- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.561
Miracle cim benim eltimin bebisinede % 90 erkek demisti doktor.eminmisiniz die sormuslar isre pipi nereye gidecek fln dedi..sonrada kiz dedi.hani pipi nereye gitti demisler.aa ben olemi demisim dedi.o yuzden bidahaki gidisinde tekrar baktir
Kuzucum normal dogumda zaten pert olacagin icin hiic makyajla ugrasma.sacinlada ugrasma terliceksin..bence sadece gozune eyeliner sur..sezeryan olursa fon cektirirsib
Bide allik fln surersin zaten full makyaj yapacak halin yok ya..
Normal doguma zaten beyleri almiyolar sanirim.girmesinlerde..cinsel hayatin bitecegini düşünüyorum ben..ben hic dusunmedim bunlari.kendimide esimide dusunemiyorum o vaziyette.
annem akşam ısrarla yemeğe çağırıyo spordan sonra oraya gidicem mecbur eşime de uygun yemek varsa getirirm bi de salata yaparım
siz de neler var kızlar
Ben mayisa kadar dönerim canim. Ay cok sewindim gorusuruz tabi.Sofişim sen ankaraya ne zaman dönersin mayısta bende ankaraya gelecem belki görüşebiliriz
Ozden bana oyle geliyorki normal yapacak.özdn de normal doğurmaz herlade ama keşke normal olsa biri videoya çekse orda bile ne geyik döner
şimdi benim inadıma kızlar hırslanıp normal yaparmış inşallah tabii
Uyumamak için direniyorum.Mercimek çorbası koydum şimdi ocağa.Karnım ağrıyor,oyalayıcı şeyler yapmak istemiyorum.Çorbanın yanına ne yapayım bilmiyorum...
bir de sezeryan yapanların çoğundan şunu duyuyorum
ben normal doğum sancısı çektim ikisini de yaşadımgülüyorum onlara ya evet biraz sancı başlamış olabilir ama normal doğum sancısı yaşamak ne ya o kadar basit mi kendilerini övüp bilmişlik taslayacaklar ya aksilik olur zor bi durum yaşarsın tamam ama o kadar da değil bence
bir de sezeryan yapanların çoğundan şunu duyuyorum
ben normal doğum sancısı çektim ikisini de yaşadımgülüyorum onlara ya evet biraz sancı başlamış olabilir ama normal doğum sancısı yaşamak ne ya o kadar basit mi kendilerini övüp bilmişlik taslayacaklar ya aksilik olur zor bi durum yaşarsın tamam ama o kadar da değil bence
sancıyla doğum bir mi allah aşkına
bide genelde aslında normal doğancaktıda sonra sezeryana döndü diyorlar
bu arada ben de her an ankaraya gidebilirim tatilde filan hber veririm mutlaka keşke mayıs olsa
Ankara ya neden gudiyorsun ?
Bu arada albümüme gösterdiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?