Eylül dostluğumuza burada devam (:

Allah rahmet eylesin.

bende dün Kazandibi aldım hazır toz paket ama 1 paket yeterli olur mu falan hiç bilmiyorum valla bi ara denemek istiyorum
dün markette kutu cheesecake baktık eşimi sarmadı almadık

ben kazandibini çok severim, pazar günü annemde yapmış carte d'orun kazandibini ama ben çok beğenmedim,üzerine ekilen o yanıklığı veren toz acı gibi geldi bana, DR. Oetkerinki güzel ama,bak aklıma düştü alimde yapim bende..

tüüüüüüüüü bi yazdım tüm hamilelerin canı istedi he sende yap akşam :111::111::111::111:

sizin yerleriniz ne güzel benim burda canım bşy çekse imkansız alamam güzel bi yer yok karnını doyuracak bile güzel yer yok yani1-2 kebapçı var 5 para etmez bi de dönerci eh işte idare eder mecbur kalınca allahtan yemekler güzel çıkıyo

Allah rahmet eylesin, ölümün her türlüsü üzücü ama gençlerin ki ayrı bir can yakıyor..

Hanzadem ecel geldikten sonra yapılabilecek pek birşey yok Allah rahmet eylesin yattığı yer nur olsun inş.

kızlar aşerme dediniz de ben bütün hurafeleri yok ettim

ye tatlıyı doğur hakkıyı
ye ekşiyi doğur ayşeyi lafında ben 3 aydır aklınıza gelebilecek hiçbir tatlıyı yiyemiyorum deli gibi limon ve ekşili şeyler yiyorum

çin rus takvimleri hepsi kız çıkıyordu

basen bölgemde genişleme olmaya başladı ki kız olur diyorlar

yüzümde acayip sivilcelenme oldu kız olursa anne çirkinleşir diyorlar.

ama bizim ki oğlanmış o yüzden inanmayacağım bundan sonra bu sözlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…