- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.461
tatlıyla hiç aram yok ama en sevdiğim tatlı kazadibi bayılıyorm hatta olsada yesek şimdi
hamilesinde şimdi he sen akşam al bari yada gel bize yapıyım yiyelim :125:
karşımızda saray muhallebicisi var birazdan isterim gelir sabah sabah millet demesin ne kazandibi bu diye
kuzenimi 15 yaşında lösemiden kaybettik çok büyük bi acı çaresizce beklemek 1 yıldan fazla hastanede yatmıştı ölmeden 1 gün önce doktor evine ziyarete göndermişti demek biliyodu merdivenleri çıkamayacak kadar halsizdi babam kucağında çıkarmıştı ertesi gün hastanede 1 iğne yapmışlar tedavinin 3 aşamasıydı o iğne kanserli hücrelerle savaşıyo ama tabi vücut direncin kaldırırsa onun kaldırmadı iğne yapılırken annesinin kucağında son nefesini verdi
o zaman tabi liseye gidiyodum çok bşy bilmiyoduk acaba şimdi olsa onun için daha bşyler yapabilir miydim diye hep soruyorum kendime acaba daha yapacak bşy var mıydı
bende dün Kazandibi aldım hazır toz paket ama 1 paket yeterli olur mu falan hiç bilmiyorum valla bi ara denemek istiyorum
dün markette kutu cheesecake baktık eşimi sarmadı almadık
ben kazandibini çok severim, pazar günü annemde yapmış carte d'orun kazandibini ama ben çok beğenmedim,üzerine ekilen o yanıklığı veren toz acı gibi geldi bana, DR. Oetkerinki güzel ama,bak aklıma düştü alimde yapim bende..
karşımızda saray muhallebicisi var birazdan isterim gelir sabah sabah millet demesin ne kazandibi bu diye
tüüüüüüüüü bi yazdım tüm hamilelerin canı istedi he sende yap akşam :111::111::111::111:
yok yaw sadece aklıma düştü, ben hamile olduğumu bilmeden aşeriyordum, şimcik yok öle bişey
kuzenimi 15 yaşında lösemiden kaybettik çok büyük bi acı çaresizce beklemek 1 yıldan fazla hastanede yatmıştı ölmeden 1 gün önce doktor evine ziyarete göndermişti demek biliyodu merdivenleri çıkamayacak kadar halsizdi babam kucağında çıkarmıştı ertesi gün hastanede 1 iğne yapmışlar tedavinin 3 aşamasıydı o iğne kanserli hücrelerle savaşıyo ama tabi vücut direncin kaldırırsa onun kaldırmadı iğne yapılırken annesinin kucağında son nefesini verdi
o zaman tabi liseye gidiyodum çok bşy bilmiyoduk acaba şimdi olsa onun için daha bşyler yapabilir miydim diye hep soruyorum kendime acaba daha yapacak bşy var mıydı
ayy ben de aşerdim nasıl yiyicimmm şimdi
Aşağısı market değil mi kuzum
sende sipariş ver en yakın merkezsen bi yerden yada al akşama ye hamileler öncelikli
burası allahın ..... ettiği yer derler ya öyle yani canım isterse akşam giderken alırım artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?