Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben ankarayı pek sevmiyorum yani özlüyorum arada gidiyorum ama sıkıcı bi yer sakin bi yer isteyenler için ve yaşlılar için ama onlar da burayı sevmiyolar geldi mi hemen gitmek istiyolar bizimkiler batıkentte özellikle orası hepten sessiz cenaze var sanki
ben deniz olmayan yerde yaşayamam kuru kuru sokaklarda geziyosun orda burda en azından sahil var adım başı

Son düzenleme:
ama normal daha güzel görünüyor buna göre öyle değil mi

BEn ne normal derim nede sezeryan.allah hayirlisini versin sadece.o anda belli oluyor hersey ne istersek isteyelim..o aciyi bilmedigimiz icin uzaktan konusmasi kolay bence.normal olan allahtan dogal olan oldugu icin herkes onu ister.ama o aci dayanilmaz demekki sezeryan die yalvariyorlar duyuyorum hep.

Özden ben ztn sezeryandan normalden daha çok korkuyorum bir kere izledim aman Allahım tansiyonum düştü

Hanzade ben ve narinlik yok tatlım ya nerde öyle değilimdirnacı eşiğim braz yksek hatta ama aklımdan hç geçrmedğm sezeryanı mecbr dşnmeye başladım hç çvremde destek olan yok yani annem dahil sezeryan olmuş
bunu geçtim en önemli nedenim olursa bnm kızın kilosu böyle gderse paşalar gibi düşünmek zorunda kalıcam

Brde şu var hanımlar annem bnde yaşamış saatlerce sancı çekmiş hastanede yatmış ama bir türlü açıklık olmamış artık zora grmişim içerde mcbur alınmış sezeryana

Sofistke demek kontrole gttiğinde suyun geldi ayy iyiki doktordaymışsın
Zaten fotonu görnce snn acaba sürmüşmdr bşey demiştim :)

Çok çok katılıyorum
En büyük örnek ahsen bnm için
Ne kadar hevesliydi ama nasip

Birşeye şartlamak istemiyorum kndmi hayırlısı

Son düzenleme:
2 si de sonuçta doğum yöntemi... Ona doktorlar karar veriyor... Kimseyi ayıplamak veya yüceltmek bizim haddimize değil... Önemli olan bebişlerin ve annelerinin en kolay ve en sağlıklı şekliyle doğumu atlabilmesi... Bize hele bekara karı boşamak kolay derler ya çok yorum yapma durumumuz yok tecrübe etmediğimiz için... Hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz... O yüzden hayırlısı.... anneler ve bebişleri mutlu, mesut olsun yeter sezeryan, normal farketmez...

Slm kizlar ilgimi cekti konu yazmak istedim. Benim 5 yasinda oglum var nisanin 10 unda da Allah nasip ederse kizim olcak. Oglumun adi burak, kiziminda adi hayirlisiyla Duru olcak. 27 yasindayim ev hanimiyim cokk eskiden beridir kk uyesiyim. 7 senedir kk dayim. O zaman zarfinda bu 2. Uyeligim rabi :) benden boyle en son konusmaniz normal dogum sezeryan olmus. Ben ilkini normal dogum yaptim. Bi aksilik cikmazsa 2 de normal dogum olaxak. Benden boyle :))

herkese hayırlısı olan neyse o nasip olsun diyelim tabi ki başımıza ne geleceğini bilemeyiz ama şimdi dr.lar sırf sezeryan yapmak için bebek kilolu şöyle böyle doğum zor olur riskli diyolar anneleri korkutuyolar eltim bunun pişmanlığını yaşıyo hala ki kontrollere giderken diğer doğum yapan hastalarından bunu duymuş ama ya benim ki zor olursa korkusu vardı bi kere içinde
bebeği de 3 kilo filan doğdu hala da zayıf bi çocuk 1 yaşındaki halini bile normal doğurursun yani eltim de baya iridir basenlidir doğurabilirdi
ben o yüzden tek doktorla yetinmicem doğum yaklaşınca başka doktora da muayene olucam

zaten 1.doğumunu normal yapanlar 2. sini de normal yapmak istiyolar ve yapıyolar bi aksilik olmazsa demek ki o kadar da kötü değil

Ben dah öncede yazmıştım burada. Kızkardeşim astım hastası. Kızı resmen para kazanmak için sezeryana aldılar. Doğumda kalbi durdu. Solunumla ilgili problem yaşandı. Boydan boya karnını kestiler. Kendi dr u yokmuş o gün. Hafif bir sancı için gitmiş. Doğum başladı demişler. Bu dediğim yerde özel bir hastane. Bazı böyle karaktersiz doktorlarda malesef var.

Hanzadecim doğru söylüyorsun... Mallesef bu tarzdaki doktorlar da çoğunlukta... Bahaneleri çok; yok bebek kilolu, çatın dar, ...v.s. v.s. Adamlar işi rutine bağlamış 15 arayla doğum yaptırıyorlar... görümcem de epidural sezeryan olmuştu... O da normal doğum istemişti ama çatın dar doğuramazsın demişler ki o da öyle basenlidir baya... Hemen girdi 5-10 dk. ya çıktı... Biri daha vardı o girdikten 15 dk. sonrasınaymış randevusu o da aynı şekilde... Akşama kadar bi sürü çocuk oldu... Bana çok komik gelmişti o zaman herkes göbekli giriyo 15 dk. da kucağında bebekle çıkıyor ... Kes, doğra çıkar doktorların işine geliyo... Bu da bi gerçek... Doktor saatlerce sancı mı beklemek istemiyo... Noluyo dediğim gibi herkes ayarlanmış 15 dk. da 1 bebek... öbür türlü bekle dur, yok haftasonu olur, yok sancısı gelmez... Ama benim bildiğim kadarıyla burda da genelde sezeryan oluyor... Özelleri çok sanmıyorum da olursa devlet hastanesinde oluyordur normal doğum...

Dogumdan konusmussunuz. Biliyosunuz ben son dkda sezeryan olanlardanim normal dogum hersey normalse tabi en guzeli. Ama catiniz benim gibi darsa ki dr muayenesinde o bi kac snyede canimdan can gitti ve suyum gelmesine ragmen bi gr sancim yoktu o zaman sezeryan kacinilmaz. Neyseki ben ikisine ayni mesafedeydim. O yuzden en kolay dogumu allah nasip etsin hepimize

Millet hadi gözünüz aydın falcı teyze 2013 sonunda bebek gördü :) kız olacakmis eylül gelinlerine eylül ipek gelecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…