Eylül dostluğumuza burada devam (:

burdan çıkar da bi daha işe girersem bölge değiştiricem m.köy,beşiktaş, levent......oralara gidicem

Bende tüm bu hurafelerden sonra kendime kıza inandırmıştım ya

Bizdeki ekşi yeme isteği hakkıya yaradı canım

Hayırlı evlat olsunlarda, bizde oğluşlarımızı süsleriz

benimde uykum var, ama sabah 5-6 gibi uyanıyorum gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum...

Hamileler ne tarafınıza yatıyorsunuz ??

offf hadi sen hamilesin diyelim bana ne oluyor anlamıyorum. şimdi bol bol karnınıza yatın sonra yatamayacaksınız..

bu elbiseyi çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsız kaldım işte http://www.markafoni.com/product/3597105/

Ben 3 ayı geçtim diye yüzüstü yatmıyorum artık,bi tek biraz sırt üstü yatıyorum yada sol tarafa ama uykuya tam dalamıyorum..

Ben elbiseyi beğendim, fiyatıda uygun bu sene bordo moda renk topuklu bir botla süper olur..

Son düzenleme:

onu bilmiyorum canım ne zaman dönmek lazım dr sorsaydın ama şunu biliyorum bebekler sol tarafa yatınca daha rahat edermiş.
elbise güzel ama ya bu ay bişey olursa diye stres yaptım bi anda

evet bordo modasına ben de uydum kabanımın birini bordo aldım keşke size fotolarını çekseydim unutmazsam yarın eklerim

onu bilmiyorum canım ne zaman dönmek lazım dr sorsaydın ama şunu biliyorum bebekler sol tarafa yatınca daha rahat edermiş.
elbise güzel ama ya bu ay bişey olursa diye stres yaptım bi anda

hıımmm, bu ara bişey alma o zaman

vücudumuzda en büyük toplardamar sağ taraftan geçiyor o tarafa yatarsak bebek yeterince beslenemezmiş,sırt üstü yatmakta son aylarda bel ağrısı yaparmış en doğru yatış şekli sol tarafa yatmak ama benim gibi yüz üstü yatmaya alışkın biri için uykuya dalmak zor oluyor, alışıcaz artık zamanla.. Annem geçen gün diyorki bebek için ne alışkanlıklarından vazgeçeceksin

almayım bari

bende ya sağa ya yüzüstü diper tarafta uyuyamam bile en zor bu olacak galiba ama dediği gibi vazgeçmek lazım

Hamilelik takviminde yazanları hergün eşime gönderiyorum, küs olunca göndermiyorum bir

Oğlumun pipisi görünüyormuş diye aradı şimdi

Aferin bak bilinçli anne
Ben sol yanıma yatmaktan çürüdü artık

Şu anda kızım son sürat tepinmekte, içerde fır dönüyor hopluyor karnım

Hanımlar artık 1 hafta daha fazla olurum buralarda bu kalabalığı yitirmeyin
Çnkü kvalidem ve kaynım görmcemin yanına gidiyorlar bende kpedeime kıyamadım bir başına yanına gelicez yarın akşamdan itibaren
Sakın bir yerlere kaybolmayın

Özden senin fındık nerde çocuğunu saklıyor bizden ya

Vficim ne gzel eşin okuyor gün gün bende anlatıyordum eşime dün akşamdan itibaren korkuttum biraz hala eli kolu durmuyor artık doğurma zamanım yaklaştı her an doğuranilirim sancı yaptrtma bana dedim, bi anda strese girdi

Vficim iyim sen nasılsın
Benim kızçem jelibonları yedi kuduruyor

Senin oğluşa şmdi gördüm ne çabuk büyüdü öyle ay yirşm artık tam bebek oldu

Bir daha tatlılardan bahsetmeyin ben tatlı canavarıyım
Dün akşamdan itşbaren acaba nutella kavonuzunu çantamda mı taşımaya başlasam dye ciddi ciddi düşünmeye başladım

Şu bahsedilen hurafelerde bana zerre uymadı biliyorsunuz
Hep tatlı yiyorum
Deli gibi hala et yemeklerini trch ediyorum
Basenlerim büyümedi umutluydum azcık popom olur diye ama önümde bi topcuğum var
Yüzümde hiç sivilce çıkmadı
Burnum büyümedi

melis benim fındık henüz gün yüzüne çıkmaya müsait değil biraz şekli şemali düzelsin teyzesi ben bakıyorum her gün

kız olunca öle mi olurmuş

gayet ileri bir tıpmış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…