- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.261
ooo çok güzel.. bende çok severim örgü örmeyi ama battaniye yapabilirmiyim bilmiyorum ruhum sıkılır uzun işler sevmiyorum.. hemen bitsin istiyorum sabırsızlanıyorum. 10 numara şiş ve kalın iiplerle yapabilirim ama oda bebek için uygun olmaz..
ben anne ve babamla balkonda kahve içmeye çıkıyorum
sen artık sona yaklastın canım ve cıdden harıka duruyor lıva hanım...
top gıbı ya cok seker...
heyecanlandırayım azcık senı
sonuna kadr beklese bılem 13 haftan kaldı kı bebekler beklemıyor o kaaaa
melıssss cok az kaldıııı
Yok kız ben heycan yapmıom hatta 10 hafta kaldı benim kız erkenci gibi olucak ama benim aklım fikrim odası ne zmn gelicek çikolatlr nasıl olcak neler eksik fln doğumdan korkmuyorum nasıl olucaksa olur kısmet elbet çıkıcak bir şekilde
Ama inanamıyor insan bana benziyen bi tip nasıl olur veya ilk bana baktığnda ne dicem
Seninde zaman çok çabuk grçicek anlayamıcaksın bi bakmışsın prenses elif gelmiş :)
Bide hamarat annesi varki ne güzel battaniyeler yapıoyornona
Ben kızıma bi patik bile örmedim
Smilla gözün aydın tatlım annenle baban umreden geliyormuş şimdi onları karşılamak nasıl nir heycan olur
He brde herkesten bebiş istiyorum böylr bıktırırım işte insanı
Kızlar bende yaşayabilcekmiyim bu hissettiklerinizi çok özeniyorum sizi böyle okudukça hepiniz doğurduktan sonra bitek ben kalıcam heralde bu gidişle yanımda kimse olmucak hamiş arkadaştopikte anneler ve hamişler üstünlüğü oluşmaya başladı teker teker anneler tarafına geçiyosunuz yanlız kalıcam beenn
Kızlar bende yaşayabilcekmiyim bu hissettiklerinizi çok özeniyorum sizi böyle okudukça hepiniz doğurduktan sonra bitek ben kalıcam heralde bu gidişle yanımda kimse olmucak hamiş arkadaştopikte anneler ve hamişler üstünlüğü oluşmaya başladı teker teker anneler tarafına geçiyosunuz yanlız kalıcam beenn
ayy ben de heyecanlandım ilk görünce bebeğimi ne hissedicem tepkim ne olacak o an fotoyla yakalanmalı
acaba neye benzeyecek hep hissettiğim şey çirkin olur benim çocuğum ama tabii bana dünyanın en tatlısı gibi gelir
doğrı dıyon 37. haftada olabılır 36 dan sonrası her an beklenıyor benım de agustos 3 gozukuyor ama hıc sanmıyorum temmuz 15 den sonra beklerım artık bende...
demı ınsan o anları dusundukce bıle heyecanlanıyor ılk temas ılk bakıs ay ıcım bı fena oldu
ben de korkmuyom ya doğumdan hatta hayırlısı ıse normal pırtlatmak ıstıyorum
patık ormeyı ben de bılmıyom hatta bu battanıye de ılk ısım caktırma netten cıkardım modelını
lıva hanıma sana gelene kadr bı suru kısı patık yelek orer sen merak etme kuzum bızımkı heves ıste
landfloves bence bugün barışın ve bunun şerefine bi bebiş çalışması yapın kesin tutar
ben de tam tersı canım elımde uzuuuun bı ıs olsun aylarca ugrasayım...
Annem de senın gıbı hayatta gelemez oyle uzun ıslere...
Şişle cabuk bıter dıye tığla basladım ben bu battanıyeyı kuzum ılmek ılmek gıdıyoz bakalım
ayy ben de heyecanlandım ilk görünce bebeğimi ne hissedicem tepkim ne olacak o an fotoyla yakalanmalı
acaba neye benzeyecek hep hissettiğim şey çirkin olur benim çocuğum ama tabii bana dünyanın en tatlısı gibi gelir
Yarın itibariyle 28. Hafta oluyoruz bizimde beklenen tarih 3haziran ama doktorumz bu gidişe mayıs 15-20 den sonra bekleyeblirz dedi :)
Bilmiyorum hani ne dcem seni biz istedik geldin eee şimdi ben seni istediğin gibi bakabilcekmiyim bnim istediğim gibi şekillenceksn vs bunları düşündükçe bi garip oluyorum
Ama sonra onub yanaklarını düşünyrum uyurken
Tabikide bana benzicek ona şüphe etmiyorum artık
Sen yne çabalamışsın tatlım ellerine sağlıkçokta güzel olmuş ben hiç çabasına bile girmedim
Senle bnm kız arasında 2 ay olucak özdenin fındıkla 6 ay ohh tam istediğim gibi saçını çekmelik
niyeki kesin tutar, kızgınken daha mı iyi oluyomuş :)
ay inanmıyorum bide çabuk bitmesin diye tıpla mı başladın gerçekten :)
ya burda hava çok güzel dışarı çıkasım bişeyler yapasım var, laptopumu balkona koydum güneşte oturuyorum kuşumuda getirdim oda bağırıp duruyor diğer kuşları görünce. aslında markete gidip cheesecake alasım var, hala unutmadım heheheeee
hanzadee hiç sorma bu anneler psikolıjimizi değiştirdi bizim, bende burda üst üste hamile haberi alınca kendimi rüyamda hamile olarak görüyordum hep
aa eeevet miracle geldi, oğluşu pipisini göstermiş mi acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?