Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves bence bugün barışın ve bunun şerefine bi bebiş çalışması yapın kesin tutar

ben de tam tersı canım elımde uzuuuun bı ıs olsun aylarca ugrasayım...
Annem de senın gıbı hayatta gelemez oyle uzun ıslere...
Şişle cabuk bıter dıye tığla basladım ben bu battanıyeyı kuzum ılmek ılmek gıdıyoz bakalım

Yok kız ben heycan yapmıom hatta 10 hafta kaldı benim kız erkenci gibi olucak ama benim aklım fikrim odası ne zmn gelicek çikolatlr nasıl olcak neler eksik fln doğumdan korkmuyorum nasıl olucaksa olur kısmet elbet çıkıcak bir şekilde
Ama inanamıyor insan bana benziyen bi tip nasıl olur veya ilk bana baktığnda ne dicem

Seninde zaman çok çabuk grçicek anlayamıcaksın bi bakmışsın prenses elif gelmiş :)
Bide hamarat annesi varki ne güzel battaniyeler yapıoyornona
Ben kızıma bi patik bile örmedim

Smilla gözün aydın tatlım annenle baban umreden geliyormuş şimdi onları karşılamak nasıl nir heycan olur

He brde herkesten bebiş istiyorum böylr bıktırırım işte insanı

doğrı dıyon 37. haftada olabılır 36 dan sonrası her an beklenıyor benım de agustos 3 gozukuyor ama hıc sanmıyorum temmuz 15 den sonra beklerım artık bende...
demı ınsan o anları dusundukce bıle heyecanlanıyor ılk temas ılk bakıs ay ıcım bı fena oldu
ben de korkmuyom ya doğumdan hatta hayırlısı ıse normal pırtlatmak ıstıyorum

patık ormeyı ben de bılmıyom hatta bu battanıye de ılk ısım caktırma netten cıkardım modelını
lıva hanıma sana gelene kadr bı suru kısı patık yelek orer sen merak etme kuzum bızımkı heves ıste

ayy ben de heyecanlandım ilk görünce bebeğimi ne hissedicem tepkim ne olacak o an fotoyla yakalanmalı
acaba neye benzeyecek hep hissettiğim şey çirkin olur benim çocuğum ama tabii bana dünyanın en tatlısı gibi gelir

Kızlar bende yaşayabilcekmiyim bu hissettiklerinizi çok özeniyorum sizi böyle okudukça hepiniz doğurduktan sonra bitek ben kalıcam heralde bu gidişle yanımda kimse olmucak hamiş arkadaş topikte anneler ve hamişler üstünlüğü oluşmaya başladı teker teker anneler tarafına geçiyosunuz yanlız kalıcam beenn

öle deme sakın herşeyin bir zamanı var

ben size söylemedim dalga geçersiniz diye c.tesi sabah ilginç bi şekilde uyandım şöyleki sanırım cuma akşamı özdnin bebiş haberinden çok etkilendim ki rüyamda hamileydim hata karnım kocaman olmuş bi bakıyorum doğum başlıyo bebek aşağı inmiş kafası kasığımda resmen elimi koyunca hissediyorum çok belli dışardanda bebek doğacak ama fazla ağrım yok ne güzel inş.çıkarkende acımaz diyorum ama bu sefer de son ana geldi birden başladı önceden hissetseydim çok acırsa sezeryana girerdim belki diyorum artık imkansız çünkü bebek çıkıyo diyorum ve sancım artıyo bağırmaya başlıyorum ama çıkmak üzereyken uyandım görmedim yani bebeği
kızlar iyice psikolojimi bozdunuz benim

Dur hele biz variz daha :) sende olcan ins bozma moralini.

Annemler icin tskler kizlar.totomu kaldirabilirsem annemin eve gitcem.nerden is yaptiysam camlar kaciyodu sanki yoruldum simdiden..

merak etme ben sana eşlik ediyorum canım hem herşeyin vakti var bi şekilde olacak senin de bebişin biz daha denemedik bile belki bizim de çok bekletecek sonra bu kadar beklediğimize pişman olucaz belki

hanzade ne dıye cıkın dıyon sen bızım doğmamıs yegenımıze...
Her bebek gıbı o da dunyalar guzelı olacak...
ilk doğunca hemen hemen her annenın tepkısı BU BENIM MI oluyormus

cıtlenbıgım sen neden boyle dıyorsun ama ya...
tabıkı sen de yasayacaksın bu duyguları Rabbımın ıznıyle, neden umutsuzluga kapılıyorsun kı...
Vaktı saatı var herkes ıcın kuzum sen de bılıyorsun bunu...
Hayatında hıc adet gormemıs ınsanların hamıle kaldıgına sahıt oldum, sen de pco bıle yok, ben pcoluyum, Rabbım yeter kı ol desın...
Cok yakın bır zaman da senden de alıcaz bu haberı buna canı gonulden ınanıyorum

Yarın itibariyle 28. Hafta oluyoruz bizimde beklenen tarih 3haziran ama doktorumz bu gidişe mayıs 15-20 den sonra bekleyeblirz dedi :)
Bilmiyorum hani ne dcem seni biz istedik geldin eee şimdi ben seni istediğin gibi bakabilcekmiyim bnim istediğim gibi şekillenceksn vs bunları düşündükçe bi garip oluyorum
Ama sonra onub yanaklarını düşünyrum uyurken
Tabikide bana benzicek ona şüphe etmiyorum artık

Sen yne çabalamışsın tatlım ellerine sağlıkçokta güzel olmuş ben hiç çabasına bile girmedim

Senle bnm kız arasında 2 ay olucak özdenin fındıkla 6 ay ohh tam istediğim gibi saçını çekmelik

valla kızlar sizi böyle gördükçe çatır çatır hamile kalıp doğuruyosunuz ben sona kalıcam diye düşünüyorum.tabiki herşeyin zamanı var da insan olsun istiyo işteee napiimmm
hanzade aynen bende ne rüyalar görüyorum o şekilde eşime anlatıyorum yuuhh artık roman olcak senin bu rüyaların diyo
buarada eşime dedim bak hep senin yüzünden bi demeiyosun kız mı erkek mi karar ver bak herkesin kocası söylüyo oluyo şıp diye adam da diyo bu kız iyice kafayı yedi onun içinden erkek geçiyomuş hep hatta ikiz geçiyomuş hahaha dedim bugidişle tüp olursa kesin ikiz olur zaten

landfloves bence bugün barışın ve bunun şerefine bi bebiş çalışması yapın kesin tutar

niyeki kesin tutar, kızgınken daha mı iyi oluyomuş :)

ay inanmıyorum bide çabuk bitmesin diye tıpla mı başladın gerçekten :)

ya burda hava çok güzel dışarı çıkasım bişeyler yapasım var, laptopumu balkona koydum güneşte oturuyorum kuşumuda getirdim oda bağırıp duruyor diğer kuşları görünce. aslında markete gidip cheesecake alasım var, hala unutmadım heheheeee

hanzadee hiç sorma bu anneler psikolıjimizi değiştirdi bizim, bende burda üst üste hamile haberi alınca kendimi rüyamda hamile olarak görüyordum hep

İlk bir şaşırma ama o anı kimse tarif edemiyor çok özel duygularmış
Benimki bana benzerse çirkin olucak zaten ben doğduğumda çok çirknmişm halada öyle olsun anasına benzesin
Hem senden bal çıkar böyle esmer balı

Herseyı hakkıyla yapcaz ıns kuzum merak etme...
Evet senle aramızda tam 8 hafta var, senın doğum zamanı geldıgınde ben de suan senın hıssettıklerını hıssetcem ınsallah...

hee valla tıgla basladım battanıyeyı
var ben de manyaklık bılıyom ben zaten
cheesecake dedınız dedınız ben de baktım epey netten ama benım kelepcelı kalıbım yok vazgectım

aa eeevet miracle geldi, oğluşu pipisini göstermiş mi acabaaa

senınle tahmınlerımız hep aynı yonde
bence de mıraclenın oğlu olcak

mıracleeee naptın kuzum

Chitlenbik snn totonu keserim
Öyle düşünmek yok bak burda daha sıra var
Herkese doğurtcaz bz

Bu arada herkes burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…