Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bumuydu bahsedilen cheesecake ? Ctesi eski isyerimden arkadaslarim gelecek...yapacaklarimi listelemem lazimmm

Eklentiler

• $Screenshot_2013-03-04-23-14-35.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 40
Sağol canım benim otel dışında dışarıda kalmam yasak hiçbir arkadaşıma gidemiyorum ama sen dön belki yine gelirim eşim çok merak ediyo buraları onu gezdireceğim

günaydın kızlar...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

benim kız isteyen kocam paşam oğlum diye havalarda geziyor sevinçten ben önce biraz şaşırdım ama başıma gelen garip olayı anlatayım

tam doktordan çıktık test için bekliyoruz tabii ben erkek çocuğa alışma aşamasındayım orda bir kız çocuğu 2-3 yaşlarında öyle güzel giydirmiş ki annesi kat kat eteği renkli spor ayakkabısı falan ama malesef bebek lösemi saçları tamamen dökülmüş ağzında maske öyle kötü oldum ki çok utandım kendimden rabbim hepimize sağlıklı hayırlı olanı versin...

8 nisana detaylı ultrason randevumuzu aldık o zamana kadar paşayı görmeden nasıl duracağım bilmiyorum tabii...

artık bugün evimi temizleyeyim biraz.uzuuuun süredir temizleyemiyorum inş temizleyebilirim .

ara ara gelirim öpüldünüz...

şikayet et bence

beyaz masaya mail attım tabiki de şikayet ettim :44:

Allah o bebeğe de sağlık sıhhat versin bir an önce iyileşsşin inşallah. bende lazere gittiğimde dönüşte otobüste böyle karşılaştım tutamadım kendimi ağlamıştım

Oğluşunuzda tekrar hayırlı olsun canım. isim düşünmeye başlayın paşaya 8 Nİsan da kocaman olur o artık

kuzenimi 15 yaşında lösemiden kaybettik çok büyük bi acı çaresizce beklemek 1 yıldan fazla hastanede yatmıştı ölmeden 1 gün önce doktor evine ziyarete göndermişti demek biliyodu merdivenleri çıkamayacak kadar halsizdi babam kucağında çıkarmıştı ertesi gün hastanede 1 iğne yapmışlar tedavinin 3 aşamasıydı o iğne kanserli hücrelerle savaşıyo ama tabi vücut direncin kaldırırsa onun kaldırmadı iğne yapılırken annesinin kucağında son nefesini verdi
o zaman tabi liseye gidiyodum çok bşy bilmiyoduk acaba şimdi olsa onun için daha bşyler yapabilir miydim diye hep soruyorum kendime acaba daha yapacak bşy var mıydı

Allah rahmet eylesin. Rabbbim sırası ile ölüm nasip etsin ben çok etkileniyorum böyle :2::2::2:

artık kansersin için tıp çok ilerledi yeterki umut kaybetmesin hastalar

allah herkese sağlık versin

kimseyi sağlıkla ailesi ile sınamasın

bende dün Kazandibi aldım hazır toz paket ama 1 paket yeterli olur mu falan hiç bilmiyorum valla bi ara denemek istiyorum
dün markette kutu cheesecake baktık eşimi sarmadı almadık

Son düzenleme:
Dün gece rüyamda hanzadeyle birlikte ahsenlere gitmişiz. Ahsenle hanzade güya mutfaktalarmış bende yanlarına gidiyorum. Mutfağa girince bir sürü kız görüyorum. Hanzade nerede diyorum. O üst kata çıktı diyorlar. Sonrada gülüşüyorlar. Sizmisiniz gülen saçlarını başlarını yoluyorum bir güzel Sonra ahsen geliyor hanzade nerede diyorum gelir şimdi diyor. Berrayı arıyorum evin içinde. Ahsenin eşiyle benim eşimi sohbet ederken buluyorum. Berrada babasının kucağındaymış. Bu arada hala hanzadeyi bulamıyorum. Kızın başına bir şey mi geldi ahsen diyorum. Yok gelir şimdi diyor.

Daha sonrada kendimi adliyede gördüm. Masamın başında oturmuş çalışıyordum tatlı tatlı

hayır olsun. 16 Martta bize geleceksiniz ya nisan mayıs gibi de onlara gidelim hem berracık toparlanmış olur hemde ocwnys rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…