- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.881
kızlar gunaydın
gecmısı okumadan cevap yazayım dedım
sımıllam mesaj atmıssın canım yenı uyandım yenı okudum hemen yazayım dedım
tam ıyılesemedım ılac kullanamayınca, öksürük hapsırık halsızlık devam edıyor ama yıne de bugune sukur
esımın calısma saatlerı degıstı
sabah geldı ısten ben de yatagı grunce dayanamıyorum halsız olunca devrılıyorum yanına
daha yenı uyandım
bu aralar sureklı bu moddayım
vucudun ıhtıyacı var demek kı ondan uyuyom dıyorum
sağol canım benım merak ettıgın ıcın
ayılayım da esım uyanmadan bı gecmısı okuyim
vafii cıdden mıraclenın dedıgı gıbı tekmeler baslayınca oyle bır bag kuruluyor kı anlatamam, senın de cok az kaldı o gunlere ınsallah...
dun gece esım ısteydı ben de eskı dosyalara bakıyordum, bekarken esımle sık sık bowlınge gıderdık, delı gıbı de vıdeo cekmısız, onları ızlıyordum, bı baktım kızım tekmelemeye basladı, hem de oyle kuvvetlı kı elımı falan koymadan actım gobegımı resmen dısardan bakıyorum hop hop hoplattı karnımı, vıdeoyu durdurdum tekme kesıldı, baslattım o da basladı
o kadar harıkaydı kı anlatamam...
sabah da onun tekmelerıyle kalkıyorum anneee ben acıktım der gıbı, Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah
ozden
ben kacırdım mı sen naptın kalp atıslarını dınlemısmıydınız, ne kadar olmus senın bebe, esıne de yazık kız yapma o kadar ılerkı zamanlarda daha neler yapcaz neler :)
evet canım kocaman olmuştur paşan, geçen benim takvimimde yazıyordu, bu ay hızla büyüyecekmiş veletler
mıraclem sen de hastaymıssın cok gecmıs olsun canım
hamıleyken vucut mıkroplara daha acık oluyor galıba
kolay kolay toparlanamıyoruz
sanslısın kı bı ses etsen etrafına toplancak bı suru ınsan var
kuzucuk senın gobek ne alemde cıktı mı gecen okudum mu yoksa hayalmıydı cok cıkmadı mı demıstın ay kafayı mı yıyom yoksa
ıc karnın mı genıs acaba kız
benım baya 6 aylık gıbı oldu dıcem zaten 6 aylık olduk
Allah ım zaman ne kadar cabuk gecıyor ya
daha dun demedık mı burda hamıleyız dıye
sen de kendıne cok dıkkat et canım
kolay atlatamıyoruz
speddy canım dondurma yakmadan daha modern bı ıslemmıs
hatta artık gumusleme denılen teknık uygulanıyormus kı mıracleye de o yapılmıstı sanırım
ozellıkle doğum yapmamıs kadınlarda yakma uygulanması uygun degılmıs
cunku doğum esnasında yıne tekrarlayabılırmıs
bende de var yara ve doğumdan sonraya kaldı artık
daphne kıyafetını ben de merak ettım, bız goremıces mııı
hanzade bızdekı tavuk askı nolcak bılmıyorum ben de hıc tıksınmedım hamılelıkte
hatta gecenlerde markete gıttım reyondan tavugu aldım kızım bı tekme attı
bı tavukcu daha gelıyor sanırım
baksana 25 cm oldu yazıyo ama benim paşa nerede onu bilmiyorum ama benim göbek aynı duruyo ya hu
canım ya iyileşemedin mi,umarım artık son evrelerindirde kurtulusun hastalıktan..
arada ses ver ama merak ediyoruz
kuzucum ya sizin gibi tekme değil ama bikaç gündür bir uçuşma hissediyorum göbeğimde tamda dr. ultrasonda baktığı çevrede , 2 hafta önce dr. gittiğimde 1 hafta -10 güne hissedersin demişti..
baksana 25 cm oldu yazıyo ama benim paşa nerede onu bilmiyorum ama benim göbek aynı duruyo ya hu
evet kuzum bende hastayım sürekli uyku hali var bende de öksürük mahvediyo.
kuzu valla göbek yok değil var ama öne doğru değilde enine doğru sanki kilo almışım gibi yani hamile gibi görünmüyorum halbuki oğlan bebekte göbek çıkar diyolar ama benim oğlan bütüüüüün teorileri çürüttü. :)
evet kuzum sen 6 ben 5.5 aylık hamileyim azıcık kaldı yaaa benim oğlan senin kız gibi çok sert tekme atamıyo daha pıtır pıtır yapıyo sadece
vafım
ınsallah artık sonlarındayımdır öksürünce kızım da korkuyor cunku ondan uzuluyorum
bu haftalarda evet hıssedebılırsın, zaten ılk once kelebek ucması gıbı oluyor sonra kuvvetlendıkce tekmenın sıddetıde artıyor, suan mesela aralıksız tepıyor kızım
aramızda 5 hafta var kuzum 5 gunde bıle o kadar hızlı buyuyorlar kı ınsan ınanamıyor...
Abooo aramızda 3 hafta var senin velet benimkinin 2 katı, ne çabuk büyüyorlar bu haftalar.. Bende dr. gittiğimde oğluşum kocaman olmuş olacak
vafım
ınsallah artık sonlarındayımdır öksürünce kızım da korkuyor cunku ondan uzuluyorum
bu haftalarda evet hıssedebılırsın, zaten ılk once kelebek ucması gıbı oluyor sonra kuvvetlendıkce tekmenın sıddetıde artıyor, suan mesela aralıksız tepıyor kızım
aramızda 5 hafta var kuzum 5 gunde bıle o kadar hızlı buyuyorlar kı ınsan ınanamıyor...
yat dınlen canım, ıhlamur ballı ıcınce cok yumusatyor tavsıye ederım
kuzum benım de sankı erkek gobegı gıbı, normalde bu haftalarda bel oyuntumuzu coktan kaybetmıs olmamız lazımmıs ama benım bel yerınde duruyor karnım ılerı gıdıyor, hakkat senın oglan butun tezlerı curuttu :)
valla bende bilmiyorum vafim bakalım haftaya pzt tam öğreneceğiz kaç cm olduğunu
senin randevu ne zaman ?
Ben bir devlete bi özele gidiyorum ya,15 günde bir gidiyor gibi oluyorum..Haftaya alıcam randevumu..
ya ben hiç devlete gitmedim daha nasıl devlet hastanelerinin durumu acaba gitsem mi ?
Ant. bilmiyorum canım ama mesela burda z.kamile gitsen kesin erken doğurursun,Paşabahçe devlet has. gidiyorum biraz uzak olduğu için kalabalık değil..
Koca gobislilerden foto bekliyoruz.hep melise bakiyoruz.azcikta siz gosterin :)
Koca gobislilerden foto bekliyoruz.hep melise bakiyoruz.azcikta siz gosterin :)
Ne cektiniz beee :)
Ayyy o hatun sürekli aynı şeyi söyleyince, diziden gına geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?