- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.821
Çitlenbik nerde çalıştığını öğren ben gideyim bundan sonra senin ağdacıya
Miraclecım minik paşan mı uyutmadı seni yoksa geçmişimi okuyosun
günaydın kızlar biz bebişimle yeni uyandık.
dün tüm gün arkadaşımdaydım prensesler gibi baktı baktı ama malum evimde birşey yiyip içemiyorum.
gece eve gelince geçmişi okuyayım dedim saat 1 di galiba bitirdiğimde ama telden girdiğim için yazamadım.
özdn kuzum rabbim pınarın yardımcısı olsun en güzel şekilde geçsin ameliyetı inş dua ediyorum bi kaç şeyde okuyacağım şimdi.
siyahdeniz çok geçmiş olsun.eltin akıllanmıştır artık inş.
hanzadeeee bence de gelin burayaaaa...
Akıllandı canım şimdi kuzu gibi
Ben dun pazardan tam 8 adet minder kilifi aldim..yavas yavas ceviriyorym evi :) yalniz birsey atlamisim..bukadar minder icini nerden bulcam ki ben
Dolabimin uzerinde sus die duran yastiklarimi bozsam annemde beni bozarmi acaba :)
evet english home da güzel şeyler oluyo beyaz beyaz insanın içini ferahlatıyo
Melis english home da cupcake li nevresim takimi vardi tek kisilik.baya oldu ama ben goreli
ay sinirden çıldırcam şu an
bgn itbryle biliyorsnz diğer taraftayım (diğer evimde diim artık)
şimdi gelmiş adamın biri sanırım fatura kesmek için ısrarla zile basıyor
perdenin arkasından baktım kapıyı açmadım gider nasılsa diye
bunu yapmamın sebebide apartman değilki birileri olsun birşey olsa sesimi duysun
üstüm başımda müsait değil aşağı kapıyı açsam Allah korusun tırsıyorum insanlara güven olmaz
nys bekledim bir insan 10 dk zile basılı tutar mı ya kapıyı tekmeler mi ?
çıldırıcaktım bas git adam evde değilim belki eşimi aradım o bile telefondan duydu sesleri
inanılmaz sinirlendi geliyordu apar topar, kimin kapısını kırıyor diye
nyseki daha yeni yan eve geçti resmen hem sinirden hem korkudan karnım kasıldı ya
Smilla boncuk elyaf al canim... Normal elyaf ve diger silikon filan topaklanabiliyor...bu Topaklanma filan yapmiyor... Dosemelikcilerde kumascilarda yorgancilarda olabilr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?