Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende hiç heyecanlı değildim. Senin hiç düğün fotoğrafını görmedim ben eftelya. Eklesene albüme nasıl olmuşsun birde biz yorumlayalım.

Biz hala resimleri almadık desem? :) Albümümüzü aldık ama resimlerle büyütülen bir resmi almadık hala.Albümümüde beğenmedim,kendimide beğenmedim,hiç bişeyi de beğenmedim

Sadece arkadaşımın face de eklediği birkaç resmim var profilimde.O kadar...

siz dua edin halinize benim kuaförüm sarhoştu

kafamda haliyle bir delinin hatıra defterine benzedi hala fotoları gördükçe adama saydırıyorum

Özden çekiyorsun sen kuzum. Fotoğraflarda güzel duruyor saçın bu arada.

Koç burcuyum canım ama yükelenim yengeç sanrım yükselenden çok etkileniyorum

bende çok kullanırım bu ilacı :18:

Zannımca öyle

düğünde eşim inanılmaz heyecanlıydı ben çok rahattım herkes söylüyodu zaten hala da söylerler kaynım diyo bizim gelin sanki 5-10 düğün atlatmış diyorum bu kaçıncı düğünüm tecrübeliyim ama isteme de sözde nişanda hep rahattım ve ne kına da ne düğünde hiç ağlamadım

Eşimle bende çok rahattık. Sanki başkasının düğününe gitmişiz gibi Zaten düğün bir başladı sonuna kadar oynadık. Nasıl geçti anlamadım. Bir iki tane fotoğraafımız var masada. Oda düğünün sonunda eşimin arkadaşları masada bir iki fotoğraf çektirelim dediler. Onun için çekildik. Kurtlarımızı iyi döktük. Bizdede hiç ağlama olmadı. Zaten annemlerden ayrılmadım ki hiç yine onların dizinin dibinde sayılırım

Kuaför konusuna gelince ben 2 düğünümde de karışmadım kuaförlere model filan da söylemedim... Kuaför sizsiniz yapın işte dedim Çok fazla mı rahattım bilmiyorum ama... İlk düğünde yapılan saç ve makyajı çok beğenmedim... 2.cisi daha profesyoneldi herşeyiyle çok çok daha güzel olmuştu... Ben bi de şöyle marjinal bişey yapmıştım düğün günü son anda röfle yaptırdım saçıma... Deli cesareti mi desem ne desem... Çok güzel olmuştu... Şimdi olsa yine aynı şeyi yapabilir miyim kararsızım

Benim de kuzenim can sıkmıştı düğünden önce... Abimler evde bulamayınca davetiyelerini bırakmamış... Sonra da bi daha gitme fırsatları olmamıştı... Ben yine de aradım çok ısrarlı bir şekilde yerini, zamanını her şeyi söyledim... Çok görmek istediğimi de işte bi takım aksilikler olduğunu da güzelce izah ettim 1-2 hafta öncesinden... Sonra düğüne bi kaç gün kala faceten yazmış bana eh işte bize davetiye gelmedi gelmicez biz bilmem ne ilk biraz alındım kendi bilir dedimmm... O güne kadar çok sevip sayardımm ama o laflardan sonra bişeyler koptu içimden... Baktım sonra gelmişler düğüne yabancı gibi de olsa... Şimdi kendi de nişanlandı onu da görücez bakalım ...

uğur böceeği senin face varmıydı kız bende yoksun

Daphne bi de sana bişey sorcam biraz küt diye olcak ama... Demişsin ya özellikle evlendikten sonra daha bi tuhaf oldu kardeşim diye... Acaba senin evliliğe kendi evliliğini mi kıyaslıyo... Veya senin evliliğini kıskanıyo filan mı?? Sorunları vardır belki... Kız kardeşim yok ama kardeş kardeşi hem çok sever hem çok kıskanır...

Canım orasını bilmiyorum inan ama Allah a şükür çok güzel bir evliliğim var. Kardeşime gelecek olursak eşinin ekonomik durumu çok iyi, kira gelirleri ve kendi işleri var. Yakışıklı cokta efendi bir eşi var. Biz çok severiz eşini. Tabi iki duvar arasında olanları Allah bilir ama bu gün yazdıklarını okuduğuma çok üzüldüm. Annemle babamda bizlerin mutluluğunu gördükçe nasıl seviniyorlar anlatamam.

Son düzenleme:
ya şimdi aydasunun facede paylaştığı videoyu izledim çok güldüm ya

ayy aydasu çok alemsin

bak nasıl da buluyo güzel kızlarııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…