- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.321
Aa ne guzel keske bende kendim yapsam ama sutu bulamam
Kızlar bende yaşayabilcekmiyim bu hissettiklerinizi çok özeniyorum sizi böyle okudukça hepiniz doğurduktan sonra bitek ben kalıcam heralde bu gidişle yanımda kimse olmucak hamiş arkadaştopikte anneler ve hamişler üstünlüğü oluşmaya başladı teker teker anneler tarafına geçiyosunuz yanlız kalıcam beenn
kızlar bşy sorucam ben inanmasamda çevremde iddia edenler var ne kdar doğru olabilir merak ediyorum
çok et yiyen etle beslenen erkeklerin oğlu sebze ağırlıklı beslenenlerin kızı olurmuş şimdi hamiş olanlar ve cinsiyetini öğrenenler nasıl beslendiklerini yazsın bakalım
valla hanzade benim babam acayip et yer ama 2 kızı var kp otu sebzeyi çok sever 2 oğlu 1 kızı var ama bilemiyorum tabii benim koca eti çok sever bakalım bizde tutacak mı?
ah ah bende hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kız istiyorum ama galiba erkek olabilme ihitmaline karşı kendimi alıştırmaya çalışıyorum kuzum
vafi de z.yağlı sebze çok pişiriyo diye biliyorum erkek olacak onunda
vafi işlerini toparladın heralde
eşimle bi karar aldık akşamları çok yemicez dikkat edicez biz hep alıyoruz bu kararı ama neyse bu akşam çorba salata yapıcam sadece inş.başka bşy yapmam karnım doymayacak biliyorum
yarın akşam da sporo başlıyorum inş.
yemeği kesmene gerek yok akşam 7 den sonra yeme yeter canım.. meyve gibi şeylerle geçiştir. çok etki ediyor bizimki öyle 6 kilo verdi.
gerçi size uyar mı bilmiyorum eşin geç geliyor ya bazen
valla meyveyle aram yok acıktıysam salat meyve kesmez beni illa et olacak valla elektrikli barbeküyü balkona kurucam kaldırmıcam bol bol ızgara yaparım
ne oldu bi daha yazOff okadar yazdim olmadi
ama büyük gelişme yemekle birlikte ekmek çok yerdim azalttım şimdi tuzu da azalttım yemeklerden tat almıyorum ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?