- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.761
İnşallah güzel sonuçlar alırsın chitlenbik.
bir daha sorarsa biraz zamanı var bekliyoruz falan diyip salla başından böyle 3. kişi bildi mi stres oluyor spruyor falan daha çok heycan yapılıyor hele bide aileden olunca daha da kötü.Evet söyleyememk çok kötü kv.istediğimizi biliyor o da farkında olmadığının dr.a gidin deyip duruyodu biara.şimdilerde sustu kendi işleriyle ilgileniyo evine bişeyler almakla meşgul heran korkuyorm sorar diye ne diceğimi bilmiyorm çünkü.
hsg de eğerki tüpler tıkalıysa laporoskobi gerekir o da bi çeşit ameliyat sanırım,değilse yumurtlamayı arttırıcı ilaç vericek yumurta takibi yapıcak.inş.tıkalı çıkmaz işimiz daha kolay olucak ozaman.rabbim hayırlısını versin bir çeşit sınavdan geçiyoruz fazla bekletmeden kavuşturur inş.yavrumuza
bir daha sorarsa biraz zamanı var bekliyoruz falan diyip salla başından böyle 3. kişi bildi mi stres oluyor spruyor falan daha çok heycan yapılıyor hele bide aileden olunca daha da kötü.
hamilelik düşünenler en güzeli söylememek valla aklınızda olsun
inşallah tıkalı çıkmaz canım daha çabuk sonuca ulaşırsınız. bunlar sizin sınavınızmş neyseki artık herşeyin çözümü daha hızlı çok şükür ki
-------
dün ilk nefes programını izledik. 18 yıl sonra tüp bebek ile çocukları olmuş ve ikiz Allah biliyor ya öyle çok dua ettim ki o mutlulukları tv den bana bile çekti
Rabbim hiç birimize aratmasın inşallah
bende izledim çok duygulandım ya kocası nasıl ağladı bebekleri görünce dimi bende yaşlarımı tutamadım eşime sırtım dönüktü hemen mutfağa gittim görmesin diye
evet canım ya bende ağladım kahvaltı yaparken izledik. baba belli içine atan bir adam görünce çok duygulandı. Rabbim anne babaya uzun ömür versin evlat hasretine doysunlar
amin canım inş.ama bebişler çok tatlıydı rüya ve rüzgar bir kız bir erkek ne güzel onca yıldan sonra ikisini birden nasip etmiş sağlıkla sıhatle büyüsünler inş.
similla süper f,kir gerçekten
bu şakadan snra eşimle çok büyük kavga ederiz diye cesaret edemem..
dün sahilde yürürkn eşimle ilk defa çocuk meselesi açıldı.eşim çocuk istiyorum fln demeye başladı..ben istemiyorum dedim..
nedenlerimi fln sıraladım..tabi sonu tartışmaya gitti..en nefret etiğim bu tip konuşmaların dışarıda yapılması..
vee haklı da çıktım..konuşurken kardeşiyle abisi arkamızdalarmış bizi görmüşler..
Neyse kimsenin aklina karpuz kabugu sokmayalim ozaman.madem saka yaptin ozaman gercegini yapalim die gecenin sonu yatakta bitmesin sonra
Hhahahahahhh
selamlaaar..
daphnecim klavye sınavından geçmene çook sevindim darısı mülakata işallah.
speddycim bi iyi bi kötü geçinip gidiyoruz:) hergün huyu değişiyo alışıyorum artık. pazar gezmesine çıktık ailece. fotoğrafları burayada ekledim kızlar bakabilirsiniz.
gittikçe sanki daha çok babasına benziyor bu çocuk ya ama hep aklımda kara bir çocuk hayal ederken batuş beni şaşırtttı valla
artık düzeliyor demekkia anne oğul sürekli gezin havalarda güzelleşti.
ben sarışın olucanı tahmin ediyodum:) sürekli kucakta gezerse çok mutlu.bide bebek arabasına alışamadı durmak istemiyo bakalım zamanla işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?