Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhabalar hanımlar..

dün buzdolaplarım için örtü aldım akşamda oturdum ölçülerine göre kestim. bugün keyfim yeterse temizleyip açmayı düşünüyorum.

Simila gözün aydın canım
yemek arası odaya çıktım akşama lise arkadaşımla buluşacağım suslendim püslendim

HAZIRADA var ise son ay kesinleştirrisiniz çokta güzel olur her anını çekiyorlar ne güzel
erkekler daha soğuk oluıyor benim eşimde öyle bişey olsa giremez herhalde

--------------------------------
sinirlerim yine tepemde ya bu ne böyle..
aşağı ineceğim şimdi akşam yine buradayım ben zaten midem bulanıyor gidip üzerlerine kusacağım

Soğukluklarından değil aslında bzden daha panik olucaklarından

Aaa niye ya yaz geliyor işler mi çoğalıyor sizin??

Bende istiyorum fotoğrafci belki ben makineyi alırım hep lazım olacak çünkü odada filan da çekeriz gelenlerle birini ayarlamak lazım

Dün akşam Trt1 de Beni Böyle Sev i izliyorduk bi anda bu çalmaya başladı
Tabi eşim çocukluğundan beri Orhan Gencebay hastası olduğu için
Akşamın bi vakti son ses apartman inledi sanırım
Şu anda bende sarmış durumdayım
Diziyide tavsiye ederim hanımlar çok tatlı bir aşk hikayesi zaten hamilelik her türli ağlayasım geliyor
Arkasından leyla ile mecnun ada biraz bakıp yatıyorum
Pazartesi akşamları rutinim oldu

[video=youtube;hwMj-8PheP4]http://www.youtube.com/watch?v=hwMj-8PheP4[/video]

melis bizde çok seviyoruz "beni böyle sev" dizisini ama maalesef "yalan dünya" ile çakışıyor ve ben yalan dünyayı daha çok seviyorum reklamlarda hemen trt1'e dönüyoruz.. dün yalan dünya yoktu trt1 izledik.. bu diziler bitincede yine iki dizi birden çakışıyor leyla ile mecnun ve kayıp şehir, bunlarında ikisinide seviyoruz ama kayıp şehir ağır basıyor tabi.. leyla ile mecnun son zamanlarda iyice saçmaladı. haftada 7 gün var 4 dizi seviiyoruz sadece ve o 4 dizide aynı günde

selam kızlarrr...bugün miskinliğin dibine vurdum resmen yataktan kalkamadım bir türlü..şimdi de
evimi temzilemem lazım fena durumda çünkü..eşim bile karar verdin sonunda temizlemeye dedi..

similla gözün aydın canım çok şükür sağ salim gelmiş annenler..
mls kızceni benim yerime de sev olur mu..

kızlar doğum fotografçısından konuşmuşsunuz..sanırım en şanslı benm bu konuda..
benim eşim profesyonel fotoğrafçı doğum da inşallah fotolarımızı babası çekicek miniğimin
eşim pek bi meraklı doğuma girmeye..ben dışarda duramam zaten der hep..
hele bir olsun da diyorum görürüz

tekrar merhaba kızlar.

ben temizlik yapacağım dedim ama ben temizlik falan yapamıyorum haftaya bi bayan çağıracağım temizlesin bende rahatlayayım evim berbat durumda ama süpürgeyi elime aldığım an ağlayasım geliyo hemen yoruluyorum o yüzden başlayamıyorum bile boş boş duruyorum

smillam canım gözün aydın

p.tesi karadayı-kayıp şehir
salı seksenler
çarşamba muhteşem yüzyıl
perşembe intikam

evdeysem ve işim yoksa kaçırdığım da çok oluyo tabii bunları

merabalaarrr hemen çıkmam lazım minnoşum uyanmak üzere şuan

aklıma bişey geldi onu söyleyip gitcem

kıızzz özdeeennn bebeğin napıyo iyi mi tekme atıyo mu
bana artistlik yapmıştın bir kere
hamile kalınca ilk ay tekme attırıcam görceksin demiştin

Herkese selam...

Landfloves dün akşam nasıl geçti,barıştınız mı eşinle?

dün annemlerde bizdeydi akşam, normal sohbet falan ettik ama eşime hiç bişey sormadım yüzüne bile bakmadım. oda yardım falan etti mutfağa gelip sarıldı hiçtepki vermedim.. annemler erkenden kalktı eşim yorgundur diye, ama oda yatmadı gece 12 ye kadar oturdu. gögüs kafesi ezilmiş sanırım hareket ederken ağrıyormuş. iyi olmuş dualarım tutmuş demekki dedim.. baya sessizce oturup dizi izledik meyve soydu bana falan. baktım konuşacağı yok, döndüm hadi konuşalım dedim güldü şaklabanlığa vurdu ne konuşalım dedi geçiştirdi nerden başlıyim ne anlatim dedi bende iyice sinir oldum. sonra gitti yattı.. öyle işte konuşuyoruz ama ben hala kırgınım en azından konuşup bişeyler söyleyebilirdi.

parande bile atıyor

Salı 80 ler
Perşembe temizlik yaparken tv nin sesini açıp bir yandan temizlik yapıp bir yandan trt deki zengin kız fakir oğlanı takip ediyorum.
Cumartesi, pazar da bir kadın bir erkek

Bende yalan dünyayı izlemediğim için iyi oldu beni böyle sev böyle tatlı hoş şabuk ilerliyor şimdilik baymadı bakalım
Arkasından leyla ile mecnuna bakıyoruz ama dediğin gibi son haftalarda dayanamıyorum kapatıyorum off iyice saptı diye
Sadece erdal bakkalı görmek için işte
Kayıp şehir bizimde favorimizdi ama bu kadarda delikanlı adam kardşne nasıl yamuk yapıyor diye bıraktık onuda

Bnmde çarşnba akşamları mutheşem yüzyıldı favorim oda hep tırı vırı oldu şimdi onun yerine merhamet e kaymaya başladım
Bu akşam 20 dk var oda hemen sıktı
Çok dandirik ya bu dizilier

Eşinle durum demek öyle bırak yüz verme o zaman hatasını anlar herhalde bu eşlere surat yapınca onlar gibş davranınca olayı anlıyorlar, dün aşam bzde bebişe hem kıyafet baktık sonra koçtaşa uğradık duvar kağıtları için bulamadık ama bizimkinde bir surat dersin ölüyor bu bende aynı onun yaptığı gibi astım suratı
Bu sefer ben nabtım ki oluyor

Zaten haklı olduğumuz kafalarına dank ettiği zaman şebekliğe vurup konuyu ya değiştiriyor ya da kapatmaya çalışıyorlar...

Onlar bizleri anlamakta zorluk çekiyor bizde onları işte.İstisnalar var mıdır bilmiyorum.Ama en büyük istisna da sanırım benim ki...

Her ne kadar duaların tutmuş olsa da,yine de geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…