Eylül dostluğumuza burada devam (:

miracle hala yazamadın bizi çatlatmaya mi çalışıyon? yeter geçmişi falan okuma önce cinsiyetini yaz, biz sana geçmişin özetini veririz

Chitlenbik snn totonu keserim
Öyle düşünmek yok bak burda daha sıra var
Herkese doğurtcaz bz

Bu arada herkes burda

Benide doğurtuuunnn meliss hanımmm çok ihtiyacımm varr çoookk inşş.canım beaa allahtan hayırlısını dliyorum biran evvel gelsin kuzum

kızlar eşim msj attı kaburgalarım ezildi yarın hastaneye gidecem diye.. annemde illa ara diyor ama aramayacam. dün demiştim ya inşallah fenerlilerden dayak yer diye, demek tutmuş ahım.. yada dilek kapım açıkmış keşke başka şey dileseymişim.

ayy evet bugün kalabalığız süper

landfloves barışırsanız eğer kızgınlığın üstüne ateşli romantik bi gece geçirirsiniz filmlerdeki gibi arzulu şehvetli.... hani o bakımdan bi de geçen sefer adetin yeni bitmişti üstünden biraz zaman geçti günüdür heralde diye düşündüm içimden geldi yani

Benide doğurtuuunnn meliss hanımmm çok ihtiyacımm varr çoookk inşş.canım beaa allahtan hayırlısını dliyorum biran evvel gelsin kuzum

Bizim hem çenemiz hemde yaydığımız enerji sayesinde doğurtkan bi topic olduk merak etme
Sonra tüm kk gelicek buraya bzde hamile kalalım diye

Bu arada bence miracle daha grmedi doktora:44:

durup dururken mi kırılmış sabah niye söylememiş varsa öyle bşy ne iş yapıyoki iş kazası olamaz heralde arayasın diye yapıyo belli ki

Ara kocacığını ya barışın anlamltr o hatasını

landfloves biz burda sık sık akdeniz fm dinliyoruz türkü kanalı biz zaten her telden müzik dinleriz yabancı pop sanat... burda antalyadan reklamlar veriyo içim bi hoş oluyo aklıma sen geliyosun

Son düzenleme:
selam kızlaaaarr

anamm ben sayfaları okuyacağım diye uğraşırken bizim hatunlar çatlamış meraktan eeee sizdebu kadar çok konuşmasaydınız daha 2-3 sayfam var ama sizi merakta bırakmayayım

doktor randevumuz 3 te heyecanla bekliyorum

ben geçmişe döneyim :)

Son düzenleme:

durup dururken mi kırılmış sabah niye söylememiş varsa öyle bşy ne iş yapıyoki iş kazası olamaz heralde arayasın diye yapıyo belli ki

canım dün arkadaşlarıyla istanbula gittiler ya bjk-FENERBAHÇE maçına, büyük ihtimalle orda olmuştur, aradığında da açmamıştım belkide onu söyleyecekti bilmiyorum.. ya stada girerken ya da çıkarken olmuş olabilir izdihamdan. ama eğer kırılmış olsa şu an işte olmaz direk hastaneye giderdi ağrıdan durulmazdı heralde...

aaaaaaa annem aramııış konuşuyo şimdi...........

Bakın ben demiştim
Artık akşma kaldı bizim haber
Bol çiklata ye anneesiiii

landfloves annen dayanamadı anlaşılan o da bi evladı tabi artık merak ediyo

annem bişeyden haberi yok gibi konuşmuş hemen beni sormuş napıyo diiye oda balkonda güneşte laptopunun başında kuşuda yanında demiş, aman onlar iyi olsunda demiş :)) yarın doktora gidecekmiş nefes alırken bile ağrıyomuş, bence üşüttü o ama haberi yok, incecik formayla ist. soğugunda gezersen olacağı o tabi.. ben demiştim ama dinlememişti. antalya sandı orayı.. laf dinlemezse ben napim.

annemle pazara gidecez kızlar, akşama balık yapıp damadını da çağıracakmış. hadi ben kaçıyorum.

miracle sağol canım haber verdiğin için, bu akşam doktordan sonrada gel cinsiyeti yaz ya da bana msj at, çok merak ediyorum.

Ben geldim telefonla geçmiş okumak zor pc bulunca bakacagim
landflowes iş sözleşmesi çok uzundu ama hamilelik yok tazminat yok kısaca o yönden rahat bankanin kendi pansiyonu var ama eski herşey yemekler güzel hepinizi öpüyorum eğitim 16sında bitecek o yüzden buluşmaya gelemiyorum ama sonraki buluşmaya hazırım

miracle gördüün mü bebişini gösterdi de ne our çok merak ediyorummm

kusura bakma kuzum geçmişi okuduğum için görmedim merakta bıraktım sizi

aa eeevet miracle geldi, oğluşu pipisini göstermiş mi acabaaa

hayırlısı canım galiba bende artık erkek hissediyorum ama pek edepli olacak galiba erkekse genelde kızlar göstermezmiş çünkü :)

saatin 3 olmasını bekliyorum kuzu bu arada ben göbüşünü göremedim amaaaaaa

Bizim hem çenemiz hemde yaydığımız enerji sayesinde doğurtkan bi topic olduk merak etme
Sonra tüm kk gelicek buraya bzde hamile kalalım diye

Bu arada bence miracle daha grmedi doktora:44:

müneccim gibi hatunsun vesselam herşeyi hissediyorsun maşallah kuzum bide bizim cinsiyete bi el atsan :)

Bakın ben demiştim
Artık akşma kaldı bizim haber
Bol çiklata ye anneesiiii

ah kuzum hiç tatlı yiyemiyorum ama bıdık cinsiyetini göstersin diye geçen yarım paket bitter yedim bugün kocam kilosuyla yedirir kesin göstersin diye kesin çok midem bulanıyo tatlı şeyleden

Miracle 3 temiydi o yaa.bende heyecanla okuyordum.ogrenince msj attttttt

tamam kuzu atarım msj zaten çıkışta babaanneme gideceğim net yok orda sana yazarım sen kızlara iletirsin tabiiii gösterirse sıpamız

bu arada annenele allah kavuştursun rabbim ibadetleri kabul buyursun her isteyene o güzel mekanları görmeyi nasip etsin inş.

kızlar bşy sorucam ben inanmasamda çevremde iddia edenler var ne kdar doğru olabilir merak ediyorum
çok et yiyen etle beslenen erkeklerin oğlu sebze ağırlıklı beslenenlerin kızı olurmuş şimdi hamiş olanlar ve cinsiyetini öğrenenler nasıl beslendiklerini yazsın bakalım

bende öyle okumuştum erkeğin o aralar beslendiği şeylerde bi derece önemliymiş benm k.p hep et yerler 3tane oğlu olmuş demekki o da bi etken olmuş ona bizimkide çoğunlukla et yer oyüzden erkek potansiyelimiz daha yüksek
miraclecim ya ben hep kızın olur diye düşünmüştüm sende mi erkek hissetmeye başladınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…