Eylül dostluğumuza burada devam (:

biz de benim yüzümden hep et yiyoruz o zman erkek olacağı bir kez daha netleşti

valla hanzade benim babam acayip et yer ama 2 kızı var kp otu sebzeyi çok sever 2 oğlu 1 kızı var ama bilemiyorum tabii benim koca eti çok sever bakalım bizde tutacak mı?

ah ah bende hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kız istiyorum ama galiba erkek olabilme ihitmaline karşı kendimi alıştırmaya çalışıyorum kuzum

valla ben kendimi erkeğe öyle alıştırdım öyle şartlandım ki kız olursa heralde doktora yanlış getirdiniz karıştı heralde dna testi yapın derim

mıraclem saat 3 u heyecanla beklıyorum
senın ıcın koydum canım resmı bakabılırsın

hanzadem benım esım sebze sevmez ete bayılır ama saglık ııcn mutlaka her sebzeyı yer ama hepsını ya etlı ya kıymalı ıster
bızımkı ortaya karısık gıbı

mıraclem saat 3 u heyecanla beklıyorum
senın ıcın koydum canım resmı bakabılırsın

ah sen bide beni gör ne heyecan ne heyecan kuzum

umarım gösterir artık

kuzu sen kiloluyum falan deme lütfen çok güzel görünüyosunuz sen ve prensesin maşallah sen bide beni görsen benim göbek kendinden bebek falan değil yani

benim sıpanın yeride bol oluduğu için rahatından göstermiyor galiba :)

hanzadem benım esım sebze sevmez ete bayılır ama saglık ııcn mutlaka her sebzeyı yer ama hepsını ya etlı ya kıymalı ıster
bızımkı ortaya karısık gıbı

aynı bizim beslenme şekli herşeyi sebzeyi yeriz ama etli olacak

ıspanak pırasa karnıbahar....kıymalı etli filan olacak

vafi de z.yağlı sebze çok pişiriyo diye biliyorum erkek olacak onunda

yok ben ınanıyom bugun gostercek senın kuzu cınsıyetını
bıseycık kalmadı senın muayenene
cıkınca yaz buraya mutlaka kuzum
ya da ben dayanamam ararım galıba herhalde sanırsam

valla kıloluyum canım hanı laf olsun dıye soylemıyorum
mıraclem bı hafta onceye kadar benım de gobek kendı gobegımdı bu hafta bırden bebek gobegıne dondu
bı kac hafta sonra senınde cıkar kuzucum

aynı bizim beslenme şekli herşeyi sebzeyi yeriz ama etli olacak

ıspanak pırasa karnıbahar....kıymalı etli filan olacak

aynen kuzum
karnıbahar pırasa taze fasulye patlıcan kabak ya etlı kıymalı ya tavuklu olcak mutlaka
benım kocam bıraz degısk adam pırasayı hıc sevmez ona ragmen kendı alır gelır bundan da vıtamın almamız lazım der her hafta pişer evde
valla ben sevmedıgım bıseyı agzıma alamıyom

inş kuzum bende öyle umut ediyorum

çıkınca eve gelmeyeceğim ama bi kaçınıza mesaj atar yada ararım siz topike ilan edersiniz tebriklerinizi gece okurum artık

zannedersem kilolarımız yakın ama senin boyun uzun kuzum benim 1.65 cik boyum benim de bebek göbüşü olsun artık istiyoruuuum

tamam ben yayarım topiğe kuzum
boylarımız aynı sayılır kuzum benım de 1.67 cık
bekle bekle ıkı haftaya fırlıcak gobek

yıne saatı 2 yapmısım
daha markete gıtcem evde mutfak temızlıgı yapcam
sonra bantta yuruyus yapcam
ohooo aksama kadar yetıstırırım umarım

kızlar mudurnudan gelirken köydeki teyzeden süt almıştık anneme de banada dün dedim yoğurt yapayım ilk defa.
önce annemdeyken anneminkini mayaladık..baktım orda fln akşam da benimkini mayaladım..
sabah binbir umutla bir açtım daha mayalanmamış yoğurt gb de değil süt gb değil..
annemi aradım hemen böle böle diye hemen soğuk mu koydun sütü bide neden düdüklüye koydun dedi..
benimde şarteller attı..yüzüne kapattım teli..ısrarla yapmadan önce sordm anne dedim benim ancak düdüklü alıyor bu kadar sütü diğerlerine sığmıyor bişey olmaz tutar dimi diyorum tutar tabi dedii...
offf kızlar çok sinirleniyorum herşeye ve kendime hakim olamıyorum..

şimdi nasıl kurtarırım bu yoğurdu ben..

tamam ben yayarım topiğe kuzum
boylarımız aynı sayılır kuzum benım de 1.67 cık
bekle bekle ıkı haftaya fırlıcak gobek

tamam kuzum anlaştık o zaman

olsun 2 cm çook fark ediyo bence kuzu

hadi bakalım artık hamile olduğum dışarıdan bakınca anlaşılsın istiyoruuuum

bende hiç bişey yapmadım bi makina çamaşır attım kuruyanları topladım bu kadar iyice tembel oldum gitti ya hu

terem düdüklünün kendi kapağını kullanarak mı pişirdin normal bi kapak koysaydın üstüne ama süt kaynadıktan sonra tencere çok önemli değildir heralde biraz ılıdıktan sonra yani ne çok soğuk ne çok sıcak olacak mayalarken ama geçmiş artık süt aynen duruyo mu yani biraz ılıtıp tekrar denesen bilmiyorum lur mu ama çöpe atmaktansa denemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…