- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.481
Hanzadem ecel geldikten sonra yapılabilecek pek birşey yok Allah rahmet eylesin yattığı yer nur olsun inş.
kızlar aşerme dediniz de ben bütün hurafeleri yok ettim
ye tatlıyı doğur hakkıyı
ye ekşiyi doğur ayşeyi lafında ben 3 aydır aklınıza gelebilecek hiçbir tatlıyı yiyemiyorum deli gibi limon ve ekşili şeyler yiyorum
çin rus takvimleri hepsi kız çıkıyordu
basen bölgemde genişleme olmaya başladı ki kız olur diyorlar
yüzümde acayip sivilcelenme oldu kız olursa anne çirkinleşir diyorlar.
ama bizim ki oğlanmış o yüzden inanmayacağım bundan sonra bu sözlere
anladım canım bize yol tarif ederken bajsettiğin pastaneden al canım
özdenlerin pastanesi
evet evet..
ya benim inanılmaz uykum var ağlıcam artık :107::107::107:
benimde uykum var, ama sabah 5-6 gibi uyanıyorum gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum...
Hamileler ne tarafınıza yatıyorsunuz ??
offf hadi sen hamilesin diyelim bana ne oluyor anlamıyorum.şimdi bol bol karnınıza yatın sonra yatamayacaksınız..
bu elbiseyi çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsız kaldım işte http://www.markafoni.com/product/3597105/
Ben 3 haftayı geçtim diye yüzüstü yatmıyorum artık,bi tek biraz sırt üstü yatıyorum yada sol tarafa ama uykuya tam dalamıyorum..
Ben elbiseyi beğendim, fiyatıda uygun bu sene bordo moda renk topuklu bir botla süper olur..
offf hadi sen hamilesin diyelim bana ne oluyor anlamıyorum.şimdi bol bol karnınıza yatın sonra yatamayacaksınız..
bu elbiseyi çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsız kaldım işte http://www.markafoni.com/product/3597105/
Ben 3 ayı geçtim diye yüzüstü yatmıyorum artık,bi tek biraz sırt üstü yatıyorum yada sol tarafa ama uykuya tam dalamıyorum..
Ben elbiseyi beğendim, fiyatıda uygun bu sene bordo moda renk topuklu bir botla süper olur..
fiyatı uygunmuş beğendiysen al ama benim pek tarzım değil çok uzun tesettürlüler de düşünebilir aslında
onu bilmiyorum canım ne zaman dönmek lazım dr sorsaydın ama şunu biliyorum bebekler sol tarafa yatınca daha rahat edermiş.
elbise güzel ama ya bu ay bişey olursa diye stres yaptım bi anda
hıımmm, bu ara bişey alma o zaman
vücudumuzda en büyük toplardamar sağ taraftan geçiyor o tarafa yatarsak bebek yeterince beslenemezmiş,sırt üstü yatmakta son aylarda bel ağrısı yaparmış en doğru yatış şekli sol tarafa yatmak ama benim gibi yüz üstü yatmaya alışkın biri için uykuya dalmak zor oluyor, alışıcaz artık zamanla.. Annem geçen gün diyorki bebek için ne alışkanlıklarından vazgeçeceksin
hıımmm, bu ara bişey alma o zaman
vücudumuzda en büyük toplardamar sağ taraftan geçiyor o tarafa yatarsak bebek yeterince beslenemezmiş,sırt üstü yatmakta son aylarda bel ağrısı yaparmış en doğru yatış şekli sol tarafa yatmak ama benim gibi yüz üstü yatmaya alışkın biri için uykuya dalmak zor oluyor, alışıcaz artık zamanla.. Annem geçen gün diyorki bebek için ne alışkanlıklarından vazgeçeceksin
Aferin bak bilinçli anne
Ben sol yanıma yatmaktan çürüdü artık
Şu anda kızım son sürat tepinmekte, içerde fır dönüyor hopluyor karnım
Hanımlar artık 1 hafta daha fazla olurum buralarda bu kalabalığı yitirmeyin
Çnkü kvalidem ve kaynım görmcemin yanına gidiyorlar bende kpedeime kıyamadım bir başına yanına gelicez yarın akşamdan itibaren
Sakın bir yerlere kaybolmayın
Özden senin fındık nerde çocuğunu saklıyor bizden ya
Vficim ne gzel eşin okuyor gün gün bende anlatıyordum eşime dün akşamdan itibaren korkuttum biraz hala eli kolu durmuyor artık doğurma zamanım yaklaştı her an doğuranilirim sancı yaptrtma bana dedim, bi anda strese girdi
Vficim iyim sen nasılsın
Benim kızçem jelibonları yedi kuduruyor
Senin oğluşa şmdi gördüm ne çabuk büyüdü öyle ay yirşm artık tam bebek oldu
Bir daha tatlılardan bahsetmeyin ben tatlı canavarıyım
Dün akşamdan itşbaren acaba nutella kavonuzunu çantamda mı taşımaya başlasam dye ciddi ciddi düşünmeye başladım
Şu bahsedilen hurafelerde bana zerre uymadı biliyorsunuz
Hep tatlı yiyorum
Deli gibi hala et yemeklerini trch ediyorum
Basenlerim büyümedi umutluydum azcık popom olur diye ama önümde bi topcuğum var
Yüzümde hiç sivilce çıkmadı
Burnum büyümedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?