Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu aralar sayfalar fazla ilerlemiyor neden acaba herkes çok mu yoğun kiiiiiiii bu kadar az konuşuyosunuz

ayrıca landfloves hiç gelmiyo işlerden fırsat bulamıyo galiba ama akşamarı da yazmıyo okursan cvp yaz olur mu canım nerelerdesin

Canım dikkat et kendine, havalar bi soğuk, bi sıcak tam hastalık havası.. Bol bol meyve ye dinlen, paşana ve kendine iyi bak..

Markafonideki tutu etek takim fiyatlari cok uygunmus..kiz bebis bekleyenler hic durmadin bence..

Vafi bunu gormustum :)

Dun bloguma bilem koydum

evet miracle dikkat et canım mevsim geçişindeyiz en hasta olunası hava maalesef ne giyineceğimizi şaşırıyoruz herkes yazı getirdi incecik giyiyorlar ama ben hala kışlıklardan vargeçmedim montumuda giyiyorum yoksa hemen hasta olurum güven olmaz bu aylara

Miracle hamileler daha ii bilir tabi hamilelikle hava birlesince bole oldun heralde..

Peki aydadu nerde oda hastaydi?

Canım dikkat et kendine, havalar bi soğuk, bi sıcak tam hastalık havası.. Bol bol meyve ye dinlen, paşana ve kendine iyi bak..

dikkat etmeye çalışıyorum vafim ama kapmışım işte şifayı.2 gündür öyle yapıyorum canım umarım çabuk atlatırım.sen nasılsın paşan nasıl?

yok ben ince giymiyorum ki zaten burada artık cidden ısındı havalar.sen dikkat et istanbula hiç belli olmaz çünkü.

İyiyiz teyzesi, oğluşum annesini bol bol uyumak istemesi dışında hiç üzmüyor

Ben bile telefonla laf yetiştiriyorum size
akşam nette çok güzel leopar vardı çocuk elbisesi aklıma hemen simila geldi
arkadaşımda doğum yapacak ona ne alsam çok yakın arkadaşım

Markafonideki tutu takimlardan al.lcw dada guzel seyler vardi tul etekler fln ama tutu kadar kabarik diil

İyiyiz teyzesi, oğluşum annesini bol bol uyumak istemesi dışında hiç üzmüyor

hep iyi olun inş vafim.

az kaldı tepiklerini hissedeceksin paşanın o zaman aranızda öyle değişik bir bağ kuruluyor ki anlatamam

sende imkanın olduğunda bol bol uyu o zaman kuzum boşver herşeyi kv sizde mi kp gelmedi mi?

Dün geldi canım, şu saatlerin ileri alınması bünyemi bu hafta sarstı biraz, akşam yemekten sonra uyuma planlarım var

Maşallah kimse kalmamış topicte.Herkes dağılmış.Meşgul insanların hali başka oluyor tabii,kimi anne,kimi işleriyle meşgul,bi tek ben mi boş insanım yaa

​Canım sıkılıyoooo...

Dün geldi canım, şu saatlerin ileri alınması bünyemi bu hafta sarstı biraz, akşam yemekten sonra uyuma planlarım var

iyi bari rahatça dinlenirsin artık evinde.oh en güzeli dinlenin güzelce ayy ben en son sizin haftanızda doktora gitmiştim şimdi kocaman olmuştur paşam demi vafim

Miracle hamileler daha ii bilir tabi hamilelikle hava birlesince bole oldun heralde..

Peki aydadu nerde oda hastaydi?

valla smillam neden oldu tam bilmiyorum ama galiba vücudum mikrobu atmak için beni halsiz bırakıyo çünkü sık sık terliyorum.

aydasu nelerde gerçekten bende merak ettim

Hamilelikte bagisiklikta dustugu icin normalde hasta olmucagin seylere bile oluyosun sanirim..nekadar dikkat etsende kacamiyosun

Aydasuya msj attim ama cwp vermedi....

kızlar gunaydın
gecmısı okumadan cevap yazayım dedım
sımıllam mesaj atmıssın canım yenı uyandım yenı okudum hemen yazayım dedım
tam ıyılesemedım ılac kullanamayınca, öksürük hapsırık halsızlık devam edıyor ama yıne de bugune sukur
esımın calısma saatlerı degıstı
sabah geldı ısten ben de yatagı grunce dayanamıyorum halsız olunca devrılıyorum yanına
daha yenı uyandım
bu aralar sureklı bu moddayım
vucudun ıhtıyacı var demek kı ondan uyuyom dıyorum
sağol canım benım merak ettıgın ıcın

ayılayım da esım uyanmadan bı gecmısı okuyim

Hamilelikte bagisiklikta dustugu icin normalde hasta olmucagin seylere bile oluyosun sanirim..nekadar dikkat etsende kacamiyosun

Aydasuya msj attim ama cwp vermedi....

aynen öyle canım ayy smillam starda sevgili dünürüm diye yarışma var izledin mi acayip komikler yaa

kuzumla kuzusu gelmişler hoşgelmişler...

aaaa aydasu biz cidden kardeş çıkıcaz galiba bende aynı durumdayım

evet canım kocaman olmuştur paşan, geçen benim takvimimde yazıyordu, bu ay hızla büyüyecekmiş veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…