Eylül dostluğumuza burada devam (:

Melis hamilelik donemimdeki buhranlarimi hatirladim. Ben de nelere alinir aglardim simdiyse alinmaya waktim bile yok. Hatta artik esim triplere giriyo. Cok da hos oluyo

Benim eşim hep tripte ohh inşallah kızım bana düşkün olurda o kıyıda köşede kalır diyorum
Ama bende hatırladım senn o buhranları bak adama çektirdin he ohh olsun

Ben çıkıyımda yavaştan evi toparlıyım eşyaları fln

ahh mls bu erkekler hep spor derdinde hamile olursam ben ne yapıcam şimdiden pazarlık yapıyo son aya kadar bşy olmuyomuş tehlikeli bi durum olmadıkça diyo çok bilmiş yaaa dün yine maçtan geldi bi maçta evde yaptık üstelik dün sporda ilk günümdü biraz yorgundum ama dinlemiyo kiiii

O suratsız yapar düşündükçe sinirleniyorum çok uyuz işle ilgili ne problemi olabilirki o huyunuda sinir oluyorum azcık sıkıntıya gelemez sanki dersin vah vah bu adam çok darda
Dün kvalidemde farketti hayırdır bu surat ne derdin var senin diye
Ben yumuşattım ortamı ama bu gidişle fena patlıcam

Yok ya hiçte tuhaf olmuyor
En sinir eden kısmıda beni normalde surat spora gelince güllük gülüstanlık ortalık bende daha çok sinir oluyorum
Bana önceden diyorduki öğrenmiş normal doğuma katkısı var her gdşte doktora soruyor bi prblem yok dimi diye
Bu sfer ah şöyle böyle korktumda yemiyor

hamilelikte oluyor sanırım bu sıkıntılar. boşver melis kızınla keyfine bak

Ohh doğsunda kızım unutcam zaten onu kıskandırcaz aşk yaşıcaz

Hamilelik öncesi tatlım oynaşma şu bu yne idare ediyorsun istemesende hadi nys diyip sende kayıyon
Gör bak hamilelik buhranlarından ne sıkıntılı durum oluyor göbek çıkmış artık, sen daha duygusal bakıosun destek olsun ama o başka uğraşta olunca çıldırıyorsun
Dün akşam masaj yap yerine gel aşkım diye sırnaşsaydım ne uykusu kalırdı ne o telefona bakardı ohh aşkım olurduk

Ben gidiyimde kızlar işlerimi halledeyim

Çok söylendim dimi :26:

Hamilelik buhranları idare edin hanımlar

slm kızlar. geçmişi okuyodum ama son sayfayı okuyunca yorum yapmak istedim. meliscim seni öyle iyi anlıyorumkiii çok haklısın. insan dinlenmek, şefkat görmek sarılıp yatmak istiyo. zaten yaptığın spordan bi halt anlamıyosun göbek çıkınca. erkeğin aklı fikri onda istemeyince afralar tafralar. aynısı bebekten sonrada oluyo aslında ama evimizde kalmadığımız için pek isteyemiyo kocam. h.sonları eve gidiyoruz fırsatı kaçırmıyo hiç.

bu arada meliscim bebekler babalarıyla ayrı bi aşk yaşıyolar akşam babası gelince resmen aşk yaşıyolar ya ona sesler çıkarıyo gözlerini dikip bakıyo bi görseniz akşama kadar özlüyo heralde babasını kuzum. 2 gündür artık ellerini keşfetti onlara bakıp bakıp sesler çıkarıyo :)

Esim artik gelin diye tutturdu her gun bi foto yolluyorum. Burda annem cok yardimci oluyo ama bende ewime donmek istiyorum da cesaret edemiyorum..

adama da yazık ya dön artık oda oğlunun sevsin koklasın hem dönünce eşin yardım eder. sen tek başına da halledersin

speedycim eşler yardım ediyo ama anne gibi olmuyoki yaa. bide bütün gün işteler zaten. sofişcim seninki gazlı bi bebek bizimki gibi. biliyorum eşin özlemiştir yazık ama bence birazcık daha dur 2 ayını tam doldursun gün geçtikçe düzeliyolar ben senden biraz öndeyim ya bak gittikçe düzelmeye başladı oğluşum az daha anneciğinin yanında dur bence biraz daha sabretsin babacık yada giderken annenide götür yanına

Aslinda esime guveniyorum cok yardim eder dogumdan sonra burdayken altini bile degisirdi. Bi de dogmadan once altini degismem diyodu :)
Ama iste gece ewde tek kalmak korkutuyo beni.

siz yaşadığınız için daha iyi bilirsiniz tabiki

Pingum cok gazli ya surekli masaj yapiyorum,hareket ettiriyorum oyle cikiyo biraz. Gece gunduz ikinma halinde. Annemde 2 ay dolsun diyo ins duzelir biraz

evet özellikle kızlarla babaları arasında bir aşk oluyo ki...

geçenlerde biyere okudum. 1 yaşına gelene kadar babaların ilgisi bebekler için çok önemliymiş. ileriki yaşlarda sorunlu bi çocuk olmaması için babalar çok ilgilenmeliymiş. 12 günlükkendi sanırım babasının sesini ayırt edermiş ve gördüklerinde omuzları kabarırmış beni al hadi baba diye beklerlermiş bunu okuduktn sonra dedimki gece uykusuz kalan gece sabah kadar bütün gün akşama kadar uğraşan ben çocuğa bak babaya düşkün ne gıcııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…