- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.681
Melis hamilelik donemimdeki buhranlarimi hatirladim. Ben de nelere alinir aglardim simdiyse alinmaya waktim bile yok. Hatta artik esim triplere giriyo. Cok da hos oluyo
bugün sıkı kahvaltı yaptım sucuklu yumurta filan yaptık burda şimdi öğlen yemeği geldi ama hiç aç değilim şaşırtıcı
Bak sana bir şey söyleyeyim mi muhtemelen benim eşimde benden çok aşerecek. Onlar bahane arıyor işte. Mutlaka çok yorgundur.İşle ilgili bir şey vardır kafasını kurcalayan. Yoksa hangi düzgün erkek hamile karısını üzmek isterki bile isteye.
müge anlıya dayanamıyorum ben ya 5dk izlesem sinirim bozuluyo izlemeyin bence kızlaarr
meliscim seninki doğdu doğacak hala spor peşinde cık cık bizimki daha ortada bişi yokken soruyorum bizim spor bizim aksıcak diye olsun dayanıcaz artık zaten ben kötü hissederim kendimi o ordayken diyo hahaha kopuyorum öyle demesine hakkatten tuhaf mı oluyo o şekilde
hamilelikte oluyor sanırım bu sıkıntılar. boşver melis kızınla keyfine bak
Gerçekten çok ilginçBelki etli bir yemek vardır o zaman iştahın açılır senin
ahh mls bu erkekler hep spor derdinde hamile olursam ben ne yapıcam şimdiden pazarlık yapıyo son aya kadar bşy olmuyomuş tehlikeli bi durum olmadıkça diyo çok bilmiş yaaa dün yine maçtan geldi bi maçta evde yaptık üstelik dün sporda ilk günümdü biraz yorgundum ama dinlemiyo kiiii
barbunya ve haşlanmıştavuklu nohutlu pirinç pilav varmış yanında sütlaç ama görmmedim henüz
Menü güzelmiş. Bende çok açım.
Ohh doğsunda kızım unutcam zaten onu kıskandırcaz aşk yaşıcaz
Esim artik gelin diye tutturdu her gun bi foto yolluyorum. Burda annem cok yardimci oluyo ama bende ewime donmek istiyorum da cesaret edemiyorum..
adama da yazık ya dön artık oda oğlunun sevsin koklasın hem dönünce eşin yardım eder. sen tek başına da halledersin
speedycim eşler yardım ediyo ama anne gibi olmuyoki yaa. bide bütün gün işteler zaten. sofişcim seninki gazlı bi bebek bizimki gibi. biliyorum eşin özlemiştir yazık ama bence birazcık daha dur 2 ayını tam doldursun gün geçtikçe düzeliyolar ben senden biraz öndeyim ya bak gittikçe düzelmeye başladı oğluşum az daha anneciğinin yanında dur bence biraz daha sabretsin babacık yada giderken annenide götür yanına
bu arada meliscim bebekler babalarıyla ayrı bi aşk yaşıyolarakşam babası gelince resmen aşk yaşıyolar ya ona sesler çıkarıyo gözlerini dikip bakıyo bi görseniz akşama kadar özlüyo heralde babasını kuzum. 2 gündür artık ellerini keşfetti onlara bakıp bakıp sesler çıkarıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?