- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.801
Landflowes merhaba iyi geceler canim....
benimde ağdaya gittiğim kadın antalyaya taşınıcakmış nasıl üzüldüm anlatamamşimdi kime gidicem bilmiyorum onun da kocası işinden ayrılmıştı ablası antalyada oturuyomuş gelin buraya biz iş buluruz ona demiş şimdi ailecek taşınacaklarmışş
Gunaydinlar...bugun cocukluk arkadasimin bebek mevludu var.bebeginin hediyesini almistm coktan..gitsemmi gitmesemmi bilemedim
Kizlar pinari yarin sabah ameliyata aliyorlar dualarinizi eksik etmeyin nolur
Gunaydinlar...bugun cocukluk arkadasimin bebek mevludu var.bebeginin hediyesini almistm coktan..gitsemmi gitmesemmi bilemedim
kızlar h.sonu b.köyden 2 kaban aldım dedim ya ikisi de 1 beden bordo olan çok rahat oluyo ama diğeri dar kesim olduğı için 2 beden olsa daha iyi olurdu biraz dar olmuştu yani satıcı kıza ısrarla sordum yok dedi çok beğndiğim için aldım bende ama aklım kaldı iyi mi yaptım diye bizim orda bi mağazada daha önce aynısından görmüştüm gidip orda rica edip değiştirmeye çalışıyım diye plan yaptım dün b. köye gidince yine ordan alışveriş yaparken eşim bi bak tekrar belk büyüğü vardır dedi yok ya olsa verirlerdi dedim çünkü sezon sonu olduğu için yeni mal gelmiyo biliyorum tesadüfen aynısının 2 bedenini gördük satıcı kıza sinir oldum söyledim ordakilere de aldım sonra evdekini götürüp iade edicem içim rahatladı ya ama kıza uyuz oldum ilgilenmediği için
Off uğraşmamak için neler yapıyor deli oluyorum şu satıcılara, hatta mümkünse yanına bile gelmesler daha iyi
Bu arada English Home a gitmek istiyorum
Bebişimin odasına daha bir iğne almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?