- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.541
Zaten haklı olduğumuz kafalarına dank ettiği zaman şebekliğe vurup konuyu ya değiştiriyor ya da kapatmaya çalışıyorlar...
Onlar bizleri anlamakta zorluk çekiyor bizde onları işte.İstisnalar var mıdır bilmiyorum.Ama en büyük istisna da sanırım benim ki...
Her ne kadar duaların tutmuş olsa da,yine de geçmiş olsun...
landfloves kuşunu izledim kız çok tatlıııı
eşim de pek bi hevesliydi doğuma girecekti eltimin hamilelik mevzusu çıktı abisi ben giremem hayatta dedi ki onu kan tutuyo nikah için yaptırdığı kan tahlilinde bayılmış eltim napıcanı şaşırmış öyle yani eşim de etkilendi ben de giremem kötü olurum filan diye ama ben onu ikna ederim ya fotoğrafçı tut kıy paraya ya da sen gir diyorum biz o kadar şey yaşıcaz herşeye katlanıcaz onlar bi foto çekmeye gelince kıvıracak öyle mi yok öyle bebeği oraya yerleştirirken iyi ama
Miracle cim benim eltimin bebisinede % 90 erkek demisti doktor.eminmisiniz die sormuslar isre pipi nereye gidecek fln dedi..sonrada kiz dedi.hani pipi nereye gitti demisler.aa ben olemi demisim dedi.o yuzden bidahaki gidisinde tekrar baktirHanzadem ecel geldikten sonra yapılabilecek pek birşey yok Allah rahmet eylesin yattığı yer nur olsun inş.
kızlar aşerme dediniz de ben bütün hurafeleri yok ettim
ye tatlıyı doğur hakkıyı
ye ekşiyi doğur ayşeyi lafında ben 3 aydır aklınıza gelebilecek hiçbir tatlıyı yiyemiyorum deli gibi limon ve ekşili şeyler yiyorum
çin rus takvimleri hepsi kız çıkıyordu
basen bölgemde genişleme olmaya başladı ki kız olur diyorlar
yüzümde acayip sivilcelenme oldu kız olursa anne çirkinleşir diyorlar.
ama bizim ki oğlanmış o yüzden inanmayacağım bundan sonra bu sözlere
Oooo tastikli onaylı hemde
Çok kendmi beğnmişm
Ya birşey sorcam hanımlar benim aklıma takılan bir konu var
Malum doğum yaklaştı
Normal veya sezeyan olsamda makyaj yapmak istiyorum nasıl olur?
Heleki sezeryan olursam kesin istiyorum
Acaba yanımda tüm şeyleri götürüp orda kuzenlerimemi yaptrsam çıktığım da
Ki bu durum biraz yaş çıktığımda gözüm birley görmez
Yada girmeden öncemi yapılsa?
Girip çıkınca dağılmaz dimi?
Neden taktım bunu doğum fotoğrfçısı olursa öyle tip tip çıkmak istemiyorum
urböcee sen de katıl yahu konuş?canın hala sıkkın mı anlat bak ben anlatınca rahatlıyorum.
Geldim canımm... böyle biraz ittirmeyle kaktırmayla iyi olmuyor ama napayımm işte... Özel albüm yaparım belki ordan konuşuruz... Eşin de çok orjinalmiş bu arada sen git bi koşu doğur gel
Miracle cim benim eltimin bebisinede % 90 erkek demisti doktor.eminmisiniz die sormuslar isre pipi nereye gidecek fln dedi..sonrada kiz dedi.hani pipi nereye gitti demisler.aa ben olemi demisim dedi.o yuzden bidahaki gidisinde tekrar baktir
Kuzucum normal dogumda zaten pert olacagin icin hiic makyajla ugrasma.sacinlada ugrasma terliceksin..bence sadece gozune eyeliner sur..sezeryan olursa fon cektirirsib
Bide allik fln surersin zaten full makyaj yapacak halin yok ya..
Normal doguma zaten beyleri almiyolar sanirim.girmesinlerde..cinsel hayatin bitecegini düşünüyorum ben..ben hic dusunmedim bunlari.kendimide esimide dusunemiyorum o vaziyette.
evet özel albümde yaz burda yazmak istemiyorsan. sonra silersin istersen.
smilla bende normal doğuma girmesini istemiyorum, aslında ben doğum anında foto falanda istemiyorum tipim kayacak zaten iyice... tabi ilk ameliyathaneden çıkarken bebeği ilk kucağıma alırken falan çekilmesini isterim. aman bakalım Allah nasip etsinde o zaman düşünürüm..
ama eşim gerçekten orjinal hanginizin eşi der ki sen git doğur da gel ben evde bekliyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?