Allahım tez zamanda iyleştirmişsin..

chiitlenbik; dr.a gidecekmişsin yakında güzel haberler senden de alıcaz inşallah..

Aydasum; Maşallah elifimize, sanada geçmiş olsun canım hamilelikte enfeksiyon çok sık tekrarlıyor, bol bol su içmek gerek

ilaçların sayesinde hemencecik iyi olursun

geçen sene erkek senesiydi bu sene kız senesi galiba

ben de seneye yapacağıma göre erkek senesine denk gelicem yine çin takvimim de öyle gösteriyo hisstiklerimiz de öyle o kadar eminim ki sanki nerden bu hisse kapıldım anlamıyorum kız olursa çok şaşırırım hani erkek daha çok istediğimden değil seçim yapamıyorum ikisini de çok seviyorum hiç farketmez yani benim için ikisinden de istiyorum inş.

Bende senin dediğini dedim biraz önce yine durdum oturdum bişicik yapmadım bgn

Teşekkür ederiz teyzesi en güzelleri kat kat fazlası senin minnoşunun olsun Allahın izniyle

Yap hadi ütüleri başlamak gerek bi yerden

Vafi eşinin artık başının etinş yersin tersi çıkarsa vay haline

Hanzade o zaman ikislerşn olsun biri erkek biri kız
Elitinin d gözü aydın ikinci prenses demekki

Allahta içimi biliyor ya eşimde aynı kafada ikincimde kız olsun isterim ben
Tabikide sağlık sıhaat en önemlisi

cinsiyeti belirleyen erkek ama kadının yaşı ilerledikçe kız olma olasılığı düşüyo kadına göre hesap yapılıyo çin takvimi saçma

Kızlar kaç kere girdim sayfaya yazamadım birtürlü açık kaldı öyle.dün dr.a gittik ultrasonda baktı sağ yumurtalığımda kist varmış adetime az kaldığı için belkide onla atılcak olabilir dedi.adetliyken gidip testler yapıcak tekrar ultrasonda bakıcak.bide pko olduğundan insülin seviyem yüksek olabilirmis ailemde de şeker hastalığı olduğu için yüksek şekilde risk altındaymışım.p.tesi dahiliyeden randevu aldım gidip şeker yüklemesi yaptırıcam.bakalım adetim de gelirse inş.hepsini halletmek istiyorum önümüzdeki hafta.

şeker yüklemesine tek gitme canım dönemeyebilirsin yanına mutlaka birisi olsun.
İnşallah sonuçların güzel çıkar

bende en çok mothercare beğeniyorum birde marks and spencer bebek bölümünü seviyorum her şey var

Öncelikle tatlım geçmiş olsun bende pzrtsi gnü şeker yüklemesi yaptırıcam
O kis doktorunda dediği gbi adet öncesi görüleblyor inşallah adetle brlkte atarsın
Adet olduğundada sanırım hormon testleri yapılcak
İnsülin sevyesi için doktorum bnden hiç öyle brşey istemişti ailemde var söylemiştim ama zaten Glifor (metformin) denilen şeker ilacı kullandım bunuda kndi alanlar bile var yani çıksada sakın canını sıkma
İnsülin direnceni düzenleyip yumurtaların gelişmesinde etkili oluyor
Bakalım bende ne çıkıcak insülin drencimden dolayı pazartesi tırtlamıyım :)

Son düzenleme:
Benimde yarin randevum var.esimede aldim urolojiden..kendi dedi banada al die.varsa bise bastan bilelim diyor..sasirtti beni..benimki 14.40 o saate kadar ac kalamam ki ben.testler ac karninaymis sanirim

Eşimle birlikte gitcem onsuz bi yere gitmem inş.hayırlısı artık canım

iyi o zaman canım şeker yüklemesi bide uzun sürüyo diye biliyorum. saat başı içiriyorlar glukozu bekliyorsun.

bende en çok mothercare beğeniyorum birde marks and spencer bebek bölümünü seviyorum her şey var

başka yerlere göre 2 katı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…