Eylül dostluğumuza burada devam (:

Artik uzman olduk ne dersek cikiyo.ya kizlar kendinizi zorlayip benimkini kiz yapin lutfennnn...

Miracle bu habere kocan uzulecek

küsme küsme, affetiricem kendimi

ilkerin babaannesi sorup duruyordu ya bebek varmı diye bana hatta tedavi ol demişti

gittik söyledik diyorki ikiz doğur hızını alamadı erkek doğur utanmasa amuda kalk doğur diyecek bir yaranamadım kadına

oyy sevsinler senin minik göbişinii çok tatlı aydsucumm. minik elifcik rahat rahat yatıyo anneciğin karnında.

ewet ya erkek çoğunluk oldu şimdi topikte dimi. ben ilk ahsenin kızına talip olmuştum

oyy sevsinler senin minik göbişinii çok tatlı aydsucumm. minik elifcik rahat rahat yatıyo anneciğin karnında.

ewet ya erkek çoğunluk oldu şimdi topikte dimi. ben ilk ahsenin kızına talip olmuştum

erkek anneleri çabuk olun melisin ve aydasunun kızı bekar kaldı, biz beşik kertmesi yaptık..

Hatta özdenle bizimki göbüş kertmesi oldu

sofiş bebeğin çok tatlı maşallah sen arada geliyosun yine de güzel keşke jeloo da gelse
Cok saol teyzesi cift tarafli gamzesi var oglumun ins. Kaybollmaz. Valla telden giriyorum ve cok zor oluyo oyle olmasina ragmmen aklim sizde

Sofiş senşn minik trabzon hamsisini gördükçe benim kocam kuduruyor
Kızını aynı öyle giydircekmiş
Trabzon hamsisi he guldurdun beni ama dogru bi de marmara hamsisi var :) sabretsin biraz size de az kaldi. Ben tsli bi kac tulumunu giydiremedn kuculdu

pingumm koydum canım resmı tekrar...
Ben de ozluyorum senınle sohbetlerımızı...

sofısım nasılsın, senı de cok ozledım ben ya kagan napıyor

Kuzum bende ozledim yaw...
Kagan napsin yiyiyo, gazlaniyo kaka yapiyo ve az birazda uyuyo:)
elif le sen nasilsin. Aa bu arada biz uzatmadik yaza dogu gorewi war. Siz naptiniz

pingum elıfım de ısım teyzesı gıbı tatlı olsun ınsallah

sofısım gıdısından op kaganı benım ıcın...
Kuzum bız heyet raporu aldık verdık emnıyete ama tercıhlerı de yaptık
ilk sıralarda mardınle urfayı yazdık
bakalım artık emnıyet karar vercek gıtcez mı kalcaz mı
sız nerlerı yazdınız

bu arada sızı gıbı besık kertıcıler sızı
kertmeyın bakayım cocukları

5 gibi çıkarım dişçiye gideceğim. sonra da akşam markete..

işleri yine sallıyorum ne mutlu bana müdür bey toplantıya gitti bende kaçtım

tazminat için aradım diğer patrona imzalatacaklarmış.. ölme eşşeğim ölme ne zaman imzalar Allah bilir artık canım sıkıldı..

Canım belki biraz geç olacak ama en azından diğer patron sorun çıkarmadı..

Canım belki biraz geç olacak ama en azından diğer patron sorun çıkarmadı..

15*20 dakika önce konuştum. daha verecekler. yani görmemiştir bile. bide bu adam biraz cins yani aileden olmayan tek patron
inşallah olmaz falan demez.
şimdi kağıt ona gidecek gelecek hergün masasına konacak canı ne zaman isterse o zaman imzalayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…