- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.521
Dopum fotoğrafçısı hiç araştırmadım ama hastaneyle anlaşmalı fotoğrafçı varmış
Baktım biraz hem güzel çekimleri hemde anlaşma olduğu için uygun fiyatlardı
Sanırım son 1 ay kala kesinleştiririz fotoğrafçı işini
Eşimide hala ikna edemiyorum girmesi için çünkü acayip panik
Yanımda destek vericeğine o bayılır kalır birşey olur
Normal doğuma girmem diyor bakalım diğer türlü olursak ona ikna etmeye çalışıyorum şimdi
Sen birşey görmiceksin sadece kızını alıp çıkıcaksın o tarafı hoşuna gidiyor
HAZIRADA var ise son ay kesinleştirrisiniz çokta güzel olur her anını çekiyorlar ne güzel
erkekler daha soğuk oluıyor benim eşimde öyle bişey olsa giremez herhalde
--------------------------------
sinirlerim yine tepemde ya bu ne böyle..
aşağı ineceğim şimdi akşam yine buradayım benzaten midem bulanıyor gidip üzerlerine kusacağım
Herkese selam...
Landfloves dün akşam nasıl geçti,barıştınız mı eşinle?
merabalaarrr hemen çıkmam lazım minnoşum uyanmak üzere şuan
aklıma bişey geldi onu söyleyip gitcem
kıızzz özdeeennn bebeğin napıyo iyi mi tekme atıyo mu
bana artistlik yapmıştın bir kere
hamile kalınca ilk ay tekme attırıcam görceksin demiştin
melis bizde çok seviyoruz "beni böyle sev" dizisini ama maalesef "yalan dünya" ile çakışıyor ve ben yalan dünyayı daha çok seviyorum reklamlarda hemen trt1'e dönüyoruz.. dün yalan dünya yoktu trt1 izledik.. bu diziler bitincede yine iki dizi birden çakışıyor leyla ile mecnun ve kayıp şehir, bunlarında ikisinide seviyoruz ama kayıp şehir ağır basıyor tabi.. leyla ile mecnun son zamanlarda iyice saçmaladı. haftada 7 gün var 4 dizi seviiyoruz sadece ve o 4 dizide aynı günde
dün annemlerde bizdeydi akşam, normal sohbet falan ettik ama eşime hiç bişey sormadım yüzüne bile bakmadım. oda yardım falan etti mutfağa gelip sarıldı hiçtepki vermedim.. annemler erkenden kalktı eşim yorgundur diye, ama oda yatmadı gece 12 ye kadar oturdu. gögüs kafesi ezilmiş sanırım hareket ederken ağrıyormuş. iyi olmuş dualarım tutmuş demekki dedim.. baya sessizce oturup dizi izledik meyve soydu bana falan. baktım konuşacağı yok, döndüm hadi konuşalım dedim güldü şaklabanlığa vurdu ne konuşalım dedi geçiştirdi nerden başlıyim ne anlatim dedi bende iyice sinir oldum. sonra gitti yattı.. öyle işte konuşuyoruz ama ben hala kırgınım en azından konuşup bişeyler söyleyebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?