- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.581
özdn link paylaşmışsın ben onu izlemiştim kızz
ama normal daha güzel görünüyor buna göre öyle değil mi
BEn ne normal derim nede sezeryan.allah hayirlisini versin sadece.o anda belli oluyor hersey ne istersek isteyelim..o aciyi bilmedigimiz icin uzaktan konusmasi kolay bence.normal olan allahtan dogal olan oldugu icin herkes onu ister.ama o aci dayanilmaz demekki sezeryan die yalvariyorlar duyuyorum hep.
Özden videonun sadece bebeğin doğuş anını izledim
Yine salya sümüğüm
herkese hayırlısı olan neyse o nasip olsun diyelim tabi ki başımıza ne geleceğini bilemeyiz ama şimdi dr.lar sırf sezeryan yapmak için bebek kilolu şöyle böyle doğum zor olur riskli diyolar anneleri korkutuyolar eltim bunun pişmanlığını yaşıyo hala ki kontrollere giderken diğer doğum yapan hastalarından bunu duymuş ama ya benim ki zor olursa korkusu vardı bi kere içinde
bebeği de 3 kilo filan doğdu hala da zayıf bi çocuk 1 yaşındaki halini bile normal doğurursun yani eltim de baya iridir basenlidir doğurabilirdi
ben o yüzden tek doktorla yetinmicem doğum yaklaşınca başka doktora da muayene olucam
zaten 1.doğumunu normal yapanlar 2. sini de normal yapmak istiyolar ve yapıyolar bi aksilik olmazsa demek ki o kadar da kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?