Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu arada bugüne bşyler uydururum da yarın misafirim var asıl önemlisi o bugün temizlik yapmam gerekiyo ki yarın işten gidince yemeklerimi yapayım misafirimiz kesinlikle tavuk yemiyo o yüzden seçenek bayaa azalıyo

mercimek çorbası
etli barbunya
pirinç pilav
patates püresi
köfte yapsam olur mu
ya da köfte yerine fırında domatesli biberli biftek mi yapsam hangisi daha iyi olur sizce

simila hiç içine sinmediyse değiştir doktorunu.
beim dünden kapuska var. nohut ıslatmıştım ama bugün pişirmem galiba. biraz makarna yaparım. eşim bu aralar iş yerinde iki tur yemek yiyor tok oluyo gelince. benimde canım istemiyo akşam yemek.
yarın arkadaşa bebek görmeye gidicez. aslında biz bebeği göreli çok oldu ama eski iş arkadaşları herkes toplanacak inşallah. onunda konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı varmış. çağırdı bizi.

Doktordan ciktim hala bu doktoru begenmiyorum..digerinede gidicem .kan verdim.tiroid kizamis fln bakilcakmis

rutin testler işte pazartesiye çıkar canım internetten takip et ssk falansa gittiğin yer 10 gün sorna diyorlar ama hemen çıkıyor internetten

kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine

akşam et döner var evde yanına da pilav yaparım yeter.

köfte patates yemeği yapabilirsin hem patatesle de birleşip kolaylık olur.

fırında da olabilir tatlı ne düşündün yada çayın yanına napcaksın

biz yarın misafirliğe gidiyoruz arkadaşlarla

speed döner dedide aklıma geldi, geçen gün evde iskender yapacağım demiştim ya marketten hazır et döner aldım fırındanda pide aldım pideleri minik kesip fırında az kızarttım tabaklara porsiyonluk koyup üstüne sos koyup ısıttığım dönerleri koydum yanınada yoğurt ekledim tereyağınıda sofrada koydum ımmmm enfes olmuştu. valla mütevazi olamicim aynı restauranttakiler gibi olmuştu tavsiye ederim

tatlıyı bilmiyorum karar vermedim pratik bşy istiyorum belki burçak bisküvili mozaik pasta yaparım

kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine

Mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Bu gün hafif takılacağız

Sen bunları sayınca canım köfte istedi ama domatesli biberli biftekte havalı duruyor

Etli barbunya nasıl oluyor,hep düşünmüşümdür bu barbunya sadece zeytinyağlı mı yapılır başka türü yokmu diye ama ben zaten sadece zeytinyağlı seviyorum...

Köfte yerine biftek yap bence,patates püresi yapacaksan biftekle güzel olur.Ama daha pratik bişey düşünürsende speedy'nin dediği gibi köfte patates beraberde yapabilirsin...

Bu arada bende ilk defa sucuklu kuru fasulye yaptım.Biraz korkarak yaptım ama şu an evi muhteşem bir yemek kokusu sardı.Şakşukam da hazır.

Karnabahar bencede kıymalı ve beşamel sosla güzel olurdu ama evde kıyma yok.Şimdilik böyle bir deneyeyim bakalım.Zaten ne annem ne babam ayırt etmez yemek,yerler.Onlardan yana kuşkum yok

Birde bende bloğa yemek tarifi eklemek istiyorum uygun zamanlarımda.Ama kimse bana yardımcı olmuyor

eftelya ben de ekleyemedim poğaça tarifi yazdım o kadar boşa gitti yeni versiyonunu çözemedim blogun

annem de yapıyor ama bana tavuklusuu

sanırım bana sperm alerji yaptı

kadın doğumcuya gitmiyorum bunun için hayatta gitmem sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…