Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydin vafi nbr bebis nasil

Bugun pek kimse yok sanirsam yogun herkes..

Simdi tv de izledim.esra akkaya dukan diyetiyle 6 ayda 16 kilo vermis..hala haftada 1 yapiyomus diyeti.sanirim bu yontem cidden ise yariyor.

buralardayım aslında gazete okuyorum öyle geziniyorum

dukan diyeti ile kilo veren ciddi anlamda fazla ama sürekli yapmak bana zor geliyor bide bana uymuyor ama 10 kilo ve fazlası için çok mantıklı

Cok verimli diildi ama bakalim kismet ins olur..olmazsa doktora gidicigim hic istemiyorum ama dondurmak fln bir islem yaptirmayi elim mecbue.kocamda surekli her ay olmayinca yaradan old dusunuyo hemen

bu ay bizimde öyle bide benim kasıklarım çok ağrıyor artık aynı şekilde belimde. yumurtlama günümüz bitmedi daha ama salladık çok fazla üstüne düşmedik .. artık normal bir seks hayatı istiyorum
yara yakıldıktan sonra neden çok ara veriyor bir kaç haftaya düzelmez misin ?
bide doktor yara engel olmaz diyorsa eşin niye kuşkulanıyor ki

Bu doktor gebelikte zararli olabilir demisti.dier doktor hamile kalmayi zorlastirabilir demisti.bu manyaklarin hepsi baska birsey soledi de ondan.

Bu doktor gebelikte zararli olabilir demisti.dier doktor hamile kalmayi zorlastirabilir demisti.bu manyaklarin hepsi baska birsey soledi de ondan.

hamilelik sonrası giderim diye düşündüğün doktor hangisi ise ona güven canım. ona göre bu ay olmazsa son günü gidiliyor sanırım gider işlem yaptırırsın...
İlaç vereceği için belki de ara vermenizi istemiş olabilir
bizimde artık mayıs ayına kısmetse bu ay olmazsa bende aslında haziran sonu devam ediyim diyorum, çünkü tatile gideceğiz falan ya son tatili kötü geçirmek istemiyorum bunu da eşim kabul etmiyor işte

Son düzenleme:
Reglim bitince gidicem.yani hamile olmadugimim kesin kaniti oldugu icin.iskemden sonra 1 ay iliski yasagi var fazla diil yinede rahatim :)) yaraya dondurma islemi yapinca yaranin iyilesme sureci var.o 1 ay onun icin.rahatsiz edilmemeli yani..

Tatil icin erteleme bence.haziran cok gec diilmi

1 ay sende dinlenmiş olursun ben yoruldum valla her gün her gün yap yok yumurtlama günü yok onun günü yok bunun günü regl olunca rahatladım (çocuğum olmadan ne çok şikayet ettim böle )

en çok kötü hamilelik geçirmekten korkuyorum bide ilk aylar için tehlikeli falan diyorlar ya tatile gidip bambi jumping yapmam tabiki de ama kendi içimde kararsızlıklar yaşıyorum

Anacim siz cok yapiynz.yani ustuste..zaten riskli 5-6 gun var.dier gunler hergune gerek yok..

Bizde eltimlerle tatili erteledik.simdi pisman oldum :) en kotu yer icer yatardim denize girerdim..

Sende erteleme bosver.eskisi gibi rahat olmazsn ama dikkat edersin..bebissiz son tatili olabilir iyi degerlendir :)

yani biz normalde de 1 gün yapmasak 1 gün mutlaka yapıyoruz aslında devamlı yapmak değil rahatsız eden pozisyon yakında bacaklarım kapanmayacak uygun pozisyonları araştırıyoruz
diğer türlü ooooooo şekilden şekile giriyorduk.

keşke ertelemeseydin gerçekten ya tatilden de vazgeçemiyorum işin garibi olursa bişey olur mu korkusu da var iki ucu değnek artık dikkat edicez beslenmeye falan filan son tatil diye eşim özenle otel falan seçti.
şimdi isteksiz olmama da kızıyor

günaydın hatunlar...

herkese güzel bir hafta olsun inş.

haftasonu cmt kahvaltıya ev gezmesine gittik akşama arkadaşlar yemeğe geldiler.

pazarda tüm gün kocamla evde keyif yaptık çok güzel bi gün geçirdik.

akşam aamir khan ın ghaniji filmini izledik bütün gece rüyama girdi içimde sıkıntıyla uyandım çok etkiledi film beni sevdiğini kaybedilen filmler beni çok geriyo izlemicem bi daha yahu.

bugünde malum buraya bahar hatta yaz geldi kent orman parkına kızkıza pikniğe gidceğiz

miracle günaydın ;

o adamın filmleri harika bizde izlemiştik çok güzel taare zamaan mı ne öyle bir filmi var bak onu da izleyin

Ya ben bu pozisyon olayini anlamadim hala acikcasi.bizde hala sekilden sekile giriyoruz.sadece en son pozisyonumuz bebis icin oluyor..surekli ayni pozisyon sikici

Ya ben bu pozisyon olayini anlamadim hala acikcasi.bizde hala sekilden sekile giriyoruz.sadece en son pozisyonumuz bebis icin oluyor..surekli ayni pozisyon sikici

hamilelik ile ilgili uygun pozisyonları kullanmaya çalışıyoruz. buda sıkıyor ne kdar en son zamanda denk getirsekte kasıklarım ağrıyor
yoksa geç yatağa tek pozisyn daha sıkıcı olurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…