- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.841
Sizin bu dier ev neresi pek anlamadimda adam manyak heralde .. iyi yapmissin acmamissin.sakin ol cnm sinirlenme
Walla biliyosunuZ siZ bu isleri..
lcw dan cok cici kase kapsonlu bi kaban aldim.bebek icin.hemde 30 tl.bu lcw yi seviyorum
ben yne 1 haftalığına kvalidemin evine geldim
kaynımla kvalidem erzincana gittiler kpeder evde tek kaldı
yok gelme boşver dediler ama şimdi adamıda tek başına bırakmakta istemedim akşam koyucağım bi çay sadece
habire gidip geliyoruz ya artık diğer ev diyorum ben
Iyi yapmissin tatlim 1 haftada cokmus ama :)
az önce bi tlfn geldi sağlıkla ilgili hem check up ve kaplıcalı tatil filan bi arada kampanya yapılyolarmış düşünmüyorum dedim konuşmaya çalışıyo hala müsait değilim dedim ne zaman olursunuz ariim diyo aramayın çünkü düşünmüyorum dedim hala ısrar ediyo salak adam sağlığınız neden önemsemiyosunuz çok önemli filan diyo yoo ben sağlığımı gayet önemsiyorum ve dikkat ediyorum dedim niye düşünmüyosunuz o zaman diyo sizin pazarlamaya çalıştığınız paketi düşünmüyorum ben gerekli kontrollerimi yaptırıyorum dedim peki tatile de mi ihtiyacınız yok diyo yok dedim aramayın bi daha dedim kapattım
ne kadar uzattı yahu gerizekalı
Ben dusunmuyorum tesekkurler diyip pat die kapatiyorum ole seyleri..yoksa bole uzatipta uzatiyolar
selamlar herkesler iyidir inşallah bebeler kocaman olmuştur artık
ben albüm yaptım oğlumun bir kaç fotosunu koydum arkadaşım olanlar bakabilir
DUDAĞIMDA uçuk çıktı benim ya
bide akşam kalıcı makyaj yaptırmaya gidiyorum yine en son söz zamanımda yaptırdım.yani 4 yıl önce
DUDAĞIMDA uçuk çıktı benim ya
bide akşam kalıcı makyaj yaptırmaya gidiyorum yine en son söz zamanımda yaptırdım.yani 4 yıl önce
daha önce nerene yaptırmıştın şimdi nerene yaptırıyosun
Ohaaa bunu ben nie bilmiyorum nasil kacirmisim bole bir konuyu
Eyeliner mi yaptirsak acabaaa....dovmecimi yapiyor kiz yoksa
Eyeliner mi yaptirsak acabaaa....dovmecimi yapiyor kiz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?