- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.281
Chitlenbik snn totonu keserim
Öyle düşünmek yok bak burda daha sıra var
Herkese doğurtcaz bz
Bu arada herkes burda
Benide doğurtuuunnn meliss hanımmm çok ihtiyacımm varr çoookkinşş.canım beaa allahtan hayırlısını dliyorum biran evvel gelsin kuzum
kızlar eşim msj attı kaburgalarım ezildi yarın hastaneye gidecem diye.. annemde illa ara diyor ama aramayacam. dün demiştim ya inşallah fenerlilerden dayak yer diye, demek tutmuş ahım.. yada dilek kapım açıkmış keşke başka şey dileseymişim.
kızlar eşim msj attı kaburgalarım ezildi yarın hastaneye gidecem diye.. annemde illa ara diyor ama aramayacam. dün demiştim ya inşallah fenerlilerden dayak yer diye, demek tutmuş ahım.. yada dilek kapım açıkmış keşke başka şey dileseymişim.
ayy evet bugün kalabalığız süper
landfloves barışırsanız eğer kızgınlığın üstüne ateşli romantik bi gece geçirirsiniz filmlerdeki gibi arzulu şehvetli.... hani o bakımdan bi de geçen sefer adetin yeni bitmişti üstünden biraz zaman geçti günüdür heralde diye düşündüm içimden geldi yani
durup dururken mi kırılmış sabah niye söylememiş varsa öyle bşy ne iş yapıyoki iş kazası olamaz heralde arayasın diye yapıyo belli ki
selam kızlaaaarr
anamm ben sayfaları okuyacağım diye uğraşırken bizim hatunlar çatlamış merak eeee sizde konuşmasaydınız daha 2-3 sayfam var ama sizi merakta bırakmayayım
doktor randevumuz 3 te heyecanla bekliyorum
ben geçmişe döneyim :)
miracle gördüün mü bebişini gösterdi de ne our çok merak ediyorummm
aa eeevet miracle geldi, oğluşu pipisini göstermiş mi acabaaa
Herseyı hakkıyla yapcaz ıns kuzum merak etme...
Evet senle aramızda tam 8 hafta var, senın doğum zamanı geldıgınde ben de suan senın hıssettıklerını hıssetcem ınsallah...
hee valla tıgla basladım battanıyeyı
var ben de manyaklık bılıyom ben zaten
cheesecake dedınız dedınız ben de baktım epey netten ama benım kelepcelı kalıbım yok vazgectım
senınle tahmınlerımız hep aynı yonde
bence de mıraclenın oğlu olcak
mıracleeee naptın kuzum
Bizim hem çenemiz hemde yaydığımız enerji sayesinde doğurtkan bi topic olduk merak etme
Sonra tüm kk gelicek buraya bzde hamile kalalım diye
Bu arada bence miracle daha grmedi doktora:44:
Bakın ben demiştim
Artık akşma kaldı bizim haber
Bol çiklata ye anneesiiii
Miracle 3 temiydi o yaa.bende heyecanla okuyordum.ogrenince msj attttttt
kızlar bşy sorucam ben inanmasamda çevremde iddia edenler var ne kdar doğru olabilir merak ediyorum
çok et yiyen etle beslenen erkeklerin oğlu sebze ağırlıklı beslenenlerin kızı olurmuş şimdi hamiş olanlar ve cinsiyetini öğrenenler nasıl beslendiklerini yazsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?