- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.861
günaydın kızlaaaarr..
ben hala çok hastayım bi ateşlenip üşüyorum sonra deli gibi terliyorum.
akşam yemekte kv ye gittik yemeğimzi yedik geldik.
ve hemen uyumuşum hala da uykum var dünde tüm gün yarı baygın gibi uyudum sürekli neden böyle oluyo acaba bi bilgisi olan var mı?
Canım dikkat et kendine, havalar bi soğuk, bi sıcak tam hastalık havası.. Bol bol meyve ye dinlen, paşana ve kendine iyi bak..
evet miracle dikkat et canım mevsim geçişindeyiz en hasta olunası hava maalesef ne giyineceğimizi şaşırıyoruz herkes yazı getirdi incecik giyiyorlar ama ben hala kışlıklardan vargeçmedim montumuda giyiyorum yoksa hemen hasta olurum güven olmaz bu aylara
dikkat etmeye çalışıyorum vafim ama kapmışım işte şifayı.2 gündür öyle yapıyorum canım umarım çabuk atlatırım.sen nasılsın paşan nasıl?
yok ben ince giymiyorum ki zaten burada artık cidden ısındı havalar.sen dikkat et istanbula hiç belli olmaz çünkü.
Ben bile telefonla laf yetiştiriyorum size
akşam nette çok güzel leopar vardı çocuk elbisesi aklıma hemen simila geldi
arkadaşımda doğum yapacak ona ne alsam çok yakın arkadaşım
İyiyiz teyzesi, oğluşum annesini bol bol uyumak istemesi dışında hiç üzmüyor
hep iyi olun inş vafim.
az kaldı tepiklerini hissedeceksin paşanın o zaman aranızda öyle değişik bir bağ kuruluyor ki anlatamam
sende imkanın olduğunda bol bol uyu o zaman kuzum boşver herşeyi kv sizde mi kp gelmedi mi?
Maşallah kimse kalmamış topicte.Herkes dağılmış.Meşgul insanların hali başka oluyor tabii,kimi anne,kimi işleriyle meşgul,bi tek ben mi boş insanım yaa
​Canım sıkılıyoooo...
Sende evdesin ama 3 gunde 1 geliyosun
Dün geldi canım, şu saatlerin ileri alınması bünyemi bu hafta sarstı biraz, akşam yemekten sonra uyuma planlarım var
Miracle hamileler daha ii bilir tabi hamilelikle hava birlesince bole oldun heralde..
Peki aydadu nerde oda hastaydi?
iyi bari rahatça dinlenirsin artık evinde.oh en güzeli dinlenin güzelce ayy ben en son sizin haftanızda doktora gitmiştim şimdi kocaman olmuştur paşam demi vafim
valla smillam neden oldu tam bilmiyorum ama galiba vücudum mikrobu atmak için beni halsiz bırakıyo çünkü sık sık terliyorum.
aydasu nelerde gerçekten bende merak ettim
Hamilelikte bagisiklikta dustugu icin normalde hasta olmucagin seylere bile oluyosun sanirim..nekadar dikkat etsende kacamiyosun
Aydasuya msj attim ama cwp vermedi....
kızlar gunaydın
gecmısı okumadan cevap yazayım dedım
sımıllam mesaj atmıssın canım yenı uyandım yenı okudum hemen yazayım dedım
tam ıyılesemedım ılac kullanamayınca, öksürük hapsırık halsızlık devam edıyor ama yıne de bugune sukur
esımın calısma saatlerı degıstı
sabah geldı ısten ben de yatagı grunce dayanamıyorum halsız olunca devrılıyorum yanına
daha yenı uyandım
bu aralar sureklı bu moddayım
vucudun ıhtıyacı var demek kı ondan uyuyom dıyorum
sağol canım benım merak ettıgın ıcın
ayılayım da esım uyanmadan bı gecmısı okuyim
iyi bari rahatça dinlenirsin artık evinde.oh en güzeli dinlenin güzelce ayy ben en son sizin haftanızda doktora gitmiştim şimdi kocaman olmuştur paşam demi vafim
valla smillam neden oldu tam bilmiyorum ama galiba vücudum mikrobu atmak için beni halsiz bırakıyo çünkü sık sık terliyorum.
aydasu nelerde gerçekten bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?