Eylül dostluğumuza burada devam (:

1 kadın 1 erkek favorimiz zaten baya bşy izliyomuşum ben de napiim kocam yok net yok boş kaldıkça izliyorum işte

Ben şu trt'yi hiç izleyemiyorum nedense.İlgimi çeken bir program bile olsa 5 dakika zor bakıyorum.Ki bırak dizi izliyim yani.Değişik bir insanım...

Favorilerim;

20 dakika
Muhteşem Yüzyıl
1 Erkek 1 Kadın...

İzleyecek birşey bulamadığımda da İntikam ve merhamete bakıyorum.Birde Pis yedili

​Favori kanalımda tv2 :)

anlıyorda işine gelmiyor, haksız olmayı kabullenemiyor sanırım. aman neyse ne hali varsa görsün o böyle yaptığı sürece benimde ona olan saygım sevgim değişecektir.

eşim de pek bi hevesliydi doğuma girecekti eltimin hamilelik mevzusu çıktı abisi ben giremem hayatta dedi ki onu kan tutuyo nikah için yaptırdığı kan tahlilinde bayılmış eltim napıcanı şaşırmış öyle yani eşim de etkilendi ben de giremem kötü olurum filan diye ama ben onu ikna ederim ya fotoğrafçı tut kıy paraya ya da sen gir diyorum biz o kadar şey yaşıcaz herşeye katlanıcaz onlar bi foto çekmeye gelince kıvıracak öyle mi yok öyle bebeği oraya yerleştirirken iyi ama

landfloves kuşunu izledim kız çok tatlıııı

teşekkür ederim tatlıdır benim oğluşum..

ay sizinkiler yine doğuma girmem demiş sadece, benimki doğuma girmeyi bırak bi dizide kadın doğum sancısı çekiyordu kulağını kapattı kafasını çevirdi hemen, banada diyorki aşkım sen git hastanede doğur gel ben evde bekliyim, sesini duymaya dayanamam diyor

urböcee sen de katıl yahu konuş?canın hala sıkkın mı anlat bak ben anlatınca rahatlıyorum.

Miracle cim benim eltimin bebisinede % 90 erkek demisti doktor.eminmisiniz die sormuslar isre pipi nereye gidecek fln dedi..sonrada kiz dedi.hani pipi nereye gitti demisler.aa ben olemi demisim dedi.o yuzden bidahaki gidisinde tekrar baktir

Kuzucum normal dogumda zaten pert olacagin icin hiic makyajla ugrasma.sacinlada ugrasma terliceksin..bence sadece gozune eyeliner sur..sezeryan olursa fon cektirirsib
Bide allik fln surersin zaten full makyaj yapacak halin yok ya..

Normal doguma zaten beyleri almiyolar sanirim.girmesinlerde..cinsel hayatin bitecegini düşünüyorum ben..ben hic dusunmedim bunlari.kendimide esimide dusunemiyorum o vaziyette.

urböcee sen de katıl yahu konuş?canın hala sıkkın mı anlat bak ben anlatınca rahatlıyorum.

Geldim canımm... böyle biraz ittirmeyle kaktırmayla iyi olmuyor ama napayımm işte... Özel albüm yaparım belki ordan konuşuruz... Eşin de çok orjinalmiş bu arada sen git bi koşu doğur gel

Geldim canımm... böyle biraz ittirmeyle kaktırmayla iyi olmuyor ama napayımm işte... Özel albüm yaparım belki ordan konuşuruz... Eşin de çok orjinalmiş bu arada sen git bi koşu doğur gel

evet özel albümde yaz burda yazmak istemiyorsan. sonra silersin istersen.

smilla bende normal doğuma girmesini istemiyorum, aslında ben doğum anında foto falanda istemiyorum tipim kayacak zaten iyice... tabi ilk ameliyathaneden çıkarken bebeği ilk kucağıma alırken falan çekilmesini isterim. aman bakalım Allah nasip etsinde o zaman düşünürüm..

ama eşim gerçekten orjinal hanginizin eşi der ki sen git doğur da gel ben evde bekliyim diye..

kuzum bizim haftamız baya ileride artık yanılma olasılığı pek yok ama 8 nisanda detaylı ultrasonda tekrar bakmasını rica edeceğim.bu arada bizim isim konusunda hiç fikrimiz yok güzel farklı anlamı güzel bi isim ama bulamadım kızımızın ismi hazırdı bile

smillacım snaırım hastaneye bağlı geçenlerde bi arkadaş normal yaptı eşi girmiş göbek bağını kesmiş ben de istiyorum
ama bazı kendini bilmez kadınlar lohusa kadının psikolojisiniiyice bozmuşlar zaten bi süre ilişkiye giremezsin bunun doğumu görmesiyle alakası yok kadına eşin gördü ya senden soğumuştur filan demişler üzülüyodu

Tabii ki benim eşim!

eşlerin bu durumda soğuduğuna inanmıyorum seni seviyosa yine aynı şekilde seviyodur sadece o eziyeti görünce bi süra hala iyileşmedi diye yapmaya korkuyo olabilir
en basitinden burun ameliyatı oldum kuafördeki kadına gittim banyo yapamıyorum diye evde vücudumu yıkadıktan sonra saçımı yıkattım tamponlu filan beni gördü aradan 10 ay geçti hala kadın bıyığımı alırken korkuyo burnuma bşy olacak sanıyomuş acıdı mı dokundum mu diye soruyo

Ders arası sohbete geldim
alem senin esin eftalya :)
ben normal doğumda eşini öyle gören erkeklerin aklına annesi geliyo diye duydum sonra iyice ana kuzusu olup esini de anne olarak görüyo cinsel olarak artık istemiyo filan
benim eşim şimdilik girmem diyo ama heveslenir ister belki kendisi bilir

annem akşam ısrarla yemeğe çağırıyo spordan sonra oraya gidicem mecbur eşime de uygun yemek varsa getirirm bi de salata yaparım
siz de neler var kızlar

hanzadem git anneciğine güzel yemeklerini ye bizde kv ye gideceğiz arayıp istediğin bişey var mı ne yapayım diye sordu bende yok dedim.

ben artık evimde yemek yapak istiyoruuumm...

uurböcegi arkdaşlık teklifimi görmedin galiba o yüzden yardımcı olamadım canım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…