Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben mesela konuşma tarzı böyle aksi ya dinleyemiyorum kadını..en iyisi kitabı okumak dedim..

2 kitabını okudum dünde diğer 2 kitabını aldım onları da okuyacağım inşallah..

Teremcim biraz bahseder msin bu diyetten nasıl yapılıyor ? artık hiç bi pantalonum gelmez oldu

Selam herkese pazartesi çok yoğun hiç fırsatım olmadı geçmişi akşam okurum bugün happy bhırtday to me :)

Az once cok guzel bi haber aldim.universiteki en yakin arkadaslarimindan biri izmire tasiniyor :)) cok mutlu oldm

pc yavaş geçmişi çok okuyamadım. gün içinde telefondan girip bakmak zor oluyor. özellikle cevap yazamıyorum. net fazla çekmiyo.
aklımda kalanlar çok yok. daphne inşallah mülakatında güzel geçer canım. yine yataklar bebekler muhabbet dönmüş. bizim özel hastanelerle anlaşmamız 2015te bitecek sgkya devredilecekmiş. sanırım bu yılın sonunda kesin olarak bu bebeği yapacağım allahın izniyle. rüyamda kucağım bembeyaz mis kokulu kız bebek vardı. eylül diye sevdim kokladım. o kadar masum gülüyorduki. :97:
kaçırdığım hamile haberi yok değilmi? bu arad ahsene ne zaman gidiyoruz. hiç plan yapıldımı konuşuldumu?
ben şimdiden 21 nisanda doluyum kızlar. otistik çocuklar için motorcular bi etkinlik yapacakmış. onların hayallerini gerçekleştirmek motorla gezdirmek gibi bir planları var. bende eşime destek olmaya gidiyorum. fotografçıları olurum belki.

similla seni unuttum bebeğim teşekkür ederim :) senin içinde çok sevindim ne güzel arkadaşın yakınlarına gelecek.

Günaydın herkese işe gidiyorum yoldan yazıyorum pıngum evet güzel oldu daha iki hafta oldu ama iş ortamım güzel samimi inşallah hep böyle olur

Günaydın herkese

2 gündür işe 10/15 dakika geç kalıyorum çünkü sabah 5 dakika 5 dakika erteleyip duruyorum hep

günaydın kızlar bu sabah 10 dk geç kaldım müdür tripli suratı 5 karış bşy demiyo ama suratı yeter hiç çekilmiyo
oysaki vaktinde evden çıktım minübüs küçük bi kaza yaptı bi arabaya çarptı ama bşy olmadı bi de trafik var diye ara sokaklardan dolandı biraz

Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu ama çok uykum var. Hala mülakatta giyeceğim elbiseyi bulamadım. Dün cevahirin altını üstüne getirdik. O ceket etek ya da pantolon takımları bana yakışmıyor. Ceketlerin hiç biri olmuyor zaten. Bu gün osman bey, şişli tarafına gideceğim iş çıkışı. İnşallah orada bulabilirim. Olmadı artık bir gömlek ve kumaş pantolon alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…