- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.721
daphne çok kırıcı gerçekten sırf kuzenin fotosunu düşünmüş yani ne önemli hem mak.servisten başka yere verirseniz garanti kapsamından çıkar sakın yaptırma
bu kuaförlerde hep sorun yaşanıyor heralde benimde kına gecesinde kuzenlerim kuaförle tartıştılar,istedikleri gibi yapmamış adam birbirlerine laf çarpıtıp durdular kuaför bana sen misin gelin onlar mı anlamadım dedi.dedim biraz daha alttan alsanız olmuyo mu sonuçta müşteriniz onlar sizin,inanınki bizim yaptığımız bir sorun değil onların getirdikleri fotoğraftaki saçların aynısını yapamayacağımı söyledim sadece hayal kırıklığına uğramasınlar diye sadece benzetebilirm dedi.onlarda illa direttiler siz nasıl kuaförsünüz de yapamıyosunuzda falan filann..hatta bir kuzen normalde göz makyajı yaptırrken dayanamaz akarmış hep gözleri ona rağmen gitti takma kirpik aldırttı onları kız takaerken yaptığı bütün makyaj aktı sonra ağladı sildirtti makyajını.çok gergindim kuaförde biran evvel bitsede gitsek demiştim.pişman olmuştum oraya gittiğime ama allahtan benm saçım başım güzel olmuştu adam benle çok özenerek ilgilendi ben memnun kaldım allahtan..nikah içinde sadece sorun yaşamayan kuzenim yanımda oldu onlar bşaka kuaföre gittiler.
ayy ben asıl size başıma gelen en kötü şeyi anlatmadım nişan günü zaten tek başımayım bi de ağladım kuaförde az daha nişan olmayacaktı düşünsenize son saatler davetiye dağıtmışsın o kadar gelin damat yok
davetiye de irtibat telefonu olarak eşimin teli yazıyodu kartı herkese bildirmek için face de paylaştık benim çok sevdiğim bi ablam var eski işyerimden onun düğününde görümcesinin kocasıyla tanıştık ayak üstü bütün akrabalarla tanıştık hani o sadece kaç sene önce hemde
nişan günü sen irtibat telefonunu ara yani eşimi (o ablayı etiketlediğim için onun arkadaşları görüyo) sözde düğün salonuna not bırakıyo salak sen kimsin merhabam bile yok seninle adını soyadını söylüyo mutluluk dilekleri filan eşim kimsin diye soruyo çünkü 6 sene çıkmışız sülalemi tanıyo böyle bi isim yok hafızasında bu mal da o beni tanır diyo
eşim beni aradı kuafördeyim .....kim diye sordu ben şok bu neye güvenerek böyle arıyo falan filan bana mantıklı bi açıklama yap nişan filan olmayacak dedi tabi durumu anlattım o ablaya da söyledik o konuştu onunla konu hemen kapandı allahtan ama inanın o an ölmek istedim yani dengesizin biri tanımıyorum ama hayatıma mal olacak kuafördekiler de diyo gelin duygulandı ağlama şimdiden düğünde napıcaksın filan anlatamadım da nasıl anlatayım neler düşünürler
insan gibi açıkla kendini dimi niye şüphe yaratıyosunki karşındakine çok düşüncesizce davranıyo bazı insanlar ya..ayy ben asıl size başıma gelen en kötü şeyi anlatmadım nişan günü zaten tek başımayım bi de ağladım kuaförde az daha nişan olmayacaktı düşünsenize son saatler davetiye dağıtmışsın o kadar gelin damat yok
davetiye de irtibat telefonu olarak eşimin teli yazıyodu kartı herkese bildirmek için face de paylaştık benim çok sevdiğim bi ablam var eski işyerimden onun düğününde görümcesinin kocasıyla tanıştık ayak üstü bütün akrabalarla tanıştık hani o sadece kaç sene önce hemde
nişan günü sen irtibat telefonunu ara yani eşimi (o ablayı etiketlediğim için onun arkadaşları görüyo) sözde düğün salonuna not bırakıyo salak sen kimsin merhabam bile yok seninle adını soyadını söylüyo mutluluk dilekleri filan eşim kimsin diye soruyo çünkü 6 sene çıkmışız sülalemi tanıyo böyle bi isim yok hafızasında bu mal da o beni tanır diyo
eşim beni aradı kuafördeyim .....kim diye sordu ben şok bu neye güvenerek böyle arıyo falan filan bana mantıklı bi açıklama yap nişan filan olmayacak dedi tabi durumu anlattım o ablaya da söyledik o konuştu onunla konu hemen kapandı allahtan ama inanın o an ölmek istedim yani dengesizin biri tanımıyorum ama hayatıma mal olacak kuafördekiler de diyo gelin duygulandı ağlama şimdiden düğünde napıcaksın filan anlatamadım da nasıl anlatayım neler düşünürler
Bende çok problemsiz bir gelindim. Gelinlikçim bile dedi hayatımda ilk kez senin gibi problemsiz biri ile çalışıyorum diye. Kuafördede hiç problem çıkarmadım. Yanımdakiler baya kaprislilerdi ama
insan gibi açıkla kendini dimi niye şüphe yaratıyosunki karşındakine çok düşüncesizce davranıyo bazı insanlar ya..
evet bende öyleydim hiç kapris yapmadım kimseye diyorum ya kuaför bile şaşırmıştı bana sen nasıl bi gelinsin diye dedim ben bildiğiniz gelinlerden değilimben normalde de öyleyimdir ya kimseye problem çıkarmam kapris yapmam sadece inatımdır kızdığım zaman çok inat ederim kendime bile olsa zararı inadımdan asla vazgeçmem vazgeçemiyorum elimde değil
insan gibi açıkla kendini dimi niye şüphe yaratıyosunki karşındakine çok düşüncesizce davranıyo bazı insanlar ya..
evet bende öyleydim hiç kapris yapmadım kimseye diyorum ya kuaför bile şaşırmıştı bana sen nasıl bi gelinsin diye dedim ben bildiğiniz gelinlerden değilimben normalde de öyleyimdir ya kimseye problem çıkarmam kapris yapmam sadece inatımdır kızdığım zaman çok inat ederim kendime bile olsa zararı inadımdan asla vazgeçmem vazgeçemiyorum elimde değil
simila geçmiş olsun canım, nasıl oldun?
insan gibi davranmasını bırakın ondan mutluluk msjı bekleyen yok tanımam etmem ne gerek var dıdısının dıdısı köprüden geçerken değmiş işte
http://www.kadinlarkulubu.com/intan.../602600-theraflu-forte-tablet-toplaniyor.html
bu haber doğru mu acaba çok kullanılan bilindik bi ilaç
hatta şu an masamın üzerinde olduğunu farkettim
Ben ne saçımı nede makyajımı beğendim.Kuaförün eşi sorup duruyordu gelinlik nasıl,duvak nasıl,nerden aldın diye.İkiside şaşırdı bana,ilk defa sening gibi bir gelin görüyoruz,hiç heyecan yok,nasıl olur diye...
Bilmiyorum,hiç beğenmediğimden midir nedir,hatırlamak istemiyorum bile...
Tatlim eh iste fena diilim.saol sordugun icin..
Daphne kizkardesler icin ilk defa bole bisey duydum..annemlerin simdi aralari ii diil ama zamanla hersey degisiyor..
Simdi oyle yada boyle bir sekilde kardesin olmasi ozellikle o gunlerde okadar onemliki..ben kuafore tek basima gittim.kuzenim gelecekti o gelene kadar zaten yariya gelmisti.ki ben onun dugununun her aninda yanindaydim kinasinda sozunde...neyse artik kizginligim gecti.benim canim arkadaslarim geldi yanimada yalniigim gitti.ayni sekilde kinadada arkadaslarim ozellikle geldiler normalde hepsi uzakta sadece dugune geleceklerdi...bazen el kendi akrabandan daha yakin oluyor..kuafore gec gelen kuzenim kinama bile gelmedi izin alamamis ablasi geldi.benim 2 kuzenim daha var..onlarla kusuZ.kus olmamiza ragm3n dugun oncesi esimle taa manisaya gittik evlerine davetiye verdik.yine gelmediler.o kuzenlerimin annesi yani teyz3m geldi.onu gormedim bil3 dugunun yarisinda gitmis..annem kendini sikmis sikmis dugunun sonunda bayildi kadin...ve benim esimin ailesinden cok az gelen oldu.dugunde hep konu komsu es dost vardi.ona ragmen yinede kalabalikti..boyle kardes olmadimi kuzenden medet umuyosun...ama allah yukarda o kadar iyiligimiz dokundu onlara...1 gr hakkim varsa helal etmiyorum..ay yine sinir oldm.annem lafi acilinca aglar hep naptim ben onlara die..yine umrede onlar icin tavaf yapmis.allah gorsun ne diyim daha
ayy chitlenbik benim kuzenimde saçını beğenmedi bozdurdu yeniden yaptırdı filan oysaki çok güzeldi güzel diyorum neresini beğenmedin güzel ama benim istediğim model böyle değil diyo
benim zaten her zaman gittiğim yer makyajımın rengine bile karışmadım sadece doğal olsun istedim renkli far sevmiyorum pek kadın yaptı bitirdi en son aynaya baktım çok da güzel olmuştum beğendim saçım için 2 gün provaya gittik aklımda bi model yoktu resim filan götürmedim orda da bi dergiye filan bakmadım kabaca tarif ettim çok sıkı toplanmış olmasın dedim sadece 1 kere yaptı tamam fotosunu çektik düğün günü aynısı oldu
Koç burcuyum canım ama yükelenim yengeç sanrım yükselenden çok etkileniyorumBende öyleyimdir. Problemsizimdir. Çok damarıma basılmadıkça sakinimdir. Ne burcusun sen?
http://www.kadinlarkulubu.com/intan.../602600-theraflu-forte-tablet-toplaniyor.html
bu haber doğru mu acaba çok kullanılan bilindik bi ilaç
hatta şu an masamın üzerinde olduğunu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?