- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.701
pingu yaa batuşumuz çok tatlı keşke yakın olsak da gelsek onu görmeye sık sık
Pingu vallahi benim bu istanbulda canımı çok sıkıyorlar. Eşimde hala arada manisayı sayıklıyor. Bu gidişle ben geleceğim yanına oğluşunu sevmeye. Hemde sürekli. Kız kardeşlerim çok kırıyor beni kızlar. Ben onları hiç kıramıyorum ama onlar o kadar basit konularda bile öyle kelimeler kullanıyorlar ki şaşırıp kalıyorum. Şimdi yine kızkardeşimle hafiften atıştık, tabi mesajla. Konuşarak olsaydı daha çirkenleşebilirdi. Sinirimi bozuldu. Size daha öncede bahsetmişmiydim hatırlamıyorum düğünümde yaptıklarını. Eşimde sana abla olarak hiç saygı duymuyorlar diyor. Sanırım haklı. Özellikle küçük kızkardeşim küçük dediğime bakmayın aramızda 3.5 yaş var. Eşim kızkardeşiyle telefonda konuşurken hayranlıkla onu seyrediyorum. Bizim niye böyle bir ilişkimiz yok diye. Onlarında tartışmaları oluyor ama genelde iyi araları. Her şeylerini paylaşabiliyorlar. Mesela geçenlerde kartepe ye gittiler. O zaman kursum vardı hafta sonu ama insan nezaketende sormaz mı abla biz gidiyoruz sende gelir misin diye. Erkek kardeşimide alıp gittiler. O kadar kırıldım ki anlatamam.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım ben onlara karşı. Hiç konuşmayayım diyorum ama annemle babam üzülür. Onları kıramıyorum.
daphnecim kıyamam sana kızkardeşin bi de evli ama olgunlaşamamış belli karşına al ablası olarak konuş anlat canım dök içindekileri belki etki eder biraz da olsa
Canım kardeşler arasında olur öyle şeyler ama keşke daha dikkatli olsalar tabi üzmeseler seni.düğününde ne yaptıklarını bilmiyorum umarım çok üzücü bişey değildir.ben hep keşke bi kız kardeşim olsaydı derim konuşup dertleşeceğim
Anlamaz evli olan çok inatçı ama bekar olan daha problemli malesef.
Düğünümde ne değil neler yaptılar desem daha doğru olur. Şu kadarını söyleyeyim. Kuaförde hüngür hüngür ağladım. Manisadaki düğünümde yanıma gelmediler, oynamaya bile kalkmadılar eşimle yanlarına kadar gittim. Ortanca kızkardeşim dayanamayıp kalktı ama küçüğü geri çevirdi konuşmadı bile daha sonra müziği dayanamayıp kendi kalktı ama tabi mesafeli. Kuaförde yanımda bir tek eşimin ailesi vardı. Baktım gelinlerin yanlarında hep kızkardeşleri oturup yarım saat bir güzel ağladım. Hemde inanamayacaksınız kayınvalidemin omzundaTüm bunların sebebinide söylemeye utanıyorum malesef. Yani sonuç olarak niye bu kadar üzüyorlar beni sebebini anlamış değilim.
Evli kızkardeşimin eşiyle sorunları varmış. Burada bir kaç sayfaya yazmış. Neden benimle paylaşmıyor. Biz aynı anne babadanız. Sinirlerimi bozdular işte.
Düğünde neden böyle davrandılar ki sana?
Traji komik bir durum. Özelden yazarım sana.
Traji komik bir durum. Özelden yazarım sana.
burda paylaşıyor ve sen okuyabiliyorsun bilmiyor mu bunu???
peki küçük kardeşin ne yaptı sakınası yoksa yazabilir misin merak ettim
canım bi de kv.nin omuzunda mı ağladın demek ki nasıl kırıldın
Daphne'cim çok üzüldüm senin adına.Abla olmak malesef çok dertli bir durum.Hep sen büyüksün alttan al diye diye küçükler tepelerine çıkar... Benimde kız kardeşim var,aramızda 8 yaş var.Oda çatlaktır,cazgırdır ama benden de her ne kadar konuşmalarına dikkat etmese de çekinir.
Ayrıntısını bilmiyorum ama yaşadıkların çok üzücü gerçekten.Allah akıl fikir versin,sana da sabır...
özel mi :44:albüm açsan
valla kızlar ailevi sorunları ben yazsam halinize şükredersiniz yazmıyorum çünkü cidden utanıyorum
ama allah büyük ya sabır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?