- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.401
15*20 dakika önce konuştum. daha verecekler. yani görmemiştir bile. bide bu adam biraz cins yani aileden olmayan tek patron
inşallah olmaz falan demez.
şimdi kağıt ona gidecek gelecek hergün masasına konacak canı ne zaman isterse o zaman imzalayacak
Operim canimm
bizde ilk siraya erzincan artvin erzurum kars ardahan malatya mus yazdik bakalim neresi gelcek. İns sizinkini kabul ederlerde tam dogum zamanlarinda ugrasmazsin ew tasimakla.
miraclem demek ogluma bi arkadas daha geliyoo. Geri kalan hamileler kiz dogurun haa
uğurböceği sen niye yazmıyorsun bugün
dün annemgilde kuşum öterken videosunu çektim papağanlarla ilgili bir sitede paylaştım ve artık erkek olduğu kesinleşti.. sadece sesinden anlaşılıyormuş çünkü cinsiyeti.. buyrun size kuş sesi :)
Lutino Sultan Papağanı Ötüşü - Cinsiyeti Nedir? | İzlesene.com Video
Napayım canım... Açtım öyle topiği bi yandan iş yapmaya çalışıyorum bi yandan yazdıklarınızı takip etmeyeNe bileyim muhabbet de güzel bölmiyim dedim bu aralar pek katılamıyorum zaten
Seninde oğluşun var yani
Cok saol teyzesi cift tarafli gamzesi var oglumun ins. Kaybollmaz. Valla telden giriyorum ve cok zor oluyo oyle olmasina ragmmen aklim sizde
Trabzon hamsisi he guldurdun beni ama dogru bi de marmara hamsisi var :) sabretsin biraz size de az kaldi. Ben tsli bi kac tulumunu giydiremedn kuculdu
Kuzum bende ozledim yaw...
Kagan napsin yiyiyo, gazlaniyo kaka yapiyo ve az birazda uyuyo:)
elif le sen nasilsin. Aa bu arada biz uzatmadik yaza dogu gorewi war. Siz naptiniz
eveeeet benim sarı oğluşum var.. karnı acıkınca ağlamıyor, gece uyandırmıyor, her dakka altınıda değiştirmiyorumkıyafet derdi yok.. pek bi datlı benim oğluşum, şimdi de omzumda yazdıklarımı okuyor
eveeeet benim sarı oğluşum var.. karnı acıkınca ağlamıyor, gece uyandırmıyor, her dakka altınıda değiştirmiyorumkıyafet derdi yok.. pek bi datlı benim oğluşum, şimdi de omzumda yazdıklarımı okuyor
oyy yesinler onu, bebişinin ilk arkadaşı olacak..
Ne demek muhabbeti bölmek canımyoğunsanda bir ses ver, artık birbirimize o kadar alıştık ki merak ediyoruz
inşallah bende öyle olmasını çok istiyorum.. beraber büyürler inşallah.. iyi bakıldığında 15 yıl kadar ömürleri varmış ama hassas biraz çok çabuk hasta olabiliyor ilgi istiyor herkes onu sevsin istiyor, sevmedim mi küsüyor.
inşallah bende öyle olmasını çok istiyorum.. beraber büyürler inşallah.. iyi bakıldığında 15 yıl kadar ömürleri varmış ama hassas biraz çok çabuk hasta olabiliyor ilgi istiyor herkes onu sevsin istiyor, sevmedim mi küsüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?