Eylül dostluğumuza burada devam (:

Her yerin güzelliği ayrı kızlar ya... Gittiğimiz yerde mutlu olalım da... Evde huzur olmaz öyle bişey olur evden çıkmazsın filan istersen italyada, pariste, maldivlerde yaşa bi anlamı yok ki... Önemli olan bulunulan yerin imkanlarından en iyi şekilde faydalanmak, sevdiklerimizle güzel vakit geçirebilmek...

benim eşim kaşlı biliyosunuz..kaşın bi köyü bazen bizde orda yaşasak hayatımız nasıl olur diye düşünüyoruz valla burdan daha güzel olabilir..tek sıkıntı benim aileme uzak olmam olur..bide onlar köyde yaşadığı için bazı adetleri var bana değişik gelen hala çok sıkı bağlı oldukları biraz onlşar sıkabilir..ama bazen onların hayatına özeniyorum..hiç bi şey yapmıyolar..bende bazen hiç bişey yapmamak istiyorum=)) oda sıkabilir bi müddet sonra ama bilemedim..beyazın psikopatı gibi oldum=))

eşim geçnlerde sordu antalyaya gtsek kabul eder misin diye evet dedim orda arkadaşlarımda var yabancılık çekmem
şirket ordaki şubeye gönderebiliyo orda eleman sıkıntısı oluyo çünkü ve gidersen 1 yıllık kiranı taşınma masrafını filan karşılıyo

Canım uzaktan güzel dediğin gibi de... İşte işin iç yüzü biraz değişik dediğin gibi adetleri filan daha farklı... Uyum sağlamak biraz zor olabilir...

Hayırlısı canım güzel olur... Sadece 1 yıl karşılıyo ama değil mi şirket... Burası Antalya'ya gör biraz daha pahalı bi yer... Antalya daha iyi daha büyük imkanları fazla... ev kiraları fiyatları filan da ucuz... Burda benim en çok sevdiğim şey ısınmaya filan çok para harcanmıyo ...

eşim evdeymiş dışarda yiyelim dedi b.köye gidicez hem yemek yeriz hem de bşyler alırız belki

benimde ağdaya gittiğim kadın antalyaya taşınıcakmış nasıl üzüldüm anlatamam şimdi kime gidicem bilmiyorum onun da kocası işinden ayrılmıştı ablası antalyada oturuyomuş gelin buraya biz iş buluruz ona demiş şimdi ailecek taşınacaklarmışş

Biz bu akşam anneme gidiyoruz balık yemeye..kızlar anneler ne kadar fedakar yaaa..ben bazen anne olmaya bu yüzden korkuyorum acaba kendi annem gibi olabilirmiyim diye..gezmeye gitmiş 5te aradım gelce diye bide balık istiyoruz dedim hiç yorulmuyo tamam dedi hemen..şimdi onlarla uğraşcak bide..çok vicdan yaptım şu anda..

Bunlari aldim nasillar ? Agac cerezlik ve kurabiye standim.uyumlu yapmaya calistm

Eklentiler

• $20130306_175907.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 20
herkese selam güzeller,ben doktordan geldim ve sadece sağlıklı olduğunu öğrendim.ve iri kıyım bir oğluşum olduğunu söyledi yine aynı gıcık doktorduve yine çok sinirliydi başka bişi soramadım.HAYIRLISI BAKALIM BU ARADA özden canım hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin gebelik hakkında sorular alabilirim kızlar başta okudum ama galiba bebek tüm vitaminlerimi alıyor hatırlamıyorum
birde birinin bebeğinde gaz vardı sanırım doktor tavsiyeli bir yağ ismi var kime verdiysem rahatlattı adını söyleyebilirim.

özdnm merak etme canım Allah dualarımızı kabul edecek inşallah ve pınar hepimizden de sağlıklı gelicek yanınıza..
Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin..

kızlar ben 3 gündür bütün yemeklerden tiksiniyorum yemek yapamıyorum yaparsamda yiyemiyorum kendime
gelemedim yaa..hasta oluyorum sanırımm

Doktor beklemenin manasi yok demis tum degerleri normal cikmis ameliyata hazir demis istedigim tek sey dua kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…