Eylül dostluğumuza burada devam (:

Mrb hanımlar tlfdan giriyorum geçmişi okudum yazacağom bisürü şey var yrn gelirim, aklımda kalanlar;

Özdencim pınara dua edip uyuyacam, inşallah sağlığına kavuşacak ameliyatı çok başarılı geçecek.

Hanzadeee gerçekten ant.ya taşınırmısınız? Ne kadar güzel olur ve emin ol burda yaşamaya başladıktan sonra neden daha önce gelmemişiz diyrceksin birde uykunu alacaksın :)) gece o kadar misafirin olmayacak :))

zahter ve miracle merhabaaa

Landflowes merhaba iyi geceler canim....

Merhaba canım iyi geceler, bugün giremedim merak ettim sizleri.. Bugün kursum vardı benim sabahta kalkıp kursa gitmeden buzdolabımı temizledim, tümden boşaltıp bütün rafları falan yıkadım örtülerini de serdim tertemiz oldu..

Çitlenbik nerde çalıştığını öğren ben gideyim bundan sonra senin ağdacıya

Miraclecım minik paşan mı uyutmadı seni yoksa geçmişimi okuyosun

Hortladim ben şaka bir yana bugün hoca telefonları tamamen unutun dedi hiç elime alamadım akşamda kumaş pazarı buldum bayağı alışveriş yaptım etek filan dikmek için geçmişi okumadım evimi çok özledim

günydın kimse yok henüz

dün epey nişan düğün zamanı çıkan aksiliklerden konuşmuşsunuz.
çok şükür benim böyle sıkıntım olmadı nişanımda yanımda teyzem vardı ve makyajımı yengem yapacağı için bide o vardı bende sonra herkes o kuaföre gitti.
düğünde yengem dükkan açmıştı yine ona gittik kına ve düğün beğenmeme gibi ihtimalim yoktu beğenmezsem de değştirin uleeeen diye bağırırdım
görümcem yanımda olacaktı yine düğünde kuaföre oda geldi..

fotoğraf çekimimi zaten abim yaptı. ne yanımda nede fotoğraf çekilirken etrafımda kimseyi istemedim. bu eşimle bana özel bir gündü sağolsun anlayışta gösterdiler.

amcamın karısı eve gelince biraz bunalttı. tatlı yapmış ye ye diye tutturdu. bende yatak odasına kaçtım kurtuldum

Son düzenleme:
Gunaydinlar...bugun cocukluk arkadasimin bebek mevludu var.bebeginin hediyesini almistm coktan..gitsemmi gitmesemmi bilemedim

günaydın kızlar

özden tüm kalbimizle dua ediyoruz pınar hemencik iyi olacak güzel haberler bekliyoruz senden

smilla tabiki git çocukluktan beri hala arkadaşınsa bu önemli gitmelisin benim çocukluk arkadaşlarım şuan en samimi arkadaşlarımdır

günaydın hatunlar
bütün dualarımız pınar için bgn rabbim yardımcısı olsun şifa bulsun hastalığına inşş..sağlıkla sıhatle geçirsin ömrümü bundan sonra..

Kizlar pinari yarin sabah ameliyata aliyorlar dualarinizi eksik etmeyin nolur

İnşallah güzel haberler alacağız bu gün senden. Rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah...

Gunaydinlar...bugun cocukluk arkadasimin bebek mevludu var.bebeginin hediyesini almistm coktan..gitsemmi gitmesemmi bilemedim

Similla ben olsam giderdim.
Bu arada herkese günaydınlar

O kadar şey yazdım hepsi gitti yazmıyorum ulan

Günaydın hanımlar

Özden pınarın çok ama çok güzel hberlerini alıcaz Allhın izniyle, tüm dualarımız onunla hemencik iyileşicek bile görüceksin

kızlar h.sonu b.köyden 2 kaban aldım dedim ya ikisi de 1 beden bordo olan çok rahat oluyo ama diğeri dar kesim olduğı için 2 beden olsa daha iyi olurdu biraz dar olmuştu yani satıcı kıza ısrarla sordum yok dedi çok beğndiğim için aldım bende ama aklım kaldı iyi mi yaptım diye bizim orda bi mağazada daha önce aynısından görmüştüm gidip orda rica edip değiştirmeye çalışıyım diye plan yaptım dün b. köye gidince yine ordan alışveriş yaparken eşim bi bak tekrar belk büyüğü vardır dedi yok ya olsa verirlerdi dedim çünkü sezon sonu olduğu için yeni mal gelmiyo biliyorum tesadüfen aynısının 2 bedenini gördük satıcı kıza sinir oldum söyledim ordakilere de aldım sonra evdekini götürüp iade edicem içim rahatladı ya ama kıza uyuz oldum ilgilenmediği için

Off uğraşmamak için neler yapıyor deli oluyorum şu satıcılara, hatta mümkünse yanına bile gelmesler daha iyi

Bu arada English Home a gitmek istiyorum
Bebişimin odasına daha bir iğne almadım

Off uğraşmamak için neler yapıyor deli oluyorum şu satıcılara, hatta mümkünse yanına bile gelmesler daha iyi

Bu arada English Home a gitmek istiyorum
Bebişimin odasına daha bir iğne almadım

evet english home da güzel şeyler oluyo beyaz beyaz insanın içini ferahlatıyo

Günaydın kızlar oku oku 1 saatte anca bitti maşallah
2 gündür çok hastayadım elimi bişeye sürmeden yattım hatta yattığım yerden telefondan girip yazdıklarınızı okudum, dünde kursum vardı yine çok güzel mamalar yaptık sonra kv ye gittik sonra toplaşıp eşimin abisine gittik eve gel duş al yat derken saat 2 oldu ama sabah 7 de cin gibi kalktım uyuyamadım
dünkü konuştuğpunuz mevzular tam alanımmış yazmadan geçemicem nişanda hanzadeyle ortak gittiğimiz kuaförümüzdeydim yanıma sadece en yakın arkadaşımı çağırdım, ablamların çok küçük çocukları var rahat edemezler diye gelmediler. Nişan sabahı eşim aradı eltimde benimle aynı kuaföre gelmek istiyormuş ok dedim. Neyse biz ordayken geldi ne selam ne sabah uzaktan bi gülümsedi gitti hiç konuşmuyor benle, deli gibi ben soruyorum saçını nasıl yaptırcan makyajını nasıl istiyorsun falan diye, oda bilmiyorum diye geçiştiriyor Allahım ne manyakmışım. Hatta makyajlarımız yapılırken yanyana idik durup durup bana bakıyor denizinki gibi olsun benimde yok denizinki daha güzel oldu falan diye 3 kere sildirdi makyajınısigara içmeye kalktığı sırada kız geldi valla hatrın olmasa kovcam artık bu ne ya falan diye sinirlendi. Arkadaşım soruyor niye konuşmuyosunuz küsmüsünüz diyeşaka gibi. Hatta en son elbisemi giydim saçımın son şekli verilecek yanıma geldi elbisen çokta açık değilmiş evde herkes çooook açık nasıl insan içine çıkacak diyorlardı dediherkez şokkkkk adamların yanında diyor bide manyak ya. Ben gelinim özel günlerde açarım ben dedim şakaya vurdum ama dövcem nerdeyse. Herkes kuaförde iltifat ediyor çok güzel oldun falan buda uzun uzun süzdü ben aşağıya iniyorum dedi gitti bizde arkadaşımla nasıl gülüyoruz haline. Nişanlım içeri girdi eltim hemen geldi boynum a sarıldı canımmmm çok güzel oldun Allah naarlardan saklasın diyor ama ben şok geçiriyorum resmen tirbünlere oynuyor nişanlıma gösteri yaıyor. tabi ben ertesi gün uzun uzun anlattım böle böle yaptı diye. Düğün zamanı kv ye de anlattım çünkü yine benimle kuaföre gelmek istedi. Ben kesinlikle istemiyorum o oraya gitmek istiyorsa gitsin ben başka yer bulurum dedim gelemedi tabiiii
onun dışında başka can sıkıcı bişeyde yaşamadık çok şükür.

Özdencim tüm dualar pınar için. En kısa zamanda çok güzel haberler gelecek içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…