- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.741
Bende hiç heyecanlı değildim. Senin hiç düğün fotoğrafını görmedim ben eftelya. Eklesene albüme nasıl olmuşsun birde biz yorumlayalım.
siz dua edin halinize benim kuaförüm sarhoştu
kafamda haliyle bir delinin hatıra defterine benzedi hala fotoları gördükçe adama saydırıyorum
Koç burcuyum canım ama yükelenim yengeç sanrım yükselenden çok etkileniyorum
bende çok kullanırım bu ilacı :18:
düğünde eşim inanılmaz heyecanlıydı ben çok rahattım herkes söylüyodu zaten hala da söylerler kaynım diyo bizim gelin sanki 5-10 düğün atlatmış diyorum bu kaçıncı düğünüm tecrübeliyim ama isteme de sözde nişanda hep rahattım ve ne kına da ne düğünde hiç ağlamadım
Benim de kuzenim can sıkmıştı düğünden önce... Abimler evde bulamayınca davetiyelerini bırakmamış... Sonra da bi daha gitme fırsatları olmamıştı... Ben yine de aradım çok ısrarlı bir şekilde yerini, zamanını her şeyi söyledim... Çok görmek istediğimi de işte bi takım aksilikler olduğunu da güzelce izah ettim 1-2 hafta öncesinden... Sonra düğüne bi kaç gün kala faceten yazmış bana eh işte bize davetiye gelmedi gelmicez biz bilmem ne ilk biraz alındım kendi bilir dedimmm... O güne kadar çok sevip sayardımm ama o laflardan sonra bişeyler koptu içimden... Baktım sonra gelmişler düğüne yabancı gibi de olsa... Şimdi kendi de nişanlandı onu da görücez bakalım...
uğur böceeği senin face varmıydı kız bende yoksun
Daphne bi de sana bişey sorcam biraz küt diye olcak ama... Demişsin ya özellikle evlendikten sonra daha bi tuhaf oldu kardeşim diye... Acaba senin evliliğe kendi evliliğini mi kıyaslıyo... Veya senin evliliğini kıskanıyo filan mı?? Sorunları vardır belki... Kız kardeşim yok ama kardeş kardeşi hem çok sever hem çok kıskanır...
ben de isterim chitlenbikin arkadaşlarından bak güzel olan kızlar işte bu topicin kızlarııııı çok ukalacaaaaaaaVar canım sen söyle özelden ben ekleyeyim...
bak nasıl da buluyo güzel kızlarııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?