Eylül dostluğumuza burada devam (:

bir daha sorarsa biraz zamanı var bekliyoruz falan diyip salla başından böyle 3. kişi bildi mi stres oluyor spruyor falan daha çok heycan yapılıyor hele bide aileden olunca daha da kötü.
hamilelik düşünenler en güzeli söylememek valla aklınızda olsun

inşallah tıkalı çıkmaz canım daha çabuk sonuca ulaşırsınız. bunlar sizin sınavınızmş neyseki artık herşeyin çözümü daha hızlı çok şükür ki

-------

dün ilk nefes programını izledik. 18 yıl sonra tüp bebek ile çocukları olmuş ve ikiz Allah biliyor ya öyle çok dua ettim ki o mutlulukları tv den bana bile çekti
Rabbim hiç birimize aratmasın inşallah

bende izledim çok duygulandım ya kocası nasıl ağladı bebekleri görünce dimi bende yaşlarımı tutamadım eşime sırtım dönüktü hemen mutfağa gittim görmesin diye

bende izledim çok duygulandım ya kocası nasıl ağladı bebekleri görünce dimi bende yaşlarımı tutamadım eşime sırtım dönüktü hemen mutfağa gittim görmesin diye

evet canım ya bende ağladım kahvaltı yaparken izledik. baba belli içine atan bir adam görünce çok duygulandı. Rabbim anne babaya uzun ömür versin evlat hasretine doysunlar

evet canım ya bende ağladım kahvaltı yaparken izledik. baba belli içine atan bir adam görünce çok duygulandı. Rabbim anne babaya uzun ömür versin evlat hasretine doysunlar

amin canım inş.ama bebişler çok tatlıydı rüya ve rüzgar bir kız bir erkek ne güzel onca yıldan sonra ikisini birden nasip etmiş sağlıkla sıhatle büyüsünler inş.

penguen yorgun anne nasılsın ? nicki değiştir yorgun anne yap sen bence paşamız nasıl düzeldi mi birazcık haftasonu gezmiş teyzesi ile o şapkasını yerim onun facede gördüm resmini

yahuu bugün 1 nisan ve eşime şöle unutamacağı ve yıllarca hatırladıkça güleceğimiz bir şaka yapmak istiyorum ama bulamadım birşey...fikir verin banaa

Saka diyince.benim hic saka yapmak gibi bir.niyetim yok.ama bebis beklemeyenler icin bir fikrim var.esinize hamileyim diyin..hahaha..bide simdi pc den hastane raporu gibi bisey yapin.kalplerine insin.hahahah kotuyummmm

similla süper f,kir gerçekten

bu şakadan snra eşimle çok büyük kavga ederiz diye cesaret edemem..
dün sahilde yürürkn eşimle ilk defa çocuk meselesi açıldı.eşim çocuk istiyorum fln demeye başladı..ben istemiyorum dedim..
nedenlerimi fln sıraladım..tabi sonu tartışmaya gitti..en nefret etiğim bu tip konuşmaların dışarıda yapılması..
vee haklı da çıktım..konuşurken kardeşiyle abisi arkamızdalarmış bizi görmüşler..

Neyse kimsenin aklina karpuz kabugu sokmayalim ozaman.madem saka yaptin ozaman gercegini yapalim die gecenin sonu yatakta bitmesin sonra
Hhahahahahhh

dün eşim bunu bana yaptı. gece yatarken aşkım hamileyim dedi sonra da 1 nisan sanki hissetti benim böyle bişey yapabileceğimi
o yapmasaydı bende yapardım gerçi adam sonrasında hayal kırıklığına uğrrdı

Neyse kimsenin aklina karpuz kabugu sokmayalim ozaman.madem saka yaptin ozaman gercegini yapalim die gecenin sonu yatakta bitmesin sonra
Hhahahahahhh
similla fikirler dehşet kuzumm

geçmişi okurken dukan dan bahsetmişsiniz..bence dukan bizim kültürümüze uygun değil..sonuçta her bölgenin,ülkenin beslenme şekli bambaşka..
dukan diyeti ülkesininn beslneme alışkanlıkların göre..
ben karatay teyzemi okudum ve gerçekten sağlıklı yaşamak nedir anladım..ilk defa yürekten inanarak uyguluyorum..
ve hiç acıkmıyorum..normalde anidn elim ayağım titremeye başlar acıkırdım..çok şükür 1 haftadır 1 kere bile başıma gelmedi..
bence kilo fazlası olan olmayan herkesin okuması ve uygulaması gereken bir yaşam tarzı..
herşey bilimsel ve mantığa yatkın..
neyi niçin yaptığınızı bilerek uyguluyorsunuz..

selamlaaar..

daphnecim klavye sınavından geçmene çook sevindim darısı mülakata işallah.

speddycim bi iyi bi kötü geçinip gidiyoruz:) hergün huyu değişiyo alışıyorum artık. pazar gezmesine çıktık ailece. fotoğrafları burayada ekledim kızlar bakabilirsiniz.

gittikçe sanki daha çok babasına benziyor bu çocuk ya ama hep aklımda kara bir çocuk hayal ederken batuş beni şaşırtttı valla

artık düzeliyor demekkia anne oğul sürekli gezin havalarda güzelleşti.

ben sarışın olucanı tahmin ediyodum:) sürekli kucakta gezerse çok mutlu.bide bebek arabasına alışamadı durmak istemiyo bakalım zamanla işallah.

ben sarışın olucanı tahmin ediyodum:) sürekli kucakta gezerse çok mutlu.bide bebek arabasına alışamadı durmak istemiyo bakalım zamanla işallah.

ben hep esmerleşeceğinden umutluydum. aslında sizde esmerde yok ama batu isminden hep gözüme öyle geliyordu
keyif adamı canı isterse yatar isterse oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…