- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.741
bebek yatak pozisyon muhabbeti almış gidiyor işim yoğun bugün hatta bu hafta yoğun geçecek..
Gunaydin vafi nbr bebis nasil
Bugun pek kimse yok sanirsam yogun herkes..
Simdi tv de izledim.esra akkaya dukan diyetiyle 6 ayda 16 kilo vermis..hala haftada 1 yapiyomus diyeti.sanirim bu yontem cidden ise yariyor.
vafi ilacımı artık gece 12 de içiyorum dün değiştirdim saatlerini
Kuzucuklarım, biliyorsunuz bu cumartesi mülakatım var biliyorsunuz. Dua geleceği değiştirebilir. Özellikle hamişlerimizden rica ediyorum benim için güzel dualarınız eksik etmeyin. 2 sınavdan geçtim şimdi sonuncusunda. Bu hafta oturup bol bol anayasaya ve tarihe çalışmam lazım çok fazla uğrayamayacağım.
Similla moda ikonumuz sendende bir ricam var kuşum. Şimdi mülakat için şık ama sade bir şey giymem lazım. Ceket olması önemliymiş ama malum benim kollar leylek bacağı gibi ceketler çok çirkin görünüyor. Bana küçük kalıpları olan markaları yazabilirsen sevinirim. Çünkü dün avm nin altını üstüne getirdim ama yok hiç bir ceket güzel durmadı üstümde. Şimdi buradan bir arkadaş ipek yola bak dedi.
yatak odasında göz önünde bir yerede koyarsın, unutmazsında artık
Kuzucuklarım, biliyorsunuz bu cumartesi mülakatım var biliyorsunuz. Dua geleceği değiştirebilir. Özellikle hamişlerimizden rica ediyorum benim için güzel dualarınız eksik etmeyin. 2 sınavdan geçtim şimdi sonuncusunda. Bu hafta oturup bol bol anayasaya ve tarihe çalışmam lazım çok fazla uğrayamayacağım.
Similla moda ikonumuz sendende bir ricam var kuşum. Şimdi mülakat için şık ama sade bir şey giymem lazım. Ceket olması önemliymiş ama malum benim kollar leylek bacağı gibi ceketler çok çirkin görünüyor. Bana küçük kalıpları olan markaları yazabilirsen sevinirim. Çünkü dün avm nin altını üstüne getirdim ama yok hiç bir ceket güzel durmadı üstümde. Şimdi buradan bir arkadaş ipek yola bak dedi.
çok ortalıkta bırakamıyorum aileden birisi gelip görmesin diye çantamda taşıyorum
çitlenbik sen nasılsın ?
Ayy doğru onu unuttum, bebiş süpriz olacaktı
çok ortalıkta bırakamıyorum aileden birisi gelip görmesin diye çantamda taşıyorum
çitlenbik sen nasılsın ?
iyiim canım nolsun valla hep aynı.dün herkes dışardaymış anladığım kadarıyla biz bütüngün evdeydik bizimki dinlenecekmiş çok yorulmuş iyi dedim evde başbaşa geçirdik günlük güneşlik havayı
bu hafta hsg çektiricem biraz stresliyim açıkçası,eşim şehir dışında cuma akşam gelicek onla gidemicektik ama çektirceğim merkezi aradım şimdi c.tesi de çekiyorlarmış artık eşimle gidebilicem rahatladım öyle olunca.eşimle daha rahat oluyorum annemle gidicektim kötü sonuç alırsam koy verip ağlarım kadıncağızında üzülmesini istemiyorum benm yüzümden.
şimdi adetimin bitmesini bekliyorum hsg için,çaktırmıyorum ama çok stresliyim sanırım hergece rüyalarımda bebklerle uğraşıyorm.dün gece çok saçma rüya gördüm çocuk doğuruyom ama bebek bi görünüyo bi yok oluyo emzirmeye çalışıyom süt gelmiyo bakıyom çocuk yok annem gelir gelir merak etme diyo ama sanki ben hayal görüyorm annemde beni avutuyo gibi davranıyo.moralim bozuk bir şekilde uyandımbenm tatile ihtiyacım var kesinnn :26:
stres yapma canım sakin ol allahın izniyle herşey güzel geçecek acısız sancısız hallolacak eşinle rahatsan güzel denk gelmiş iştemoral bozmak yok
keyfini kaçırma
rüyalar tersine çıkarmış canım şimdi doktor koşturma bebek muhabbetleri normaldir canım devamlı rüyalarına girmesi onunla yatıp onunla kalkıyorsundur. rüyalarda da bırakmıyordur seni
sonucu hemen verecekler mi ?
Sorma canım valla rüyalar peşimi bırakmıyo aslında her dakika ağzımızda değil bebek bebek diye konuşmuyoruz ama bilinçaltıma yerleşmiş bikere çıkmıyo hiçdün de kuzenimle konuştum seni rüyamda hamile gördüm diyo ki bizim uğraştığımızı bilmiyo hayırlısı olur inş.ded,m.buaralr herkesten duyuyorum nerdeyse seni rüyamda hamile gördüm diyolar bana..ahh diyorum rüyada değil gerçekte görün bide tabikide içimden diyorum
sonucu hemen alıcaz 15 dk.ka içinde veriyolarmış.
Sorma canım valla rüyalar peşimi bırakmıyo aslında her dakika ağzımızda değil bebek bebek diye konuşmuyoruz ama bilinçaltıma yerleşmiş bikere çıkmıyo hiçdün de kuzenimle konuştum seni rüyamda hamile gördüm diyo ki bizim uğraştığımızı bilmiyo hayırlısı olur inş.ded,m.buaralr herkesten duyuyorum nerdeyse seni rüyamda hamile gördüm diyolar bana..ahh diyorum rüyada değil gerçekte görün bide tabikide içimden diyorum
sonucu hemen alıcaz 15 dk.ka içinde veriyolarmış.
söyleyememek çok kötü ya kv bebek kıyafetleri almış annem durup durup bebejk olursa şöyle yapacağım böyle yapacağım diyor.
içimden deli gibi söylemek geliyor biz de istiyoruz diye ama sonra yok sakın söyleme diyorum
çok güzel hemen sonuç veriyorlarsa peki sonuca göre ilaç mı verecek tedavi mi ne olacak anlat bakıyım bildiklerini
Ins guzel cikar.nereye cektireceksin karar verdinmi?
Olumsuz birseyde olsa tedavi olursn cnm moralini bozma hemen.ama ins guzel cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?