Eylül dostluğumuza burada devam (:

Miracle hayırlı olsun sonunda gösterdi paşa pipisini
vafi eğitm güzel şimdi odada tv izliyorum yemek yiyeceğim sonra biraz kızılaya çıkar gezerim benim arkadaşlarım erkek burda bu gece biraz özel takılacaklar ben tekim
kocam sınavlarıni vermiş artık askere gidebilir

Gerçekten nazlıymış senin bebiş Çoçukların hayvan sevgisiyle büyümesi onların daha merhametli olmasını sağlıyor diye düşünüyorum..

Tamam canım :26: Sizden kaynaklanan bişey değil... Sadece bu aralar bende böyle bi tuhaflık var kusura bakmayın olur mu? Ne bileyim böyle duygusal, kafası karışık, melankolik bi ruh halindeyim ... Geçer ama

Anladım canım, dönem dönem oluyor böyle.. Ama sen takıl bize,biz neşeni buldururuz senin

Sende dinlenirsin bugün, dün uyuyamamıştın yanlış hatırlamıyorsam..

Gece uyudum dinlendim :) burda az kalacağım onu otelde geçirmek yazık ya
bende kuş istiyorum evde ses olsun ya

10 dk sonra çıkıcam bugün iyi geçti çok sohbet ettik ondan sanırım landfloves video yu izlemek istiyorum çok merak ettim müdür odadan çıkarsa bakıcam yoksa yarın bakarım

bir bana arkadaşlık isyeği göndermiş niye acaba kim ki
hiç bi topicte yazıştığımı ya da bu ismi gördüğümü hatırlamıyorum

Son düzenleme:
landfloves cok tatlı kus ya...
senle konusmustuk ya daha once cok severım kusları ama o ucsun bayılırım ben sen dıyınce omzumda dıye ıcımden bıse kaydı valla

ozden yarın koy bebemızın resmını aaaa mandal mandal dıyıp durma cocuga
doğunca kım bılır neler dıcen sen kuzuma

kızlar elıf hanımın yaptıgını dıyım sıze az once
annemle konusuyordum bebek napıyo dedı bende ananesıne sıkayet edeyım dedım
sorma anne elıf hanım pek nazlı gecen sarımsaklı yoğurt yedım begenmedı hanfendı mahvettı benı yazdım
daha cumlem bıtmeden bı tekme yedım ılk kez bu kadar serttı ödüm koptu yemınle
anneeee ben bundan korktum sıkayet ettım dıye tekmeyı yedım dedım

bu arada bugun sızın yuzunuzden zerre ıs yapmadım
muhabbet guzel olunca kalkamadım ıste gıcıklar
gıdıyom sımdı
vıleda 2 gundur ortada kaldırayım da kocam ıs yaptım sansın

Selam herkese,

Uzun süredir yazamadım. Sohbetinizden koptum ne yazık ki. Yine de 2011 Eylül gelini olarak bu haberi sizle paylaşmak istedim.

4 haftalık hamileyim, 10 Kasım doğum tarihi Artık denemeye başlayalım nasıl olsa ilk seferde olmaz, bi kaç ay bekleriz dedik. Hooopp

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım..çok şanslısın bence..

eylül gelinleri maşallahı var..

özden canım seninki de hayırlı olsun..

liste yapalım kızlar..kaç olduk?

Ay ben cok yoruldum.camlari sildim evi sildim supurdum toz aldim bittim...kocamda geldi hani yemek diyor..hah sana yemek dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…