Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar herkese selam..normal doğuma giren eşler bende biliyorum hatta hanzadenin dediği gibi göbek bağını kestiren doktorlar var..hatta benimde gitmeyi düşündüğüm doktor doğurttuğum bebekler artık 20li yaşlarını geçmeye başladılar kulağıma küfürler gelmeye başladı o yüzden babala kestiriyorum göbeği diyormuş..bizde bebk düşünüyoruz artık ama benim eşim de isim konusunda takık erkek olursa babasının adını kız olursa annesinin adını koyacakmış..ama isimleri güzel değil durmuşali ve havva..bende istemiyorum hiç anlaşamıyoruz bu konuda..

Doğru diyorsun ya tam aklımdakileri söylemişsin normal doğumda zor olur imkansız makyaj işi
Sezeryan olursamda dediğin gibi azcık sürebilirsem sürerim veya çıktığmda hfif düzeltirler tipimi

Normal doğuma gşince bnm kocam öyle destek hadi karıcım fln yapamıcağı için o durumu bende düşünmüyorum
Benden daha dayanıksız bayılır psikoljsi bozulur onun
Ama sezeryanda uyanık olursam isterim zaman geçsin yanımda olsun diyr nasılsa perde var oda görmücek

annem akşam ısrarla yemeğe çağırıyo spordan sonra oraya gidicem mecbur eşime de uygun yemek varsa getirirm bi de salata yaparım
siz de neler var kızlar

ne güzel git işte.. benim canım bugün hiçbişey yapmak istemiyor kursuma gidip staj dosyamı teslim etmem gerekiyor birazdan çıkacam nerdeyse akşam oldu.. akşam için canım hiç birşey yapmak istemiyor, eşimi arayıp naz yapacam dışarı götürsün

ank1986 bence de kabul etme

melis ben senin sezeryan yapacağını düşünüorum öyle hissediyorum seni biraz narin buluyorum niye bilmiyorum

özdn de normal doğurmaz herlade ama keşke normal olsa biri videoya çekse orda bile ne geyik döner

şimdi benim inadıma kızlar hırslanıp normal yaparmış inşallah tabii

Uyumamak için direniyorum.Mercimek çorbası koydum şimdi ocağa.Karnım ağrıyor,oyalayıcı şeyler yapmak istemiyorum.Çorbanın yanına ne yapayım bilmiyorum...

Sofişim sen ankaraya ne zaman dönersin mayısta bende ankaraya gelecem belki görüşebiliriz
Ben mayisa kadar dönerim canim. Ay cok sewindim gorusuruz tabi.
Kizlar ankaraya gelip bana ugramayana darilirim valla

melis sezeryana makyajli girebilirsin ben kontrole gidiyodum ewdn cikarken suyum geldi makyajim wardi kimsede bise demedi. Hatta orda sezeryana girecek bi kadin makyaj yapiyodu ayni odada serum takmislardi o da foto icin yapiyomus. Ama normal dogumda vaktin olurmu bilmiyorum

özdn de normal doğurmaz herlade ama keşke normal olsa biri videoya çekse orda bile ne geyik döner
şimdi benim inadıma kızlar hırslanıp normal yaparmış inşallah tabii
Ozden bana oyle geliyorki normal yapacak.
Uyumamak için direniyorum.Mercimek çorbası koydum şimdi ocağa.Karnım ağrıyor,oyalayıcı şeyler yapmak istemiyorum.Çorbanın yanına ne yapayım bilmiyorum...

Tavuk varsa at firina pissin. Hem pratik hem lezzetli :)

bir de sezeryan yapanların çoğundan şunu duyuyorum
ben normal doğum sancısı çektim ikisini de yaşadım gülüyorum onlara ya evet biraz sancı başlamış olabilir ama normal doğum sancısı yaşamak ne ya o kadar basit mi kendilerini övüp bilmişlik taslayacaklar ya aksilik olur zor bi durum yaşarsın tamam ama o kadar da değil bence

bazılarının canı çok tatlı oluyo yaa
kendi şeyini görmüş yara sanmış derler ya

sancıyla doğum bir mi allah aşkına

bide genelde aslında normal doğancaktıda sonra sezeryana döndü diyorlar

canım fırında tavuk istedi yaaa karnım aç çay içiyorum yanına dolapta kaymak vardı ekmeğe sürdüm onu yedim bi browni yedim şimdi

O kadar sancısını çekmişken niye normal doğum yapmamışlar di mi Tamam sezeryan da olabilir de normal doğum da ama bu şekilde dillendirmek niye di mi ama

bu arada ben de her an ankaraya gidebilirim tatilde filan hber veririm mutlaka keşke mayıs olsa

Ankara ya neden gudiyorsun ?

dayım,teyzem,anneannem ....yani anne tarafım orda sık sık gideriz ama en son düğünümüzden 1 hafta önce gitmiştik eşimle bir de nişanlıyken evlendiğimizden beri gitmiyoruz yani fırsat bulursak gideriz eşim de istiyo özlüyoruz ordakileri benden 1 hafta önce teyzemin oğlu evlenmişti karısı hamile sanırım haziran gibi doğum yapacak belki bebeği görmeye gideriz eğer fırsat bileti bulup izin ayarlarsak daha önce gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…