Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sizin bu dier ev neresi pek anlamadimda adam manyak heralde .. iyi yapmissin acmamissin.sakin ol cnm sinirlenme

ben yne 1 haftalığına kvalidemin evine geldim
kaynımla kvalidem erzincana gittiler kpeder evde tek kaldı
yok gelme boşver dediler ama şimdi adamıda tek başına bırakmakta istemedim akşam koyucağım bi çay sadece
habire gidip geliyoruz ya artık diğer ev diyorum ben

Walla biliyosunuZ siZ bu isleri..

lcw dan cok cici kase kapsonlu bi kaban aldim.bebek icin.hemde 30 tl.bu lcw yi seviyorum

Iyi yapmissin tatlim 1 haftada cokmus ama :)

az önce bi tlfn geldi sağlıkla ilgili hem check up ve kaplıcalı tatil filan bi arada kampanya yapılyolarmış düşünmüyorum dedim konuşmaya çalışıyo hala müsait değilim dedim ne zaman olursunuz ariim diyo aramayın çünkü düşünmüyorum dedim hala ısrar ediyo salak adam sağlığınız neden önemsemiyosunuz çok önemli filan diyo yoo ben sağlığımı gayet önemsiyorum ve dikkat ediyorum dedim niye düşünmüyosunuz o zaman diyo sizin pazarlamaya çalıştığınız paketi düşünmüyorum ben gerekli kontrollerimi yaptırıyorum dedim peki tatile de mi ihtiyacınız yok diyo yok dedim aramayın bi daha dedim kapattım
ne kadar uzattı yahu gerizekalı

Ben dusunmuyorum tesekkurler diyip pat die kapatiyorum ole seyleri..yoksa bole uzatipta uzatiyolar

Ben dusunmuyorum tesekkurler diyip pat die kapatiyorum ole seyleri..yoksa bole uzatipta uzatiyolar

kız suratlarına kapatınca yine arıyolar
dün de bi bayan aradı ne pazarlıyodu bilmiyorum daha cümlenin başında pazarlamacı olduğunu anlayınca düşünmüyorum dedim tamm dedi kapattı hepsi öyle olsa

selamlar herkesler iyidir inşallah bebeler kocaman olmuştur artık
ben albüm yaptım oğlumun bir kaç fotosunu koydum arkadaşım olanlar bakabilir

DUDAĞIMDA uçuk çıktı benim ya
bide akşam kalıcı makyaj yaptırmaya gidiyorum yine en son söz zamanımda yaptırdım. yani 4 yıl önce

Eyeliner mi yaptirsak acabaaa....dovmecimi yapiyor kiz yoksa

göze çok fazla önermem. anlamsız oluyor tek model eee bide Allah korusun cenazeye gidiyorsun yüzünde makaj kimseye kalıcı olduğunu anlatamazsın.

dövmeci değil bunlar daha profesyonel oluyor. makine hemen hemen aynı ama acısı farklı oluyor tabi bide geçici

Eyeliner mi yaptirsak acabaaa....dovmecimi yapiyor kiz yoksa

kaş tamam ama eyelinere karşıyım neden mş??

sürekli makyajlı gezicen tamam da bazen doğal makyaj yapmak istiyo insan şahsen ben öyleyim her zaman eyeliner çekmem ya da bi cenazeye bi yere gidince allah korusun kimse bilmez kalıcı olduğunu makyaj yapmış gelmiş derler ben her şeyi düşünüyorum ayrıntıcıyım ya başak olmak böyle bşy

bi arkadaş yaptırmıştı birlikte denize gittik bana çok abartılı gelmişti o

pınar henüz çıkmamış özdnin sesi kötü ağlamaklı geliyodu keşke aramasaydım kendini üzmese fazla bebişi düşünse ama elde değil biliyorum

Akşam 4-5 gibi çıkarmış ameliyattan sabah öyle yazmıştı bize. Bende ne diyeceğimi bilemediğim için arayamıyorum. Bekliyelim bakalım hayırlısıyla atlatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…