Eylül dostluğumuza burada devam (:

Anladım canım, inşallah problem olmaz..

merhabaaa annemle gezdik tozduk pazara da gittik geldik... balık aldık annem aradı eşimi ama çok yorgunum siz bize gelin dedi, burdan balığımızıda alıp bize gidecez orda yapıp yiyecez.

naz bile yapamayacam şuna baksana hasta oldu şimdi onun nazından geçilmez. giderken kabanını giy bak hasta olursan bakmam demiştim ama yinede giymemişti incecik bir eşofman üstü giydi.

miracle'ın msjnı pazardayken aldım oğlu olacakmış tahminimiz doğru çıktı.

Operim canimm
bizde ilk siraya erzincan artvin erzurum kars ardahan malatya mus yazdik bakalim neresi gelcek. İns sizinkini kabul ederlerde tam dogum zamanlarinda ugrasmazsin ew tasimakla.
miraclem demek ogluma bi arkadas daha geliyoo. Geri kalan hamileler kiz dogurun haa

Allah gonlunuze gore versın kuzum, ıns ıstedıgınız yer cıkar
ya yaza kadar kagan tam palazlanır en ıyısını yapmıssınız bız de oyle olsak hıc dusunmez gıtmek ısterdım
ama ıste benım doğum cakısınca hıc ıstemıyorum
ıns hayırlısı ıle kalırız burda bı sene daha
seneyede buyumus olur zaten

hem burda olursam ıstanbuldakı kızlar toplasıp elıfı gormeye gelcekler demı kızlarr

Napayım canım... Açtım öyle topiği bi yandan iş yapmaya çalışıyorum bi yandan yazdıklarınızı takip etmeye Ne bileyim muhabbet de güzel bölmiyim dedim bu aralar pek katılamıyorum zaten

Ne demek muhabbeti bölmek canım yoğunsanda bir ses ver, artık birbirimize o kadar alıştık ki merak ediyoruz

Seninde oğluşun var yani

eveeeet benim sarı oğluşum var.. karnı acıkınca ağlamıyor, gece uyandırmıyor, her dakka altınıda değiştirmiyorum kıyafet derdi yok.. pek bi datlı benim oğluşum, şimdi de omzumda yazdıklarımı okuyor

Yanlış hatırlamıyrsam senn görümcende benim görümcede erzincanda inşallah orası çıkar canım ilk tercihinizmil zaten
Niye trabzon hamsisi dedim tam trabzonda doğdu ya oyzden
Benim eşimde bunu duyunca daha heveslendi ohh ne güzel olmuş doğum yeri trabzon yazıcak dedi
Bi ara takmıştı çünkü nufs kağıdı ordan gelicekmiş doğum yeri of yazsın diye
Tabi kpederim bunu öğrennce vazgeçti şimdilk

oyy yesinler onu, bebişinin ilk arkadaşı olacak..

oyy yesinler onu, bebişinin ilk arkadaşı olacak..

inşallah bende öyle olmasını çok istiyorum.. beraber büyürler inşallah.. iyi bakıldığında 15 yıl kadar ömürleri varmış ama hassas biraz çok çabuk hasta olabiliyor ilgi istiyor herkes onu sevsin istiyor, sevmedim mi küsüyor.

Ne demek muhabbeti bölmek canım yoğunsanda bir ses ver, artık birbirimize o kadar alıştık ki merak ediyoruz

Tamam canım :26: Sizden kaynaklanan bişey değil... Sadece bu aralar bende böyle bi tuhaflık var kusura bakmayın olur mu? Ne bileyim böyle duygusal, kafası karışık, melankolik bi ruh halindeyim ... Geçer ama

Ama senin bebiş çok nazlıymış

senin kuş aynı benmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…