- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.721
Hamilelige niyet ettik ya bu diyeti yapasim geldi :)
beslenmeni engelleyebilir ama belli başlı şeyler yiyebiliyorsun çünkübu ay yine 9 unda mı adet oluyorsun
4 unde olmam lazimmis.anam ne cabuk gelmis.sen solemezen bende 8 i fln saniyordum.saydim simdi
anam 3 gün kalmış iştebenim 17.04 te epey var daha
Cok verimli diildi ama bakalim kismet ins olur..olmazsa doktora gidicigim hic istemiyorum ama dondurmak fln bir islem yaptirmayi elim mecbue.kocamda surekli her ay olmayinca yaradan old dusunuyo hemen
bu ay bizimde öyle bide benim kasıklarım çok ağrıyor artık aynı şekilde belimde. yumurtlama günümüz bitmedi daha ama salladık çok fazla üstüne düşmedik .. artık normal bir seks hayatı istiyorum
yara yakıldıktan sonra neden çok ara veriyor bir kaç haftaya düzelmez misin ?
bide doktor yara engel olmaz diyorsa eşin niye kuşkulanıyor ki
Bu doktor gebelikte zararli olabilir demisti.dier doktor hamile kalmayi zorlastirabilir demisti.bu manyaklarin hepsi baska birsey soledi de ondan.
Reglim bitince gidicem.yani hamile olmadugimim kesin kaniti oldugu icin.iskemden sonra 1 ay iliski yasagi var fazla diil yinede rahatim :)) yaraya dondurma islemi yapinca yaranin iyilesme sureci var.o 1 ay onun icin.rahatsiz edilmemeli yani..
Tatil icin erteleme bence.haziran cok gec diilmi
1 ay sende dinlenmiş olursun ben yoruldum valla her gün her gün yap yok yumurtlama günü yok onun günü yok bunun günü regl olunca rahatladım(çocuğum olmadan ne çok şikayet ettim böle )
en çok kötü hamilelik geçirmekten korkuyorum bide ilk aylar için tehlikeli falan diyorlar ya tatile gidip bambi jumping yapmam tabiki de ama kendi içimde kararsızlıklar yaşıyorum
Anacim siz cok yapiynz.yani ustuste..zaten riskli 5-6 gun var.dier gunler hergune gerek yok..
Bizde eltimlerle tatili erteledik.simdi pisman oldum :) en kotu yer icer yatardim denize girerdim..
Sende erteleme bosver.eskisi gibi rahat olmazsn ama dikkat edersin..bebissiz son tatili olabilir iyi degerlendir :)
yani biz normalde de 1 gün yapmasak 1 gün mutlaka yapıyoruz aslında devamlı yapmak değil rahatsız eden pozisyon yakında bacaklarım kapanmayacakuygun pozisyonları araştırıyoruz
diğer türlü ooooooo şekilden şekile giriyorduk.
keşke ertelemeseydin gerçekten ya tatilden de vazgeçemiyorum işin garibi olursa bişey olur mu korkusu da var iki ucu değnek artık dikkat edicez beslenmeye falan filan son tatil diye eşim özenle otel falan seçti.
şimdi isteksiz olmama da kızıyor
Ya ben bu pozisyon olayini anlamadim hala acikcasi.bizde hala sekilden sekile giriyoruz.sadece en son pozisyonumuz bebis icin oluyor..surekli ayni pozisyon sikici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?