Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingu yaa batuşumuz çok tatlı keşke yakın olsak da gelsek onu görmeye sık sık

ben yemeğimi yesem iyi olacak soğudu mu bşye benzemeyecek bu sefer ama acıkmadım hala

yemeğimi yedim çayım tatlımı aldım işime başladım hala muhabbet yok

Pingu vallahi benim bu istanbulda canımı çok sıkıyorlar. Eşimde hala arada manisayı sayıklıyor. Bu gidişle ben geleceğim yanına oğluşunu sevmeye. Hemde sürekli. Kız kardeşlerim çok kırıyor beni kızlar. Ben onları hiç kıramıyorum ama onlar o kadar basit konularda bile öyle kelimeler kullanıyorlar ki şaşırıp kalıyorum. Şimdi yine kızkardeşimle hafiften atıştık, tabi mesajla. Konuşarak olsaydı daha çirkenleşebilirdi. Sinirimi bozuldu. Size daha öncede bahsetmişmiydim hatırlamıyorum düğünümde yaptıklarını. Eşimde sana abla olarak hiç saygı duymuyorlar diyor. Sanırım haklı. Özellikle küçük kızkardeşim küçük dediğime bakmayın aramızda 3.5 yaş var. Eşim kızkardeşiyle telefonda konuşurken hayranlıkla onu seyrediyorum. Bizim niye böyle bir ilişkimiz yok diye. Onlarında tartışmaları oluyor ama genelde iyi araları. Her şeylerini paylaşabiliyorlar. Mesela geçenlerde kartepe ye gittiler. O zaman kursum vardı hafta sonu ama insan nezaketende sormaz mı abla biz gidiyoruz sende gelir misin diye. Erkek kardeşimide alıp gittiler. O kadar kırıldım ki anlatamam. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım ben onlara karşı. Hiç konuşmayayım diyorum ama annemle babam üzülür. Onları kıramıyorum.

Son düzenleme:

Canım kardeşler arasında olur öyle şeyler ama keşke daha dikkatli olsalar tabi üzmeseler seni.düğününde ne yaptıklarını bilmiyorum umarım çok üzücü bişey değildir.ben hep keşke bi kız kardeşim olsaydı derim konuşup dertleşeceğim

daphnecim kıyamam sana kızkardeşin bi de evli ama olgunlaşamamış belli karşına al ablası olarak konuş anlat canım dök içindekileri belki etki eder biraz da olsa

daphnecim kıyamam sana kızkardeşin bi de evli ama olgunlaşamamış belli karşına al ablası olarak konuş anlat canım dök içindekileri belki etki eder biraz da olsa

Anlamaz evli olan çok inatçı ama bekar olan daha problemli malesef.

Düğünümde ne değil neler yaptılar desem daha doğru olur. Şu kadarını söyleyeyim. Kuaförde hüngür hüngür ağladım. Manisadaki düğünümde yanıma gelmediler, oynamaya bile kalkmadılar eşimle yanlarına kadar gittim. Ortanca kızkardeşim dayanamayıp kalktı ama küçüğü geri çevirdi konuşmadı bile daha sonra müziği dayanamayıp kendi kalktı ama tabi mesafeli. Kuaförde yanımda bir tek eşimin ailesi vardı. Baktım gelinlerin yanlarında hep kızkardeşleri oturup yarım saat bir güzel ağladım. Hemde inanamayacaksınız kayınvalidemin omzunda Tüm bunların sebebinide söylemeye utanıyorum malesef. Yani sonuç olarak niye bu kadar üzüyorlar beni sebebini anlamış değilim.

Evli kızkardeşimin eşiyle sorunları varmış. Burada bir kaç sayfaya yazmış. Neden benimle paylaşmıyor. Biz aynı anne babadanız. Sinirlerimi bozdular işte.

Düğünde neden böyle davrandılar ki sana?

burda paylaşıyor ve sen okuyabiliyorsun bilmiyor mu bunu???

peki küçük kardeşin ne yaptı sakınası yoksa yazabilir misin merak ettim

canım bi de kv.nin omuzunda mı ağladın demek ki nasıl kırıldın

Daphne'cim çok üzüldüm senin adına.Abla olmak malesef çok dertli bir durum.Hep sen büyüksün alttan al diye diye küçükler tepelerine çıkar... Benimde kız kardeşim var,aramızda 8 yaş var.Oda çatlaktır,cazgırdır ama benden de her ne kadar konuşmalarına dikkat etmese de çekinir.
Ayrıntısını bilmiyorum ama yaşadıkların çok üzücü gerçekten.Allah akıl fikir versin,sana da sabır...

valla kızlar ailevi sorunları ben yazsam halinize şükredersiniz yazmıyorum çünkü cidden utanıyorum

ama allah büyük ya sabır diyorum

burda paylaşıyor ve sen okuyabiliyorsun bilmiyor mu bunu???

peki küçük kardeşin ne yaptı sakınası yoksa yazabilir misin merak ettim

Sonuçta arkadaş listemde ekli okuyabileceğimi bilir herhalde. Burada tüm gün takıldığımı biliyor. Her sorduğumdada çok mutlu olduğunu söylüyor. Şimdi onada canım sıkıldı

Canım kuzenimin sözü vardı. Benim fotoğraf makinasının ekranını bir yere vurmuş kardeşim ama olayı hatırlamıyor. Ekranıda dokunmatik. Neyse bu arada eşim bu ay 1.000 tl açık verdi kasasından. Bende bu ay ona destek olacağım maddi olarak. İster istemez sıkıştı paraya. Bende bir daha ki ay yaptırmayı planlıyordum. Neyse makinanın bozulduğunu kuzenim duyunca üzülmüş. Babamla olan fotoğraflarım onun içindeydi diye. Kızkardeşimde dün geldi kuzenimin ağladığını makinayı kendi şirketlerindeki servise götüreceğini söyledi. Yine bozuldum çünkü benim için değil kuzenim ağladığı için makinayı benden alıp yaptırmayı planlıyor. Yine bir şey demedim makinayı verdim buna. İçindeki fotoğrafları kurtarmışlar. Makinayı yaptırmaktan vazgeçmiş tabi. Neyse mecidiyeköyde bir yer varmış oraya götürüp makinayı belki daha ucuza yapktırabilirim diye fiyat alacakmış. Bende öyle ayak altı yerlerde yaptırmam dedim. Sen akşam getir servise veririm daha sonra dedim. Demez olaydım. Sonu keskin kelimelerle biten cümleler yazmış. Daha da bir şey demedim.

ben de düğünde eltimlere filan çok alınmıştım hatta özellikle nişanda piç gibi kalmıştım kuaförde hatta anlatayım
benim kuaförümü siyahdeniz çok iyi bilir çok kalabalık oluyo 1 günde 10-11 gelin çıkardıklarını bilirim bi de yanında akrabaları ayrıca dışardan gelen müşteriler çok sıra oluyo randevulu çalışıyolardı h.içi normal müşterilere bile sonra randevu kalktı tabi benim nişanbaşı olduğundan randevum vardı gittim eltilerim ve kuzenlerim de oraya gelmek istiyolardı ama kuzenlermin evi de uzak yetişemezler bi de sıra beklerlerse onlar için problem olur gerilirler diye uyardım baştan nazikçe çünkü eltimler kesin gelecek bi de onlar olursa zor yani neyse anlayışla karşıladı kuzenlerim benim tarafımdan kimse gelmedi tek başıma gittim eltilerimin çocuğu var diye benden biraz sonra geleceklerdi onları bildirdim oraya ama ne gelen var ne giden ne arayan soran tek başıma giyindim hazırlandım kuaförün temizlik personeli yardımcı oldu herkes soruyo kimse yok mu yok diyorum dedikçe geriliyorum sonra tabi herkese söyledim şikayetlerimi esirgemem lafımı kimseden ve pişman oldular gelmediklerine çünkü mahalle arsında bi yere gitmişler hep birlikte yetişmemiş geç kaldılar ve güzel olmamıştı hiçbşyleri düğünde yine eltimin biri gelmedi ama kuzenlerim diğer eltim ve eşimin yeğenleri geldi bu sefer çok kalabalıktık

daphne çok kırıcı gerçekten sırf kuzenin fotosunu düşünmüş yani ne önemli hem mak.servisten başka yere verirseniz garanti kapsamından çıkar sakın yaptırma

canım bi de kv.nin omuzunda mı ağladın demek ki nasıl kırıldın

Düşün artık.

Yok canım ya benim hep tepeme çıktılar. Biraz fazla kırılganım her şey bu yüzden zaten.

özel mi :44:albüm açsan

Ben size anlattım diye hatırlıyorum ama demek ki kimseye anlatmamışım

valla kızlar ailevi sorunları ben yazsam halinize şükredersiniz yazmıyorum çünkü cidden utanıyorum

ama allah büyük ya sabır diyorum

Bende sabır çeke çeke bu günlere kadar geldim ama bunaldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…