- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.441
Doktordan ciktim hala bu doktoru begenmiyorum..digerinede gidicem .kan verdim.tiroid kizamis fln bakilcakmis
kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine
bu arada bugüne bşyler uydururum da yarın misafirim var asıl önemlisi o bugün temizlik yapmam gerekiyo ki yarın işten gidince yemeklerimi yapayım misafirimiz kesinlikle tavuk yemiyo o yüzden seçenek bayaa azalıyo
mercimek çorbası
etli barbunya
pirinç pilav
patates püresi
köfte yapsam olur mu
ya da köfte yerine fırında domatesli biberli biftek mi yapsam hangisi daha iyi olur sizce
kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine
bu arada bugüne bşyler uydururum da yarın misafirim var asıl önemlisi o bugün temizlik yapmam gerekiyo ki yarın işten gidince yemeklerimi yapayım misafirimiz kesinlikle tavuk yemiyo o yüzden seçenek bayaa azalıyo
mercimek çorbası
etli barbunya
pirinç pilav
patates püresi
köfte yapsam olur mu
ya da köfte yerine fırında domatesli biberli biftek mi yapsam hangisi daha iyi olur sizce
mercimek çorbası
etli barbunya
pirinç pilav
patates püresi
köfte yapsam olur mu
eftelya ben de ekleyemedim poğaça tarifi yazdım o kadar boşa gitti yeni versiyonunu çözemedim blogun
speed döner dedide aklıma geldi, geçen gün evde iskender yapacağım demiştim ya marketten hazır et döner aldım fırındanda pide aldım pideleri minik kesip fırında az kızarttım tabaklara porsiyonluk koyup üstüne sos koyup ısıttığım dönerleri koydum yanınada yoğurt ekledim tereyağınıda sofrada koydum ımmmm enfes olmuştu. valla mütevazi olamicim aynı restauranttakiler gibi olmuştu tavsiye ederim
annem de yapıyor ama bana tavuklusuu
arkadaşım yapmıştı tavuk etiyle patronundan öğrenmiş ben beğenmiştim güzel oluyo bence ben tavuk sevdiğim için
eftelya özel msjına bak tatlım
kızlar merhaba yine
kaşına kaşına bir hal oldum eve gidip duşa atacağım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?