Eylül dostluğumuza burada devam (:

Anaaaaaaaaam bi pipili daha sağlıklı sıhatli olsunda
Ama çok sevindim sanırım erkek bekliyordum bnde en son tahmn yok demiştim

Özden bak kız doğurman şart oldu yne bastırıyor pipililer
Çin takvimi ne çıkyor

uleyyyn akşamdan sabaha ne çok yazı birikmiş oku oku itiremedim oğlum uyanmada bi ses wereyim dedim. gece çok huysuzdu minik hiç uyuyamadım kızlar çok yorgun ve uykusuzum. burnu tıkalı galiba ondan huzursuz oğluşum.

ahsennn senin fıstığın ne tatlı olmuş öleee batuyla ikisini yanyana foto çekmek istiyorumm işallah olur bigün

teremcim ne güzelbi hafta geçirmişsin maşallah.

landfoves eşlerimiz bazen odunlukta sınır tanımıyo benimkide beni çok üzüyo arada müsait bi zamanda anlatırım.

tahminler genelde tutuyo bakalım sonrası nasıl olacak

bu arada su ısıttım içine 1 paket jel attım ısınsın da biraz kendimi ısıtıyım oturduğum yerde iyi geliyo

dısardakı ıslerımı hallettım geldım ne cabuk yoruluyom ben ya

pingummm nasılsın cok ozledım kız ben senı

nihayet miracle ın da şifresi çözüldü şimdi heyecanla özdni beklicez ama çok var daha

bizimkilerden fena kaynana olur şimdiden başladılar zaten erkek anneleri

enee bi tane daha oğluşş geliyo kızlar kıymete girecek benden söylemesi kız anneleri talipleriniz çok olacak topikte

landfloves ve daphne de aynı dönemde hamile kalır gibime geliyo ikisinin de kızı olur hatta arkadan speedy ve smilla gelir yazın sonuna doğru chitlenbikten haber alırız belki sonuna bile kalmaz inş. ben de aralık ya da ocak gibi heralde hamile kalabilirim yani isteğim o yönde

miracllıeee oğluma bi arkadaş dahamı geliyooo hayırlı olsun kuzummm

aydasuu sewiyorum seni bebişimm bende özledim böle arada girince güzel sohbetleri kaçırıyorum.. senin göbeğinide göremedim silmişsin hemen

kılar özel albümlerinizi sadece arkadaşlarınız görüyo neden siliyosunuz ki
benim fotoğraf tutkunu olduğum nasılda belli dolu foto var albümde
bazen canım sıkılınca sohbet olmayınca bşy merak edince ev fotolarına bakasım geliyo ama çoğunuz geri silmişsiniz

ayrıca vafi sen bizi kandırdın ev fotonu hala koymadın yoksa ben mi kaçırdım küstüm sana

pingumm koydum canım resmı tekrar...
Ben de ozluyorum senınle sohbetlerımızı...

sofısım nasılsın, senı de cok ozledım ben ya kagan napıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…