Eylül dostluğumuza burada devam (:

smillia size ne şakası yaptı yaa merak ettim
ayın sonuna doğru plan varmış, gelmezseniz çok darılıım valla
gelin berraya bakın ben de ayaklarımı uzatıp kahve içeyim :d

gelicem Allahın izniyle kötü bir aksilik olmazsa eşime kızlar bizdeyken den beri size geleceğimi kızını seveceğimi anlatıyorum.
git gelme bir daha diyebilir de
zevkle valla ya sen yat dinlen biz severiz berrayı acıkınca getiririz yanıa

Hahahaaaa ..hadi ya oylemi..su an cok tirstimm :)

aynen öyle

deme ahsen yaaaa dönüşü de yok bu yolun şaka bi yana rabbim sağlık sıhhat versin hepsine katlanıyo insan.

ya ama daha benim göbek olmayınca sadece bilenler itina gösteriyo ben artık elimi göbeğime koyup yürüyen hamilelerden olmak istiyorum.şuan göbek çıkmadığı için kilo almışım gibi görnüyorum o yüzden de buraya göbüşümün resmini ekleyemiyorum.

SMİLLA çok kötüsün kızları nasıl kandırdın öyle

Snitzel yapicam aksama.hep salcali yapiyordum bu sefer unlu yumurtali yapicam.sute ve sodaya yatirdim tavugu..

Teşekkür ederim herkese :) daphne küçük dükkanlara bak istersen bazen oralarda oluyo güzel şeyler adl de var ama çok pahalı
simila çok fenasın sen :) o nasıl şaka öyle

Snitzel yapicam aksama.hep salcali yapiyordum bu sefer unlu yumurtali yapicam.sute ve sodaya yatirdim tavugu..

ben hep hazırını alırdım süt ve sodayla nasıl oluyor
akşama yeşil mercimek var bizde de yanına da lahana ve salata pek iç açıcı diil

Selammm...

Çok uğrayamaıyorum bu aralar işlerim yoğun... Bi kaç arayla okuyabilirsem anca okuyabiliyorum cevap yazamıyorum... Gerçi şimdi Ahseni, pinguyu filan görünce, böyle dediğine utanıyor insan ama mazur görün kızlar ...

Zahtercim geç de olsa doğum günün kutlu olsun canımm... Yeni yaşında güzelliklerin hız kesmeden devam etmesi dileğiyle nice senelere...

ben hep hazırını alırdım süt ve sodayla nasıl oluyor
akşama yeşil mercimek var bizde de yanına da lahana ve salata pek iç açıcı diil

Sut.soda.karabiber ve tuzla dolapta yumusuyor gogus etleri su anda..
Pisirirkende un galeta unu ve yumurtaya batirip kizartcam..
Cipslede yapiyorlar onu bilmiyorum

Daphne unutmuşum kusura bakma tebrik ederim canımm... Sınavının başarılı geçmesine çok sevindim...İnşallah mülakatında çok güzel geçer...

YorgunPenguen; sniperelit; chiitlenbik; aydasu; jeloo1981; sofistike; vafi; ozdn; Daphne85; miracle07; mLsvT; landfloves; SiyahDeniz; zyv; uurbocee; similla; _eftelya_; zahter; Hanzade;

yukarıdakiler dışında kim var arkadaşlar özel mesaj yolladım

dün akşam ben de şinitzel yaptım ama ben bekletmiyorum eve giderken almıştım göğüs eti yıkayıp tuzlayıp yumurta akına batırıp galete ununa buluyorum kızartıyorum çok seviyorum yine olsa yine yerim

ben çıkıyorum kızlar b.köyde buluşucaz bişeyler bakarım kendime yemeğimizi de yeriz dışarda hava çok güzel değerlendirmek lazım

iyi akşamlar

Bi gun beklet bak pamuk gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…