Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar biz bebişimle yeni uyandık.

dün tüm gün arkadaşımdaydım prensesler gibi baktı baktı ama malum evimde birşey yiyip içemiyorum.

gece eve gelince geçmişi okuyayım dedim saat 1 di galiba bitirdiğimde ama telden girdiğim için yazamadım.

özdn kuzum rabbim pınarın yardımcısı olsun en güzel şekilde geçsin ameliyetı inş dua ediyorum bi kaç şeyde okuyacağım şimdi.

siyahdeniz çok geçmiş olsun.eltin akıllanmıştır artık inş.

hanzadeeee bence de gelin burayaaaa...

ay diğer yazacaklarımı hep unuttum

ben pınarımıza okuyacaklarımı okuyup geliyoruum

Çitlenbik nerde çalıştığını öğren ben gideyim bundan sonra senin ağdacıya

Miraclecım minik paşan mı uyutmadı seni yoksa geçmişimi okuyosun

kuzum paşada bi sıkıntı yok şükür ben geçmişi okumaktan uyuyamadım ama yazdıklarını görmemişim.son sayfaya gelemeden uyudum çünkü.

özdncim senden güzel haberler bekliyoruz aklımdan neler geçiyo bilsen beklemek o kadar zor ki dua ediyorum pınar için

Ben dun pazardan tam 8 adet minder kilifi aldim..yavas yavas ceviriyorym evi :) yalniz birsey atlamisim..bukadar minder icini nerden bulcam ki ben

Ben dun pazardan tam 8 adet minder kilifi aldim..yavas yavas ceviriyorym evi :) yalniz birsey atlamisim..bukadar minder icini nerden bulcam ki ben

Kemeraltında çok var canım bulunduğun yerde de vardır mutlaka yorgan çarşafçı onlarda satılır güle güle kullan buarada yastıklarını çok ciciymiş hepsi..

Son düzenleme:
smilla çok güzelmiş slikon al içine canım
koltuk örtüsü satılan dükkanlarda bazı perdecilerde nevresimcilerde bulabilirsin yatak örtüsü diktikleri içn yastıklara kullanıyolar çünkü

Son düzenleme:
evet english home da güzel şeyler oluyo beyaz beyaz insanın içini ferahlatıyo

internette baktım indirime girenler var baya
off bu sefer gidincede elimde bir liste olmadan herşeye saldırasım geliyor
sepetler süsler birde bebek nevresim takımı almak istiyorum

Melis english home da cupcake li nevresim takimi vardi tek kisilik.baya oldu ama ben goreli

yastık kılıfların çok güzel olmuş tatlım güle güle kullan
şimdi baktım göremedim dediğini, bebek nevresimindede boyutları sanki olmucak gibi
bebek body si var cup cake li hoşuma gitti bulabilirim inşallah
birde indirim var çift kişilik battaniyeler uygun gibi geldi bana

Smilla boncuk elyaf al canim... Normal elyaf ve diger silikon filan topaklanabiliyor...bu Topaklanma filan yapmiyor... Dosemelikcilerde kumascilarda yorgancilarda olabilr...

ay sinirden çıldırcam şu an

bgn itbryle biliyorsnz diğer taraftayım (diğer evimde diim artık)

şimdi gelmiş adamın biri sanırım fatura kesmek için ısrarla zile basıyor
perdenin arkasından baktım kapıyı açmadım gider nasılsa diye
bunu yapmamın sebebide apartman değilki birileri olsun birşey olsa sesimi duysun
üstüm başımda müsait değil aşağı kapıyı açsam Allah korusun tırsıyorum insanlara güven olmaz
nys bekledim bir insan 10 dk zile basılı tutar mı ya kapıyı tekmeler mi ?
çıldırıcaktım bas git adam evde değilim belki eşimi aradım o bile telefondan duydu sesleri
inanılmaz sinirlendi geliyordu apar topar, kimin kapısını kırıyor diye

nyseki daha yeni yan eve geçti resmen hem sinirden hem korkudan karnım kasıldı ya

Son düzenleme:
!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!! Müzik dünyasından bir acı haber daha!!! Bu sabah da Nihat Doğan evinde canlı bulundu!

bu twit beni önce meraklandırdı sonra güldürdü

Sizin bu dier ev neresi pek anlamadimda adam manyak heralde .. iyi yapmissin acmamissin.sakin ol cnm sinirlenme

Smilla boncuk elyaf al canim... Normal elyaf ve diger silikon filan topaklanabiliyor...bu Topaklanma filan yapmiyor... Dosemelikcilerde kumascilarda yorgancilarda olabilr...

Walla biliyosunuZ siZ bu isleri..

lcw dan cok cici kase kapsonlu bi kaban aldim.bebek icin.hemde 30 tl.bu lcw yi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…