Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzadem kaynatırken ağzı açık kaynattım kapaksız yani..sonra ılınmaya yakın parmağımı daldırınca ısıracak kıvamdaydı ılıktan daha sıcaktı..sonra mayasını koydum kapatıım sardım sarmaladım..sabah açtım olmamış cıvık..
zaten bütün gece rüyamda yoğurtla uğraştım tutmuyordu doğru çıktı..
aynı süt ve aynı mayadan annem yaptı şahane oldu dedi..benim ki tırt..
off hiç bişey yapamıyorum ya

şimdi netten birşey buldum fırına koydum tencereyi..50 dercede duruyor..öyle çok kurtaran olmuş

kızlar üşüttüm heralde kaç gündür kasığımın sağ tarafı ağrıyo üşütme ağrısı yani sıcak tutmaya çalışyorum kendimi niye böyle oldu anlamadım

aaaa daha biz varız böyle düşünme biz hep birlikte kalcaz

öyle ise bizim kesin kız ben kırmızı et yemeğim için eşimde çok aşırı yiyemiyor

bencede öyle bir ihtimali unutma canım, yoksa benim gibi ilk duyduğunda şok olursun nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına

sağlıklı,sıhathatli hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil aslında

eşimle bi karar aldık akşamları çok yemicez dikkat edicez biz hep alıyoruz bu kararı ama neyse bu akşam çorba salata yapıcam sadece inş.başka bşy yapmam karnım doymayacak biliyorum
yarın akşam da sporo başlıyorum inş.

yemeği kesmene gerek yok akşam 7 den sonra yeme yeter canım.. meyve gibi şeylerle geçiştir. çok etki ediyor bizimki öyle 6 kilo verdi.

gerçi size uyar mı bilmiyorum eşin geç geliyor ya bazen

yemeği kesmene gerek yok akşam 7 den sonra yeme yeter canım.. meyve gibi şeylerle geçiştir. çok etki ediyor bizimki öyle 6 kilo verdi.

gerçi size uyar mı bilmiyorum eşin geç geliyor ya bazen

valla meyveyle aram yok acıktıysam salat meyve kesmez beni illa et olacak valla elektrikli barbeküyü balkona kurucam kaldırmıcam bol bol ızgara yaparım

valla meyveyle aram yok acıktıysam salat meyve kesmez beni illa et olacak valla elektrikli barbeküyü balkona kurucam kaldırmıcam bol bol ızgara yaparım

hahaha sen nasıl kilo vereceksin o zaman
ve meyveyi eksik etme canım bu havalarda hastalıktan korur en azından.

dün gece eve geldik acıkmıştım gece saat 1 gibi çay demledim peynirli omlet yaptım kahvaltılık çıkardık bi güzel yedik yattık

ama büyük gelişme yemekle birlikte ekmek çok yerdim azalttım şimdi tuzu da azalttım yemeklerden tat almıyorum ama olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…