Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşam dışarda yemeğimizi yedik kendime kot gömlek body filan aldım sonra eşimin halasına oturmaya gitik bize yakın oturuyolar kızlarla geyik muhabbet 12 g,b, eve geldik bu akşamda biz de toplaşacaklar d-smartta maç keyfi ama tv.miz hala serviste kaynım evindeki tv yi bize getirecek bi maç için yahu bi daha göndermesem mi

ben de şimdiden şişmeye başladım niye bu kadar rahatsız etti bilmiyorum daha 10 gün var erken mi olucam acaba

Similla ;

şimdi yakma ve dondurma işlemini inceledim. sana neden dondurma yapılıyor özel bir sebebi var mı ? ikisi de acısı aynı işlemi aynı yakma daha sık kullanılan bir şeymiş.
Adetin son günü demiştim ya öyle bişey yazmıyor.
arkadaşım geçen hafta cuma gitti smear testi istemiş bu cuma yapacak yada 1 ay sonraya atacak .

bana kalırsa doktor ile konuş belki senden de smear isteyecek onun sonucu beklemek bile zaman kaybettirecek sana.
1 ay cinsel ilişki yasak diyor sana doktor neden 2 ay dedi

zahter yazınca aklıma geldi.

Trendyol da GAP var inanılmaz güzel şeyler var bayıldım aşık oldum

daphne buldun mu kıyafet

cuma görümcemin doğum günü ne alsam ya kıyafet istemiyorum dolu kıyafeti var

Son düzenleme:

çanta cüzdan takı-toka kapalıysa eşarp açıksa şal....alabilirsin canım

özden kız naber bebiş nasıl

iyiyiz bebiş büyüyor teyzesi sessiz sakin bir zararı yok şimdilik

uyuyakalmışım yine bir uyandım eşim çekirdek yiyiyor ama oda o kadar havasız ve çirkin kokmuş ki camı aç bari dedim yine uyumuşum bir uyandım açmamış ben tabi sinirlendim camı aç dedim tekrar sonra kokmuyor bir şey dedi :) bende sen misin onu diyen o zaman tek başına otur dedim gittim salonda yine uyumuşum :) sonra geldi beni kaldırmaya o kadar zorluk çıkardım ki ben bile sinir oldum kendime adamı son raddesine getirdim sonra zar zor yatağa götürdü beni gel seveyim sizi dedi bende yine huysuz huysuz hayır dedim itiraz ettim ikimizi de sevdirmedim adamda pes etti uyumuşuz öle

sabah çok utandım yaptıklarımdan

hormonlarla başımız belada olacak gibi

Yakma islemi daha ciddi bir is saniyorum.dondurma fayda etmezse yakiyorlar..aklima ii getirdin arayip randevu alayim..doktor banada 1 ay iliski yok dedi 2 ay diil

günaydın kızlaaaarr..

ben hala çok hastayım bi ateşlenip üşüyorum sonra deli gibi terliyorum.

akşam yemekte kv ye gittik yemeğimzi yedik geldik.

ve hemen uyumuşum hala da uykum var dünde tüm gün yarı baygın gibi uyudum sürekli neden böyle oluyo acaba bi bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…